Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבניין הקודם בו התגוררתי , גרו זוג קשישים.

שניהם נפטרו לפני מספר שנים. לזוג לא היו ילדים או משפחה קרובה.

הרכב שלהם עודנו עומד עד היום (האשה נפטרה לפני 10 שנים, והגבר נפטר לפני 4 שנים) בחניה שלהם בחצר הבניין. (הרכב הוא טויוטה קורולה סאן מודל 2000, עם פחות מ 2500 ק"מ ..).

איך אני בעצם יכול לרכוש את הרכב שלהם? למי פונים במקרה כזה?

אני די מעוניין לרכוש אותו אך אני אובד עצות . למי שייך הרכב במקרה כזה? למי פונים?

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

ראשית אתה צריך לברר אם היו לזוג יורשים. בדוק זאת עם מי שמתגורר כיום בדירתם או עם בעל הדירה, אם גרו בשכירות.

אם לזוג לא היו יורשים, על פי חוק זכות הירושה עוברת למדינה.

משרד המשפטים, האפוטרופוס הכללי, היחידה הארצית לגילוי וניהול רכוש מטפלת בנכסים עזובים.

http://index.justice.gov.il/Units/ApotroposKlali/Departments/ApotroposKlali/giloi/Pages/giloi.aspx

המדינה ודאי לא תמכור נכס ללא הליך מכרז.

זכור שתידרש לשלם את כל אגרות הרישוי שלא שולמו, כך שכדאיות העסקה אינה ברורה, גם אם תצליח בסופו של דבר לרכוש את הרכב.

פורסם

בכל מקרה תשאיר על הרכב מודעה ברורה ליורשים שאתה מעוניין לקנות, ונסה לברר עם השכנים בבניין אולי מישהו מהם יודע משהו או שאולי יצרו איתו קשר לגביהם.

פורסם
מה שמוזר לי אישית. שרכב עמד 4 שנים נטוש. וילדים לא הפכו אותו למפגע סביבתי.

עזבו את הרכב, מה עם הדירה? עומדת נטושה מאז שהקשישה נפטרה ?

ואם לא אז מי טיפל בדירה?

במקרה שהדירה עברה בצורה חוקית למישהו אחר, אז הוא כנראה יוכל גם לטפל בעינייני הרכב,

זה מזכיר לי שרחוב ליד הבית של ההורים שלי כבר עומדת כמה חודשים פיגו 107 מלאה באבק וקורי עכביש , ועוברת לי השאלה,

מה לעזאזל משאירים רכב כזה ללא שימוש?!

Golf 1.6 DSG 2009

• תוכן חדש...