Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין שאוטו לא יניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פותח השרשור אם המצב הוא כמו שאתה מתאר, שאחיך הוא נהג חדש שעושה פוזות עם הרכב.

תפתח ספר רכב, תמצא פיוז או ממסר שאחראי על מערכת מרכזית ברכב וככה תמנע מהרכב לעבוד.

סלחו לי אבל אתם מדברים שטויות, ממה שאני מבין מפותח השרשור, הוא משלם על הרכב ואח שלו בא והורס (תאונות, פוזות).

במקרה הזה זה מצווה לחבל ברכב.

אם היה תלוי בי אחרי התאונה הראשונה הוא גם היה משלם וגם לא הייתי נותן לו לשבת בכיסא נהג בחיים!

לגבי ההורים, תגיד להם שאתה משלם ואתה קובע.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מרגיש לי כמו אחד מהאשכולות המפגרים שיש בFXP.

אם אחיך היה עושה תאונות עם הרכב האישי שלך כשאתה משלם עליו כל דבר אפשרי, ועושה פוזות והורס את הרכב,

אני לא בטוח שהיית מדבר ככה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אם אחיך היה עושה תאונות עם הרכב האישי שלך כשאתה משלם עליו כל דבר אפשרי, ועושה פוזות והורס את הרכב,

הפתרון הזה הוא לא פתרון אמיתי. הפתרון האמיתי הוא לדבר עם האח ולא לנסות "לעבוד" עליו ועל ההורים.

זו חשיבה של ילד בגן שלצערי יותר מדי אנשים בארץ משתמשים בה.

במקום ללכת מסביב, לרמות, "לעבוד" ולנסות להתחכם מול כל העולם, למה שלא ילך וידבר עם ההורים על הנושא? למה שלא ידבר עם אחיו?

פשוט חשיבה של ילד שלא התפתח... לכן השרשור מתאים מאוד לFXP.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אולי ניסה לדבר ולא הועיל?

יש אחים די אטומים שחושבים שהם מבינים הכול ושלא אכפת להם מרכוש של אחרים ורק מהפוזה שלהם? יש גם הורים כאלו שאומרים "לא נורא, כולה חתיכת פח, חפיף", אולי זה המצב פה?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

נניח שהשאלה היתה נשאלת כך...

שלום,

זו שאלה די טיפשית אבל אני חייב את עזרתכם

השכן שלי נורא ואיום ויש לו קיה לאו ספיה 98 האצ'בק והוא מתכנן לנסוע לצפון בחג.

מכיון שהוא לא בא לי טוב בעין, אני רוצה להרוס לו את חופשת החג, מה שאני צריך זה לגרום לאוטו לא להניע, לא משהו שיהרוס לגמרי את האוטו.

(בכל זאת, אם יעלו עליי, שאני לא אצטרך לשלם לבן יונה הזה פיצויים)

עכשיו אני אבודד את השאלה

איך לגרום לאוטו שלו לא להניע, יש איזה אופצייה לנתק את הכבל הצתה או משהו?

בלי להרוס את האוטו.

גם הייתם תורמים מהידע שלכם?

ודרך אגב, אנחנו חופרים בזמן שפות"ש ממזמן הלך לבצע את זממו ברכב (שלו או של שכנו) ולא מגיב בשרשור.

פורסם

הדבר הכי הגיוני לעשות זה להוציא מצבר, לא להתעסק יותר מידי. ואם אחי הקטן היה עושה תאונה אחת עם הרכב שלי, הוא כבר לא היה מתקרב אליו. ולמקרה הזה ספציפית, אפשר לפתור בדיבור ב4 עיניים ולא פשוט לעשות מעשה כזה גועלי.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם
הפתרון הזה הוא לא פתרון אמיתי. הפתרון האמיתי הוא לדבר עם האח ולא לנסות "לעבוד" עליו ועל ההורים.

זו חשיבה של ילד בגן שלצערי יותר מדי אנשים בארץ משתמשים בה.

במקום ללכת מסביב, לרמות, "לעבוד" ולנסות להתחכם מול כל העולם, למה שלא ילך וידבר עם ההורים על הנושא? למה שלא ידבר עם אחיו?

פשוט חשיבה של ילד שלא התפתח... לכן השרשור מתאים מאוד לFXP.

אתה יוצא מנקודת הנחה שאחרי השיחה האח יבין, ההורים יבינו והכל יבוא על מקומו בשלום. יש המון סוגי טיפוסים בעולם ואולי האח הזה זה לא טיפוס שמבין בדיבורים, ההורים יגבו אותו לא משנה מה כי הוא הקטן והבכור יצטרך לשאת בחרדות הנפשיות שמא יקרה לרכב משהו.

אז כן ,בחיים צריך לפעמים לעגל פינות, ס"הכ הוא לא פנה לפורום בשביל ייעוץ משפחתי, הוא רוצה לגרום לרכב שלו נזק זמני כדי למנוע מאח שלו ליסוע עליו . אולי לא הכי אלגנטי בעולם , אבל לגיטימי.

פורסם

לפי התאור ההורים אינם צריכים לדאוג לשלום הרכב אלא לשלום נוסעיו. פות"ש צריך להעמיד אותם על חומרת המצב, ובכל מקרה - כיון שמדובר ברכושו - הוא זה שצריך לקבל את ההחלטה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...