Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אכן, הרכב נמכר. למרבה ההפתעה היו הרבה מאוד פניות לרכב הזה וכל יום ביקר אצלי קונה פוטנציאלי. הרכב נמכר תוך שבוע והגיע לידיים שיתנו חיים חדשים למכונה המדהימה הזאת.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

בשעה טובה. נשמח להתעדכן על ההתלבטויות וההחלטות לגבי הבחירה החדשה.

שנה טובה

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

לא יודע אם תבחר לשתף או לא, אבל נשמח גם לשמוע בכמה נמכרה.

לאור זאת שטענת כי אינך לחוץ למכור, אני משער שלא מכרת במחיר נמוך משמעותית מהמחיר שדרשת.

פורסם
בשעה טובה. נשמח להתעדכן על ההתלבטויות וההחלטות לגבי הבחירה החדשה.

שנה טובה

הפעם זה יהיה רכב חדש מיבואן. דגם בהזמנה מיוחדת עם גיר ידני ומנוע דיזל - משהו פרקטי לשימוש יומיומי וגם מהנה לנהיגה. בינתיים לא אחשוף את הרכב שהזמנתי, יש בעינין הזה אי מודעות מסויימת ואני מנסה להגיע להבנות עם היבואן (אולי אני סתם דואג, אולי לא - לא רוצה להקדים את העינינים).

אני מבטיח לשתף חווית קניה ככל שתיהיה אחרי שאגיע לרמה כלשהי של מודעות בעינין.

שנה טובה ומתוקה לכולם!

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• חברי המעגל הראשון
פורסם
עם גיר ידני ומנוע דיזל - משהו פרקטי לשימוש יומיומי וגם מהנה לנהיגה.

+100

שילוב מושלם בין חיסכון, ביצועים והנאה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה שילוב, לא ההנאה המקסימלית שניתן להוציא ממנוע בעירה פנימית...

ההנאה תלויה בהרבה דברים ברכב ולא רק במנוע. עם ההגה והשלדה הנכונים אפשר להנות ממש ממכונית טורבו דיזל ידנית, הרבה יותר מכל משפחתית 1.6 בנזין אוטומט.

פורסם (נערך)

נמתין בסבלנות (תוכל לשחרר רמז דק ?)

בקרוב תדע הכל :) . אני מאמין שזה ייקח לא יותר משבוע~שבועיים עד שהעינינים יתבהרו, אז אשתף את החויות ואחשוף את הרכב - מקווה שאלה יהיו חוויות חיוביות כי בינתיים השאירו אותי במצב של חוסר מודעות ללא תשובה.

לבינתיים, יש שרשור שהתענינתי באלטרנטיבות לדיזלים בנפח יותר גדול מהממוצע המקובל כיום למשפחתית חדשה (1.5~1.6).

SlowRide, זה בהחלט המתכון להנאה שאני מחפש: שלדה טובה בצירוף דיזל חסכוני וחזק.

אני לא אוהב לטחון את המנוע על טורים הגבוהים, אלא אוהב מומנט על טורים נמוכים ואת זה בצורה טובה רק דיזל נותן היום. ברכב בנזין חזק מתבטלת שימושיות יומיומית בגלל החיסכון בדלק. אני צריך רכב שעושה בשנה כ30~40Kק"מ ויותר, כך שהפרש לאומת בנזין משמעותי מאוד. יותר מזה, אני בדיעה שמנוע טורבו בנזין זה מנוע שהורס את עצמו: הטורבו עובד הרבה יותר קשה בטורים גבוהים כפליים, הכל עובד בחום יותר גבוה, כל פעם כאשר עוזבים גז צריך לפרוק לחץ כדי לא להרוס מניפות של הטורבו. הכל טוב ויפה לשנתיים שלוש ברכב ליסינג. אבל לטווח ארוך דרושים פתרונות פחות נועזים כמו טורבו דיזל שהוכיח את עצמו במשך עשרות שנים.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

פורסם
זה שילוב, לא ההנאה המקסימלית שניתן להוציא ממנוע בעירה פנימית...

ההנאה תלויה בהרבה דברים ברכב ולא רק במנוע. עם ההגה והשלדה הנכונים אפשר להנות ממש ממכונית טורבו דיזל ידנית, הרבה יותר מכל משפחתית 1.6 בנזין אוטומט.

כמובן שיש יוצאים מהכלל, אני דיברתי על כלל אצבע...

פורסם

אירוני ש EILY עם החתימה שלו מגיב לשרשור של רכב שעושה 1-4 :)

TZVIPPER כמו תמיד יקנה רכב מעניין, בזה אפשר להיות בטוחים.

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
כמובן שיש יוצאים מהכלל, אני דיברתי על כלל אצבע...

הנאה זה עניין סובייקטיבי.

• תוכן חדש...