Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא קראתי את כל השרשור אבל בנושא הבטיחות רוב הנהגים הממוצעים הם בורים מוחלטים.

עוד הרבה לפני שאנחנו מגיעים למבחני הריסוק של הרכב יש דברים מאוד בסיסיים שהרבה נהגים לא מודעים להם:

1. הצמיג - הקשר היחיד שלנו לכביש וכשההבדל ברכב ממוצע הבין צמיג איכותי לזבל הוא פחות מ 100 ש"ח לצמיג ושצמיג חי כשלוש שנים אנחנו מדברים על עלות של כ 11 ש"ח לחודש בלבד. נוסיף לזה את העובדה שעלות צמיג סביר ומעלה היא בערך מיכל דלק אחד אין היגיון לנסוע עם צמיגים גמורים או אפילו צמיגים עייפים. אישית אני מחליף שציגים כל כשנתיים וחצי למרות שהצמיגאי לא מבין מדוע אני רוצה להחליף וההבדל באחיזה מורגש מאוד האם שווה לחסוך סכום כזה בבטיחות?

2. בלמים - כמה מכם שואלים במוסך איזו תוצרת של רפידות מרכיבים לכם? אנ הופתעתי שאפילו המוסך (מורשה פיאט) לא ידע לאמר לי איזו תוצרת. רפידות בעלות מקדם חיכך נמוך מידי יצרו חום מיותר ובלימה ירודה.

3. ניקוי פנסים - בתחנות הדלק רואים את כולם מנקים את החלון. כמה מהם מנקים גם את הפנסים על מנת לראות יותר טוב?

4. הגורם האנושי - נכון שהחוק מאפשר רמת אלכוהול מסויימת בדם אבל ידוע לכולנו שאלכוהול משפיע כבר מהטיפה הראשונה וכנ"ל עייפות. כמה נהגים עייפים אתם מכירים שישתו בכל זאת בירה אחת וינהגו הביתה?

זה רק על קצה המזלג אז לפני שדנים בכלל איך יוצאים חיים מתאונה צריך לחשוב איך נמנעים ממנה.

אישית אני לא מתפשר בנושא ותמיד אעדיף את הרכב הבטיחותי יותר גם אם מדובר ברמת אבזור יותר יקרה. אחרי שיצאתי במזל גדול חי ומתפקד מתאונה קשה אני עוד יותר קפדן בנושא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם כבר הקפיצו את הנושא, אם יש משהו שאף אחד לא מקפיד עליו (ומשום מה הוא ניתן לתיקון תוך חצי דקה) הן משענות ראש.

בשום מקום, לא ראיתי נהג שמקפיד על זה, ואני כולל בזאת גם את כתבי הרכב שנוהגים ברכב עם משענות שמגיעות להם במקרה הטוב לתחילת הצוואר.

אז אני שואל, מה כל כך קשה?? אפילו אם הרכב לא מציע הגנה טובה כל כך לפגיעת צוואר, כל כך קשה לכוון את המשענת רק שתשמור על הראש?

אה, ועוד לא דיברתי על אלה ששמים חגורה מתחת ליד, הורים ששמים את התינוק במושב (גם לא תמיד תקני) הקדמי בלי כרית אוויר מנוטרלת (ולא, אני לא בטוח בזה, אבל אני משוכנע שלאותם הורים אין מושג בכלל מזה כרית אוויר), אלה שיושבים צמוד להגה ועוד אינסוף צורות נהיגה מסוכנות.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
כולנו שמים לב שהשרשור הזה בן ארבע וחצי שנים?

מתי הוא נפתח בכלל לא משנה.

כשהוא נפתח אני הייתי מאושפז לתקופה ארוכה אחרי תאונת דרכים קשה ועכשיו אם הוא כבר הוקפץ אני מוסיף את מה שיש לי להגיד בנושא.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אופסס,

סליחה זה אני שהקפצתי את השירשור.

פשוט אני לא רגיל למבנה הדף של הפורום ולא שמתי לב לכך שהשירשור הוא ענתיקה.

הגעתי אליו נתוך הלינק למטה של שירשורים רלוונטיים שמציע האתר.

עוד פעם סליחה.

• תוכן חדש...