Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז למי שלא קרא ביום שישי האחרון את מדורו הקבוע של עיתנואי הרכב הבכיר אדוארד אטלר "המפתחות בפנים" ,

אדוארד אטלר נכנס חזיתית בעיתונאי הרכב של YNET רועי צוקרמן שהוא איש מוכשר ומקצועי מאד לדעתי.

הוא מתייחס למבחן הרכב שעשה בחודש האחרון רועי צוקרמן לדגם חדש של יגואר.

הנה קישור :

http://eteksty.wordpress.com/

הנה ציטוט נבחר אגב מהכתבה : "נהניתי למשל מדבריו של כתב ynet רועי צוקרמן, שהכריז בכותרת כי 'אילף' את יגואר. לא צוקרמן ולא נעליים, ואפילו לא מוזס, מסוגלים לאלף את יגואר, אשר תאכל אותם לארוחת הבוקר"

האם אדוארד אטלר החליט להתקנא ברועי צוקרמן? או שמא סתם בשביל ה"רייטינג"? תקראו ותשפטו בעצמכם.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נו באמת. אטלר מצא מישהו חדש לריב איתו. נראה כמו איש נרגן שרק מחפש לריב עם מישהו בשביל להיות קיים.

הנה. הצליח לו. אלמלא הכניסה שלו בצוקרמן מישהו היה מזכיר את הבלוג שלו?

לא סבלתי את הכתיבה המשעממת שלו עוד בימי טורבו ואוטו בשנות ה 80, והיום הוא עוד יותר לא רלוונטי מתמיד.

אבל זו דעתי, ואני יודע שיש גם מי שחושב שהוא באמת משעמם...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
נו באמת. אטלר מצא מישהו חדש לריב איתו. נראה כמו איש נרגן שרק מחפש לריב עם מישהו בשביל להיות קיים.

הנה. הצליח לו. אלמלא הכניסה שלו בצוקרמן מישהו היה מזכיר את הבלוג שלו?

לא סבלתי את הכתיבה המשעממת שלו עוד בימי טורבו ואוטו בשנות ה 80, והיום הוא עוד יותר לא רלוונטי מתמיד.

אבל זו דעתי, ואני יודע שיש גם מי שחושב שהוא באמת משעמם...

מסכים עם כל מילה.

סיפורי סבתא שכבר יצאו מהת*ת על כמה הוא היה ענק בפולניה ומעבר לזה....שום כלום!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אם זה אח שלך, דבר איתו בארוחת ערב בבית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני יושב עכשיו מול המחשב עם בוטנים עבשים וחושב שכל מה שיש לי בבית זה טורטיות יבשות.

אתה חייב לדבר על ארוחת ערב?

:?

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

הכתבה על רכב ספורטיבי ב 50K היתה ביזיונית לדעתי (מבחינת הסרט שבו חיים הכותבים לגבי מחירי הרכבים).

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

לא ידעתי שהאיש הזה קיים עד היום, כנראה שלא פספסתי הרבה.

בהנחה שהוא באמת העסיק אדם רק על סמך זה שהייתה לו אלפא, הוא האחרון שיכול לכתוב על כושר השיפוט של אחרים.

הניחושים שלו על רמת הנהיגה של צוקרמן, רק כי הכתיבה שלו מזכירה לו את הכתיבה של מי שעבד איתו בעבר?! נו באמת..

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

גיבוב מילים מכתבתו של אטלר:

ציטוט

הנה כי כן, האשליה של ספורטיביוּת נתלית במיני אצטלות פתייניות ואינה מתבססת על המכונית עצמה. דוגמה טובה לאחת כזו שמאתחלת בנו תעתוע היא מאזדה MX5 שהזכרנו – שהיא יצור בלתי ספורטיבי בעליל מטבעה. נכון אמנם שבנוסף לקלאוסטרופוביה ולמושבים שממוקמים נמוך מכונית זו היא בעלת הנעה אחורית, המאפשרת לבוחן השאפתן לבצע חרקות – אך מאזדה זו נבזית בערך כמו בוב ספוג. רק כעת, אחרי שנים ארוכות, היפנים עומדים סוף סוף לצייד את MX5 במנוע נהמני יותר מזה שפעל בה עד עתה, בפיהוק שנדמה כשאגה.

סוף ציטוט

וכל המוסיף גורע.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני לא מבין למה נפלתם דווקא על אטלר, זה לא שהשני יותר טוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני לא מבין למה נפלתם דווקא על אטלר, זה לא שהשני יותר טוב.

אבל לפחות הוא לא מנצל את הבמה להטלת רפש מיותר...מה גם שאינו "מתיז" מרירות באופן כה מופגן.

בשעתו נהניתי לקרוא את טוריו בגליונות 'טורבו' המוקדמים. מ'קוואטרו' ואילך כבר הבנתי לאן הדברים הולכים :roll:.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
גיבוב מילים מכתבתו של אטלר:

ציטוט

הנה כי כן, האשליה של ספורטיביוּת נתלית במיני אצטלות פתייניות ואינה מתבססת על המכונית עצמה. דוגמה טובה לאחת כזו שמאתחלת בנו תעתוע היא מאזדה MX5 שהזכרנו – שהיא יצור בלתי ספורטיבי בעליל מטבעה. נכון אמנם שבנוסף לקלאוסטרופוביה ולמושבים שממוקמים נמוך מכונית זו היא בעלת הנעה אחורית, המאפשרת לבוחן השאפתן לבצע חרקות – אך מאזדה זו נבזית בערך כמו בוב ספוג. רק כעת, אחרי שנים ארוכות, היפנים עומדים סוף סוף לצייד את MX5 במנוע נהמני יותר מזה שפעל בה עד עתה, בפיהוק שנדמה כשאגה.

סוף ציטוט

וכל המוסיף גורע.

נו באמת, זה כל כך צפוי. הרי כמעט כל רכב שאהרונוביץ' מהלל, אטלר מכסח.

כמו עם הקטילה של כל מכונית עם TSI.

פורסם

ואם באטלר עסקינן, למיטב ידיעתי הוא העתונאי היחיד שהורשע בפלילים בגין הוצאת לשון הרע, ונגזר עליו עונש של חצי שנת מאסר על תנאי.

שימו לב שהוא כותב לרוב ללא ה הידיעה, כמו רוב יוצאי מזרח אירופה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...