Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוגי נורות:

X-tremeVision של פיליפס (בעדיפות)

Philips bluevision ultra

Philips diamond vision

ראיתי שיש כמה סוגי נורות ורציתי כמה שאלות

א. האם סוגי הנורות האלו מחזיקים הרבה זמן או שכל שבוע אני יחליף כי ישרף לי נורה?

ב. האם הן יכולות לעשות איזה שהו נזק לרכב (מבחינת חום הנורה שלא ישרוף לי את הפנס)

ג. האם הנורות האלו עוברות טסט וכשרות מבחינת המשטרה?

ד. האם בכלל שווה להתעסק עם החברה הזאת או שיש עוד חברות יותר טובות / אותו דבר שאני לא יודע על קיומן?

יש לי סיאט מיי (קטנה וחמודה) לבנה אז לגבי מידה אני יודע ולפי סקר שוק המחירים נעים בין 150-200

אין לי חשבון איביי אז אני לא יכול להזמין משם!

seat mii 5 doors

חיה רעה =]:evil:

פורסם

לי היו את

Philips diamond vision , החזיקו מעל שנתיים ואני משער שאילולא הייתי מחליף אותן בOSRAM, היו מחזיקות עוד שנתיים נוספות.

לגבי טסט, עם הספציפיות עברתי 2 טסטים בהצלחה, את האחרון משום מה לא (כנראה אשתו של הבוחן לא נתנה לו בלילה לפני כן)

אם מנורה נשרפת לך ברכב בתדירות לא הגיונית, כנראה שכדאי שתבדוק את בעיית החשמל ברכב שלך.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

1. לגבי

Philips bluevision ו X-tremeVision נורות שאנחנו מוכרים שנים רבות הן נורות איכותיות שמחזיקות זמן רב במידה ואין בעיית חשמל ברכב.

2. אין לא יכולות לעשות שום נזק כי ההספק שלהם 55W כמו נורה סטנדרטית.

3. היבואן בארץ מביא רק נורות חוקיות

4. שתי החברות המובילות בעולם בתאורה לרכב הן:PPHILIPS ן OSRAM

אם תרצה תוכל לרכוש אותן אצלנו:http://www.justmotor.co.il/products/702253/%D7%A1%D7%98-%D7%A0%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%AA-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-H7-%D7%A2%D7%9D-%D7%A2%D7%95%D7%A6%D7%9E%D7%94-%D7%9B%D7%A4%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A4%D7%A1-12

• תוכן חדש...