Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4296 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב, אז אחרי השרשור הקודם שהחלטתי ללכת על הפיוניר prs80 - הבנתי שאני לא אצליח להשיג אותו בארץ, אם תדרי רדיו מתאימים, בפחות מ 2,000 ש"ח (מכשיר + משלוח + מכס).

אחרי מחקר קצר צמצמתי את הרשימה ל 4 HU אפשריים:

1. Clarion CZ703 - חדש

2. Alpine 9887 - יש שניה

3. Eclipse 5030 - יש שניה

4. Alpine 147 - יד שנייה

מדובר במערכת חדשה שאני מתחיל לבנות. כרגע יש רק מערכת מקורית של הרכב (טויוטה RUNX 2007).

הצרכים שלי הם:

1. TC

2. ניגון מוזיקה מאייפון 5

3. USB

4. BT - אפשרי אבל לא חובה (יש לי טלפון קבוע ברכב)

אשמח לקבל חוות הדעת והמלצות

תודה!

פורסם

לדעתי או קלריון או ה9887.

הבנתי שאפשר לרכוש מאמזון uk את הפיוניר עד הבית בסביבות ה1600 ש"ח, שווה לבדוק.

יש לו את הממשק הכי נוח מכל המכשירים האלו לדעתי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

9887 לא תומך באייפון 5, תומך רק במכשיר עם חיבור 30 פינים של אפל וגם לא בIOS 6,7.

וכמובן שצריך כבל מקורי של אלפיין שמתאים.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

לדעתי ב5030 אין בכלל tc. לא ב100% אבל תבדוק את זה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

ב-CD5030 יש TC אבל מדובר ב TC מוגבל מבוסס פוזיציה המזכיר את ה-TC במכשירי המולטימדיה של פיוניר.

הייתי הולך על הקלריון CZ703

הוא היחיד שחדש ,הוא עונה לכול הדרישות ,ניתן להשיג בארץ ובמחיר משתלם.

פורסם

יצא לי לרכוש את ה 80prs פעמים (אחד נגנב ביחד עם הרכב), הרבה פחות מ 2000 שקלים, לא נעצר במכס, וגם אם היה נעצר לא היה מגיע ל 2000, לגבי הרדיו, לדעתי אין מה לעשות מזה סיפור, יש רדיו גם דרך הסמארטפון, והשמונים מתממשק איתם יפה מאד.

לדעתי אין פה פייט אמיתי בין המכשירים, הפיוניר עדיף על כולם, ובהפרש ניכר.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...