Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שריקות מהגלגלים בעת בלימה. הונדה סיוויק 2012

nikitales
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

לאחר טיפול במוסך מורשה (החלפת שמנים ופילטרים) שמתי לב שבעת בלימות, ישנה שריקה מהגלגלים. השריקה היא לא חזקה והיא נעלמת לפני העצירה של הרכב. ניגשתי למוסך שטיפל והם אמרו לי שזה בסדר. התופעה נמשכת כבר כמה חודשים טובים.

מה דעתכם זה יכול להיות? האם זה דורש טיפול ואיזה?

תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היה לי את זה בכמה רכבים בעבר.

אם זה ממש מציק לך, הנה הפתרון: פירוק גלגלים קדמיים, פירוק דיסקיות בלם, לעבור על הדסקיות על שניהם בכל גלגל, עם נייר זכוכית, עד שהשכבה "המבריקה" הופכת למט או קצת מחוספסת. לאחר מכן, עם נייר זכוכית {עדין}, לעבור על הצלחות גם. בסוף להרכיב בלמים וגלגלים בחזרה.

זה ייתן שקט לעוד כ-7000 ק"ם נוספים.{תלוי בסוג הרכב ובשימוש בבלמים}

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

העניין הוא שזה מוזר שלפני הטיפול היה הכל בסדר ולאחריו (בלי שהחליפו רפידות) התחילו הרעשים.

לשאלתו של יוסי425 - כן הברקסים מקוריים ואף פעם לא הוחלפו.

מקווה שזה לא משהו רציני שכדאי לשים לב אליו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סך הכל צירוף מקרים או שלא שמת לב לזה מייד.

הפתרון שכתבתי עובד. כל מוסך {לא של היבואן} יעשה לך את זה ב-100 שקל +-.

זה לא יפגע באחריות הרכב. בכל מקרה הבלמים לא מכוסים במסגרת האחריות.

שריקה מהבלמים זה לא תקלה, אבל אני מסכים אתך שזה קצת מעצבן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יכול להיות שבטיפול ראו שהפחית שנועדה להפחית רעשים זזה ממקומה והחליטו "להגדיל ראש" ולהוריד אותה על דעת עצמם.

אם הפחית יוצאת מעט מהמקום ומתיישבת בין החלק הנייד והנייח של הקליפר, מכשילים את הרכב בטסט.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...