Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן AX

אופנוען
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש כזו לחבר שלי בדיוק! בצבע לבן! אני אגיד לך תאמת (תאמת - את האמת) אני ממש לא הטלהבתי גם מהמראה וגם מהאוטו עצמו נוא סוחב אבל מגמגם ויש לו בליי די גבוה בו נגיד שאתה יכול למצוא יותר טובים... ואין לו אפילו כיס אוייר כדי לאכסן בו דברים! בקיצור הצעה שלי תרד מזה.

פורסם

רכב חביב ואמין יחסית באופן כללי - בשנתון כה גבוה, חשוב יותר לבדוק בציציות האקזמפלר הספציפי.

בגלל משקלה הקל, ה- AX זריזה וחסכונית בהשוואה לתחרות, אחיזת הכביש לא גבוהה במיוחד אך נוחות הנסיעה די טובה. הפנים אינו מרווח במיוחד אך סביר (בגאז' די פצפון למשל) וגם הגימור קצת ספרטני - הרבה פלסטיק מקרקש ומחסור יחסי באבזור.

אבל בסה"כ, רכב צעיר, חסכוני יחסית וגם באחזקה וכיפי. לבדוק את הרכבהספציפי היטב טרם הקניה!!

פורסם
יש כזו לחבר שלי בדיוק! בצבע לבן! אני אגיד לך תאמת (תאמת - את האמת) אני ממש לא הטלהבתי גם מהמראה וגם מהאוטו עצמו נוא סוחב אבל מגמגם ויש לו בליי די גבוה בו נגיד שאתה יכול למצוא יותר טובים... ואין לו אפילו כיס אוייר כדי לאכסן בו דברים! בקיצור הצעה שלי תרד מזה.

יש לציין שחבר שלי בגובה 187 ואני לא יודע איך הוא נכנס לאוטו! אז בו נגיד שהוא בנוי לאנשים קטנים...

בא נגיד שאינני מסכים (בלשון המעטה) עם חברנו Yogi_o

קודם כל מדובר ברכב חביב למדי, די קליל, שרבים ממנו הגיעו עם מזגן אורגינלי.

אם טופל כהלכה אין סיבה לא לקחת.

**** תבדוק טוב שהיא שהיא לא מדי קטנה עבורך ****

יכול להיות שמישהו שגובהו 205 יסתדר ב-AX ואתה שנמוך ב-20 ס"מ לא יהיה לך נוח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין מצב שמישהו בגובה 2 מטר יצליח להיכנס לשם! הוא רזה מאד וגובה 187 והוא יושב שם כמו באסלה ואני לא היחיד שאמרתי את זה שהאוטו קטן. דבר שני יש לנו 3 כאלו במושב ומכולם רוצים להיפטר בגלל כמות הבעיות שהם עושים(להם לפחות) וצריכת הדלק שלהם טובה.

בקיצור הכל תלוי בספיציפי ולא סוג.

• תוכן חדש...