Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך המגברים של CRUNCH?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מצאתי את הP1800 ב450 שקל

יד 2 נכון?

יש לי אותו מגבר חמוד מאוד להתחלה מגבר מאוד מאוד בסיסי.

אבל הוא בסדר גמור ועושה את העבודה יפה מאוד להתחלה!

הוא גם לא יקר.

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

הבעיה היחידה עם מגברי קראנץ' היא הצהרות שהן כנראה רחוקות מלהיות מציאות - אבל גם אם הן רחוקות מהמציאות הם עדיין מייצרים מגברים עם הספק גבוה אז יש טווח דינמי מספיק טוב בכדי להנות מהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אכן כמו שאדי ציין מעליי, הנתונים שרשומים שהמגבר הזה מספק הם רחוקים מלהיות מציאות כתוב שהמגבר הספציפי הזה מספק 100/110rms לערוץ. הוא מספק במקרה הטוב 60-55

אבל בהחלט הם איכותיים ואמינים

HU : Pioneer AVH-X5750BT AMP1 : Soundown Sax 100.4

AMP2 : Celestra FA475X Sub : Hertz ES300 Comp : Rainbow GL-C6.2

פורסם

תרשו לי לא להסכים, מנסיוני הדל, עם ה"איכותיים ואמינים".

אמין כמו הפסקת אש עם חמאס. איכותי כמו הריחן שמוכרים לך בני מיעוטים בתחנות דלק.

המגבר הנ"ל הוא מגבר זול, פשוט, לא איכותי, לא אמין, ולא חזק כמו שכתוב עליו.

אפשר לצפות ל 65-75RMS, האיכות תהיה טובה ביחס למגברים סיניים אולי או מגברים מאוד פשוטים אחרים, אבל לא הייתי מצפה יותר מדי.

בקשר לאמינות- אני לא רוצה להפוך כמה מקרים למדגם מייצג, כי אני לא יודע באילו כמויות הם נמכרים, אבל לא הייתי אומר שהם שיא האמינות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אני יסכם : חרא מגבר.

עם התקציב מאפשר קח מגבר אפילו בסיסי מבית טוב ותהיה מרוצה.

תומר תפסיק עם התגובות האלה , מהתגובה שלך אני מבין שהמגבר הנ"ל הוא בערך מציאת המאה...

2017 Type R

פורסם
תרשו לי לא להסכים, מנסיוני הדל, עם ה"איכותיים ואמינים".

אמין כמו הפסקת אש עם חמאס. איכותי כמו הריחן שמוכרים לך בני מיעוטים בתחנות דלק.

המגבר הנ"ל הוא מגבר זול, פשוט, לא איכותי, לא אמין, ולא חזק כמו שכתוב עליו.

אפשר לצפות ל 65-75RMS, האיכות תהיה טובה ביחס למגברים סיניים אולי או מגברים מאוד פשוטים אחרים, אבל לא הייתי מצפה יותר מדי.

בקשר לאמינות- אני לא רוצה להפוך כמה מקרים למדגם מייצג, כי אני לא יודע באילו כמויות הם נמכרים, אבל לא הייתי אומר שהם שיא האמינות.

רק שיהיה ברור - לא רשמתי איכותי או אמין

רשמתי שיש טווח דינמי מספיק טוב מבחינת הספק - זה הכל.

וג'קה זה לא "חרא" מגבר - זה מגבר מיינסטרים שנמצא בתחתית המדרגה - הוא זול ועושה את העבודה לשמה נועד.

אתה רוצה "חרא מגבר"? תריץ חיפוש על B52 :-D

אתה יודע מה? - 2

אני אפתח לעצמי פצע מדמם, תחפש שרשור שלי בשם "מעשה בשני נסיכים" - מה שמרגיז שם זה שדווקא הסוני שהוא מגבר קטן ומדהים, התפגר לי לפני השרווד שהוא זוועה אלקטרונית מבחינת תכנון מגבר!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני יודע, בכל זאת רציתי לוודא שאני ברור - פעם נוספת אנחנו מסכימים על משהו :-P

Pioneer TS-X150

פורסם

אדי אני מסכים בגדול , הכוונה שלי הייתה לאומת מגברים יחסית "טובים/סבירים" במחיר עממי...

ולאומתם הוא זבל :) לגבי מדבקות סיניות אני בכלל לא מתייחס.

2017 Type R

פורסם

יש לי מגבר של קראנץ' כמעט שנה וחצי לא היו בעיות מיוחדות ההצהרות של החברה מוגזמות במקרה הטוב המגבר מוציא הרבה פחות עוצמה האיכות שלהם לא גרועה לעומת מגברים סיניים שבהם אין איכות הם טובים למערכת ראשונה ולהמשך עדיף מגבר מחברה מוכרת יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...