Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה לפניי קנייה מאזדה 6 2005

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום ,

היום הלכתי לראות מאזדה 6 שנת 2005 , הרכב בפנים במצב מצוין , בחוץ הרכב עבר צבע העלתי תמונה וסימנתי בלבן את החלקים שבו הוא עבר צבע (מדובר על הדלת האחורית , כנף אחורי , טמבון אחורי) , הבחורה שמכורת לי את הרכב טוענת שהוא לא עבר צבע ולא עבר תאונות , אני בטוח ב100 אחוז שהוא כן עבר !

היא מתחייבת בגיר מנוע שילדה בבדיקה .

היא מוכרת לי אותו בפחות מהמחירון .. והמספר רכב מחוק בלוח יד 2 , האם שווה לקחת אותו לבדיקה?

images32234.jpg

עריכה אחרונה על ידי Close

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

מגרש?

בכל מקרה תסתכל על הגומיות,הבדלי צבע,חלקי פלסטיקה. שם תמיד אפשר לראות שאריות צבע.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

לא זה יד פרטית , הרכב עבר צבע בטוח רואים שהוא "זוהר" עם נצנצים ".. היא אומרת שהרכב אצלה שנתיים לא עבר צבע .

Golf mk5 2006 2.0 Fsi

פורסם

לא מחייב שהוא עבר צבע בגלל שהצבע זוהר,כנראה לא ראית למה החבר'ה בפורום דיטלינג מסוגלים.

בכל מקרה אם נראה לך שהרכב שמור מכנית ופנימית אז תיקח אותו לבדיקה ומה שיצא יצא.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אם היא לא יד ראשונה אז תמיד היא תוכל להגיד לך אחר כך שלא ידעה על תאונה קודמת,

ושבזמן שהרכב בבעלותה לא עבר תאונה\צביעה.

so far so good so what

פורסם

הרכב שלי היה צבוע כמעט כולו חוץ מהגג, ובבדיקה לפניי קניה נאמר לי ע"י הבוחן שאכן הרכב כמעט כולו עבר עבודות פחחות וצבע, וכך גם המוכר (סוחר) טען, ולפי הבדיקה לא היו תאונות רציניות רק מכות חניה ושפשופים בדלתות וצבע שדהה בשמש, וללא תאונות שסי/שלדה/קצה שילדה.

ובשנתיים שהרכב אצלי יצא לי לצבוע ולתקן את הפגושים בגלל מכות חניה.

אם הרכב במצב מכאני טוב, ולא עבר תאונות רציניות, אז מה זה מפריע שעבר צבע?

• תוכן חדש...