Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט מיי – הסיקור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה רציני? עזוב שאני לא מדבר על האלפא הקשישה שלי בכזאת התלהבות ואהבה, אבל בחייך? מיי בתור שייטת בינעירונית (רמת-גן - ת"א זה לא בינעירוני)? רכב עם טונות פח חשוף ולא יותר מדי בידוד, מנוע קטן וחלש ואוירודינמיות של לבנת חבלה? קצת פרופורציות. גם לעניין תחושת רכב גדול.

לגבי הכי רכב בתקציב זעום - פיקנטו/i10. פשוט יותר אוטו. שלישיית VAG מתחרה ישירה בשלישיית PSA-טויוטה, ואני לא חושב שמי מהן מכוונת למשפחה. זוג, אגב, זה לא משפחה.

בחודש האחרון נוסע איתה מידי יום פתח תקווה ירושליים, מספיק בין עירוני ? עושה את העבודה מצויין! בעליות מוריד לרביעי, אבל מעבר לזה לא מורגש שזה גדול עליה, היא גם משרה תחושה שמדובר באמת ברכב גדול, אין לך את אותה התחושה של 'אין כח' כמו שיש ב-107 או בפיקנטו. בנוגע לבידוד , פתרו את זה יפה עם מערכת 6 רמקולים :)

זה שלפיקנטו יש יותר פלסטיק בדיפון זה עדיין לא אומר שהיא יותר רכב...

כשאמרתי משפחה הכוונה הייתה לזוג + 2 קטנים ..

אין ספק שרכבים כאלה לא נותנים מענה למשפחה כמו רכבי הסופר מיני, אבל מי שידו אינה משגת מרכישת סופר מיני יקבל פה תמורה מצויינת.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זוג +2 קטנים ברכב מיני זו פיקציה. גם ברכב סופרמיני זה ממש tight fit. מי שידו אינה משגת רכב משפחתי לא באמת קונה רכב קטן, אלא רכב משפחתי זול יותר, משומש.

לגבי תחושת "כוח" ו"אין כוח" - קצת פרופורציות. להגיד לך את האמת, גם אני מדי פעם מוריד לרביעי בעליות לירושלים. לפעמים גם לשלישי, וזאת עם כפול נפח, הספק ומומנט ממה שיש לך. הכל יחסי. אני מרגיש שהרכב שלי חלש, למשל.

לגבי בידוד ורמקולים - אני מקווה שצחקת - זה לא באמת פיתרון.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
זוג +2 קטנים ברכב מיני זו פיקציה. גם ברכב סופרמיני זה ממש tight fit. מי שידו אינה משגת רכב משפחתי לא באמת קונה רכב קטן, אלא רכב משפחתי זול יותר, משומש.

לגבי תחושת "כוח" ו"אין כוח" - קצת פרופורציות. להגיד לך את האמת, גם אני מדי פעם מוריד לרביעי בעליות לירושלים. לפעמים גם לשלישי, וזאת עם כפול נפח, הספק ומומנט ממה שיש לך. הכל יחסי. אני מרגיש שהרכב שלי חלש, למשל.

לגבי בידוד ורמקולים - אני מקווה שצחקת - זה לא באמת פיתרון.

הקטע עם הרמקולים, זה לא פתרון אמיתי, אין ספק...

התחושה של הכח היא משהו מאוד סובייקטיבי, עם ה-206 שהייתה לי הייתי מרגיש הרבה יותר חלש מאשר עם ה-MII והמנוע של שניהם מייצר כח זהה (75) וגם כמעט אותו מומנט ... רק שהמיי רזה מה-206 במאה חמישים קילו בערך.

אין ספק שככל שאתה מתרגל אז התחושה הזאת משתנה, אבל שוב הכל זה עניין של מה אתה מצפה וגם יותר מזה, באיזה שלב אתה בחיים

לא הייתי מצפה שאבא שלי ינהג על המיי ... לא כי היא לא טובה, אלה פשוט כי היא לא מתאימה לתחנה הזאת בחיים שלו.

אבל כן אני חושב שהיא תתאים כמו ככפה ליד לחייל משוחרר או סטודנט שמחפשים תמורה טובה.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

זו בדיוק הנקודה - זה רכב מתאים לרווק, בשלב (גיל) די צעיר בחייו.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אני חייב להגיד לך שאתה ממש מזכיר לי את עצמי

גם לי יש את הרכב הזה וכתבתי כאן סיקור אליו והותקפתי על כל הפורום חח בגלל כל השבחים שנתתי לרכב....

אבל גם עכשיו אחרי שנה וקצת ביחד עם הרכב

אני ממש ממש אוהב אותו, אני מאמין שזה בגלל שיש לאנשים משהוא למכוניות קטנות מכונית שהיא קטנה עם מנוע קטן נחשבת ממש גרועה

כבר זה הפסיק לענין אותי אני ממש אוהב את הרכב משקיע בוא המון ואפילו מחכה לgt up

מענין אותי מה יהיה התימחור שלו.

אני חייב להגיד גם שבדקתי רכבים כמו פיאסטה מנוע1.25 והביצועים שלו כן כן פחות טובים משל המיי...

ועזוב אותך זה מאזדה שנת 2010 מנוע 1.6 יותר איטי מהמיי מי היה מאמין?? מנוע 1.6 בכל זאת

בכל אופן מענין אותי מה אנשים יגידו על הgt up... מנוע 1.0 שמפיק 110 כוחות סוס מגיע ל100 קמש בתוך 8 שניות

אגב לי יש מיי לבנה(: 2013 עם הסמל הישן חח

פורסם
אני מאמין שזה בגלל שיש לאנשים משהוא למכוניות קטנות מכונית שהיא קטנה עם מנוע קטן נחשבת ממש גרועה

בולשיט, בהיעדר מילה קולעת יותר. משווים תפוחים לתפוחים - למתחרות שלה, אף אחד לא משווה אותה לטוארג. זה שאין לה פתחי אוורור מרכזיים, דיפון, בידוד וכו' לא באמת קשור למנוע שלה, נכון?

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
אני חייב להגיד לך שאתה ממש מזכיר לי את עצמי

גם לי יש את הרכב הזה וכתבתי כאן סיקור אליו והותקפתי על כל הפורום חח בגלל כל השבחים שנתתי לרכב....

אבל גם עכשיו אחרי שנה וקצת ביחד עם הרכב

אני ממש ממש אוהב אותו, אני מאמין שזה בגלל שיש לאנשים משהוא למכוניות קטנות מכונית שהיא קטנה עם מנוע קטן נחשבת ממש גרועה

כבר זה הפסיק לענין אותי אני ממש אוהב את הרכב משקיע בוא המון ואפילו מחכה לgt up

מענין אותי מה יהיה התימחור שלו.

אני חייב להגיד גם שבדקתי רכבים כמו פיאסטה מנוע1.25 והביצועים שלו כן כן פחות טובים משל המיי...

ועזוב אותך זה מאזדה שנת 2010 מנוע 1.6 יותר איטי מהמיי מי היה מאמין?? מנוע 1.6 בכל זאת

בכל אופן מענין אותי מה אנשים יגידו על הgt up... מנוע 1.0 שמפיק 110 כוחות סוס מגיע ל100 קמש בתוך 8 שניות

אגב לי יש מיי לבנה(: 2013 עם הסמל הישן חח

חחח קל לאהוב אותה :)

פעם ראשונה שאני שומע על ה- GT UP! .. וואו זה נשמע חתיכת פצצה של דבר.

אהבתי שהיא מגיעה עם הילוך שישי .. זה בהחלט יכול להיות פנטסטי.

אם כי הרכב הבא שלי כנראה יהיה פאביה חדשה , או משהו מגניב יותר :)

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מאזדה 1.6 איטית יותר מהמיי? חשוד מאד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

את האמת אני לא מעונין לעלות בגדול ודי נדלקתי על הרכב(ולא זאת לא היתלהבות של ההתחלה חחח עוד מעט אני סוגר שנה וחצי עם הרכב)

הרכב הבא שלי יהיה vw gt up או גרסאת FR לא כזה משנה לי רק התימחור צריך להיות סביר

פורסם
את האמת אני לא מעונין לעלות בגדול ודי נדלקתי על הרכב(ולא זאת לא היתלהבות של ההתחלה חחח עוד מעט אני סוגר שנה וחצי עם הרכב)

הרכב הבא שלי יהיה vw gt up או גרסאת FR לא כזה משנה לי רק התימחור צריך להיות סביר

ראיתי עכשיו את זה : http://www.whatcar.com/car-news/new-vw-taigun-baby-suv-revealed/1229892

נראה לי אדיר!

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם (נערך)

מענין כיצד בדקת זאת. נתוני פרוספקט ללא קשר למציאות, אומנם המזדה עגלה, אבל לא עד כדי כך. אין למיי שום צאנס מול אף משפחתית במצב מכני סביר מ7 שנים האחרונות. גם אם תמצא אחת עם 0-100 דומה, אחרי 100 הפער רק יגדל. אומנם פלואנס 1.6 הדגם הישן עגלה ללא סוסה, אבל עדיין.

אני מניח הכל עינין של תחושת מהירות, ברכבים קטנים מהירות מרגישים הרבה יותר.

אני זוכר פעם יצא לי לנהוג על מזדה 2 אחרי מרצדס וכאשר יצאתי לבין עירוני, הרגשתי שאני נוסע מהירות מטורפת, זה היה 80 קמש בכביש של 100, במרצדס ככה לא מרגישים אפילו על מהירויות כפולות (לפי סירטוני יוטיוב שצולמו בגרמניה ;) ).

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
תבדוק במפרט...

סיאט מיי - 13.2, מאזדה3 1.6 דור קודם - 13.1 (לפי מגזין אוטו). מאזדה3 הנוכחית, 1.5 - 11.6. גם במפרט זה לא המצב.

שוב, כמו שכתב צביפר - בעולם האמיתי אין לה סיכוי. אני בטוח שאתה מרגיש יותר מהיר, יותר מעורב וכו' - אבל זו רק הרגשה. חבר עם ייטי מדבר באותן מלים כשהוא מספר על הספלאש של אשתו, וגם שם זו עדיין הרגשה בלבד.

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

לא חושב ככה

הרגשה זה לא החלק החשוב בסיפור? אם הרכב מהנה לנהיגה המהירות לא משנה כלל

ושחושבים על זה שוב אנחנו חייל בישראל לא? לא מכיר כאן כביש שמותר לעבור בו את ה110..

פורסם

כביש 6, אאל"ט העלו בו ל-120. אני לא מניח שאתה כותב בקארספורום כי אתה מאמין אדוק בצדקת הגבלת המהירות במדינה, נכון?

ZC6 | JB43 | 932

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...