Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הרכב נראה מעולה על הנייר,

א-ב-ל כשקונים מרצדס או בימר מקבלים גם סמל ופה אין שום סמל.

במחירי הארץ,לשלם חצי מליון על קיה או על E CLASS?

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

נצפתה קיה קדנזה שחורה באזור המסחרי של נשר( פורסם פה כי חשבתי שזו k900

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

ב-2009 הגיעו שני יחידות של קיה אופירוס פרטיות ועוד אחת למונית.

כנראה שאחד מהלקוחות של אז החליט להשתדרג.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הבאת דיון על שם של רכב מהמתים כי ראית קאיה קדנזה (K7)?

בכל מקרה - אני לא מבין מה הבעיה עם K900?

הם היו חייבים לשנות את השם מ-K9 לטובת מדינות דוברות אנגלית (K9 - קייניין - בתעתיק אנגלי של לטינית זה כלבי, של כלב ובהשאלה משמש ככינוי לכלב בכלל) ורק בישראל שבה הרכב בכל מקרה לא נמכר K900 זה מדביר חרקים.

השם הכי גרוע מבחינתי לרכב זה מרצדס S.

כי S זה קיצור של זונדרקלאס ומה לעשות שהמילה הגרמנית "זונדר" (מיוחד) עושה לי מאוד רע.

פורסם

"C" indicates a coupe or cabriolet body style (for example, the CL and CLK models, although the C-Class is an exception, as it is also offered as a sedan).

"D" indicates the vehicle is equipped with a diesel engine

"E" (for "Einspritzung") indicates the vehicle's engine is equipped with petrol fuel injection. In most cases (the 600limousine and Mercedes E-Class being the exceptions), if neither "E" or "D" is present, the vehicle has a petrol engine with a carburettor.

"G" was originally used for the Geländewagen off-road vehicle, but is now applied to Mercedes SUVs in general (for example, the GLA and GLK).

"K" was used in the 1930s, indicating a supercharger ("Kompressor") equipped engine. One exception is the SSK, where K indicates "Kurz" (short-wheelbase).

"L" indicates "Leicht" (lightweight) for sporting models, and "Lang" (long-wheelbase) for sedan models.

"R" indicates "Rennen" (racing), used for racing cars (for example, the 300SLR).

"S" Sonderklasse "Special class" for flagship models, including the S-Class, and the SL-Class, SLR McLaren and SLS sportscars.

"T" indicates "Touring" and an estate (or station wagon) body style.

פורסם (נערך)

אות נוספת שלא הזכרת היא H -- Heckmotor מנוע אחורי (שימש לסימון מספר דגמים עם מנוע אחורי משנות ה-30).

מרצדס גם לא היו ממש עקביים באופן סימון הדגמים שלהם לאורך השנים.

חלק מהאותיות - כגון E או C הפכו להיות סימוני דגם די באופן שרירותי (ובהמשך A ו-B, פשוט כי הן מתחת ל-C).

האות R אולי במקור סימלה מכוניות למסלול, אבל R-Class היה בכלל השם של מיניואן כושל שיצורו הופסק ב-2010.

המספר שימוש בהתחלה לסמל את נפח המנוע, בהמשך את הדגם ולאחר מכן שוב פעם את נפח המנוע.

לאור הברדק הזה אצל הייקים משטוטגארט, אני לא מבין מה עלה קצפם של חברי הפורום על שיטת השיום של קיה.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם
הבאת דיון על שם של רכב מהמתים כי ראית קאיה קדנזה (K7)?

בכל מקרה - אני לא מבין מה הבעיה עם K900?

הם היו חייבים לשנות את השם מ-K9 לטובת מדינות דוברות אנגלית (K9 - קייניין - בתעתיק אנגלי של לטינית זה כלבי, של כלב ובהשאלה משמש ככינוי לכלב בכלל) ורק בישראל שבה הרכב בכל מקרה לא נמכר K900 זה מדביר חרקים.

השם הכי גרוע מבחינתי לרכב זה מרצדס S.

כי S זה קיצור של זונדרקלאס ומה לעשות שהמילה הגרמנית "זונדר" (מיוחד) עושה לי מאוד רע.

K9 זה רק בשוק הקוריאני והסיני.

שם קדנצה נקראת K7, אופטימה נקראת K5, פורטה נקראת K3 והריו נקראת K2.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...