Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיה ריו 1.4 5 דלתות, המלצות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מעוניין לרכוש את הרכב שבכותרת כרכב שני. מדובר על רמת הגימור ex המאובזרת יותר.

למי יש נסיון עם הרכב הנ״ל? אמינות, תחזוקה?

פורסם

זה נורא סובייקטיבי. לי היה את הרכב הזה שנה והחלטתי למכור אותו כי לא הייתי מרוצה. שילוב המנוע-גיר המיושן גרם לצריכת דלק מזעזעת 1:8-10 בממוצע, אבל בעיקר האוטו כבד. לא זז, עגלה. מצריך ממך לסחוט את הדוושה. עקיפות זה כבר סיכון של ממש. בנוסף, הוא קופצני מאוד בתוך העיר ולא נוח. ההגה קל מדי ולא מתקשר והראות לא הכי טובה. איכות השמע גרועה והמזגן לא עוצמתי מספיק בימי הקיץ. הטיפולים לא זולים כ"כ.

היתרונות: הרכב אמור להיות אמין, הוא מאובזר, מרווח יחסית ונראה לא רע מבחוץ. בפנים הוא די פשוט. לדעתי, במחיר הזה כמעט כל סופר מיני אחרת עדיפה. זו דעתי האישית כמובן. תפרט על הצרכים/דרישות/תקציב שלך

פורסם

לאבא שלי יש כזאת בליסינג, סוגרת אוטוטו 3 שנים. מדגם ה LX, אבל זה לא באמת משנה את האמינות של הרכב.

האמינות הייתה סבירה עד כה. הרכב עבר טיפולים שוטפים + החלפה של מצבר + 2 צמיגים + תיקון מפתח שנשבר (כנראה בעיה סדרתית, חפש שרשור על כך בפורום הכללי).

החסרונות העיקריים של הרכב הם אכן השילוב בין המנוע לגיר שמסרס את הביצועים ומעלה את צריכת הדלק, אבל גם נוחות הנסיעה לא משהו בכלל.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

יש לי את גירסת ה1.2 הידנית. סה"כ מרוצה מאוד. בגירסה האוטומטית אכן מדברים על צריכת דלק גרועה מאוד.

פורסם

לי יוצא מידי שבוע לנסוע בתור נוסע על ריו דיזל,לגבי מנוע אני לא אשווה כי מדובר על מנועים שונים.

אישית אני אוהב את המושבים,יש להם תמיכה טובה אם כי הם מעט נוקחים,אחיזת כביש טובה,אנחנו נוסעים בכביש מפותל והנהג נכנס לפניות לא במהירות איטית,היא מאוד מרווחת מאחור,אני אוהב את הדשבורד המסיבי שלה,מזגן חזק,איכות חומרים פשוטה אם כי לדעתי בEX אמור להיות חומר רך יותר.

מה שכן לכול מי שהיה את ה1.4 מדווח על רכב מעט עצל ולא חיסכוני,וזה הגיוני תודות למנוע 1.4 וגיר 4 הילוכים,יצא לי לנסוע לא מעט על שילוב כזה ביונדאי I25,לכן אתה מחפש רכב זריז הוא לא,אבל לשימוש ממוצע צריך לספק בהחלט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בגדול, כיוון שמדובר ברכב שני, הדרישות הן די בסיסיות. רכב שיהיה אמין, גדול מספיק להכיל עגלת תינוק וכסא בטיחות או שניים, ויעביר שעה וחצי של פקקים בסביבה נעימה. הריו לפחות על הנייר נראית כמו אופציה לא רעה גם הודות לאחריות המורחבת וגם בגלל האבזור הנדיב ועכשיו המחיר שלה לא רע במבצע של הסתדרות המורים.

כרכב ראשי ו״ביצועיסט״ יש לנו את הליאון :)

פורסם

ברשותי קיה ריו 2014 סדאן 4 דלתות עם תא מטען גימור LX שנקנתה 0 ק''מ מחברת אלדן (ליסינג) . בגדול אוטו מעולה לפי דעתי לקטגוריית המשפחתית קומפקטית / סופר מיני , הוא מרווח ומושבים נוחים , עיצוב יפה , מערכת שמע לדעתי סבבה לעומת מה שחברי הפורום אמרו , לגבי המזגן טעון קצת שיפור כי בימי קיץ לוקח זמן עד שהוא מקרר אבל בלילות הוא מקפיא .. תא מטען בגרסת הסדאן יותר גדול ופרקטי מאשר בגרסת 5 דלתות ( ממליץ ללכת על הסדאן ) . בגדול האוטו נוח ואמין והוא ברשותי מחודש מרץ האחרון .

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם

לא מומלץ, צריכה מזוויעה גם בנהיגה מתונה עם נורית eco ונהג לבד ברכב, והרכב חלש ביותר. חיישני חגורות מאחורה נוטים להתקלקל ולשגע את השכל בצפצופים לסרוגין כל הנסיעה, בחברה עושים איפוסים והחלפות, וזה חוזר תמיד (יש לנו בחברה הרבה רכבי קיה ריו חדשים והתקלה נפוצה ברבים מהם). ההיגוי זה סכנה של ממש, אתה חייב לבצע כמה נסיעות מבחן לפני שאתה לוקח. לטעמי אין מה להסתכל על usb ושאר הפיצ'פקעס, אם בבסיס הרכב כושל. תן לנו תקציב ונמליץ לך.

בברכה,

ניר.

פורסם

ניר מעניין אותי מאוד לדעת באיזו חברה אתה מדבר שברשותה מלא רכבי קיה ריו צורה חדשה . האם זו חברת FRITZ במקרה ??!

פורסם

מהנסיון שלי לאחר קיה פיקנטו (לא ריו, אבל מאותה משפחה) אוטומטית, דיי קשה לי לחזור למשפחה הזו, נסעתי בפקנטו שעברה 16000 ק"מ נסיעה בכביש מהיר בלבד 120 ק"מ הלוך חזור, הרכב לגם לא פחות מ 12.5 ליטר. וזה על נסיעה רגועה ביותר שלא עברה את ה 100 קמ"ש.

Opel Adam S 2017

פורסם

יש קטע מרגיז אם החגורה שאם מורידים לשניה ומחזירים בנסיעה\מישהו יורד מהאוטו ומוריד את החגורה שניה לפני שהרכב עוצר עצירה מלאה הציפצוף של החגורה נשאר לעבוד דקה-2 אחרי,

קצת מרגיז אבל לא סוף העולם,בI30 החדשה של אמא שלי גם יש את אותה הבעיה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תכלס זה לא כזה מרגיז הזמזם של המכונית זה אחרי כמה שניות נפסק. מלבד זאת אני מרוצה מהאוטו והוא משרת אותי נאמנה עד עכשיו :) לפי דעתי טעון דווקא שיפור במזגן שלא הכי מקרר ביום קיץ חם ..

פורסם

אגב, בחודש הבא תיחשף מתיחת פנים של הריו אז אולי שווה לחכות. מי יודע, אולי סוף סוף קיה מבשלים לנו תיבת הילוכים חדשה שתשפר גם את הביצועים וגם את צריכת הדלק? האחות החורגת יונדאי i25 כבר קיבלה תיבה כזאת במהלך השנה האחרונה, במסגרת מתיחת פנים שקטה.

פורסם

באמת?

מה היא קיבלה?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

• תוכן חדש...