Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו מגיעים מחיפה. הטיסה בשבת אחה"צ ככה שאין רכבת.

חשבתי לנסוע עם הרכב לנתבג ולהשאיר את הרכב בחניון שם, יקר מדי.

גם בחניונים בסביבה שמציעים שירות הסעות מהחניון לנתב"ג יקר מדי.

ניסיתי את מוניות עמל, אין להם מונית שמתאימה לנו מבחינת שעות(יש מונית שיוצאת ב7 בבוקר

ואחת שיוצאת ב18:00 בערב), מונית רגילה היא יקרה מדי.

מה נשאר? לנסוע עם הרכב לאיפשהו בת"א עם חנייה חינמית, שלא נקבל בו קנס על חנייה רצופה במשך 10 ימים, ומשם מונית לנתבג.

אז איפה כדאי? אני לא מכיר שום כלום מהבחינה הזו בת"א, תמיד נוסע עם רכבת.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

1. בקש הצעת מחיר ממוניות הדר (התחנה של שדה התעופה) מחיפה.

ייתכן שההפרש בין ת"א (סביבות 110 שקל) לחיפה לא יהיה משמעותי.

2. בת"א ניתן לחנות למשל בחניון רידינג או אפילו ברחוב באחת השכונות הצפוניות שיש בהן מדרכות אפורות (למשל רמת אביב).

3. אם כבר אז שקול עיר עוד יותר קרובה לנתב"ג, למה דווקא ת"א?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אז למה דווקא לחנות בתל אביב ולא לחנות למשל באיירפורט סיטי הסמוך לנתב"ג ומשם לקחת מונית? בטוח יהיה יותר זול. אפשר גם לחנות באזור התעשיה של יהוד, באור יהודה, במרכז המסחרי של בארות יצחק....

משם תזמין מונית עם getaxi או משהו וזהו.

אם אתה מתעקש על תל אביב אז המקום הכי טוב למצוא חניה בחינם זה ליד תחנת רכבת ההגנה, באזור של תחנה מרכזית. לא המקום הכי סימפטי להסתובב בו, אבל יש המון חניה בחינם (במיוחד אם אתה מגיע בשבת). כל האזור של תחילת לבנדה וגם בצד השני באזור שכונת התקווה - אפשר למצוא שם חניות באפור.

באזור רכבת השלום יש קצת חניות חינמיות על יגאל אלון וברחוב הקטן שמאחורי תחנת הדלק (רחוב תובל, איפה שהסוכנות של פיג'ו) - אבל זה קצת הליכה לתחנה עצמה ופחות כיף. יש גם עוד קצת חניות חינם בדרך השלום פינת עליית הנוער, אבל שוב זה איזה 10 דקות הליכה ככה בכיף.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם (נערך)

אני בכלל לא מתעקש על ת"א, פשוט בפרובנציאליות שלי, חשבתי לתומי שזו העיר הכי קרובה לנתב"ג.

מה הכי קרוב ועונה על התנאים שתיארתי?

אגב שיטוט בגוגל סטריט מראה שאירפורט סיטי זה איזור תעשייה- הייטקי שכזה, אני צודק? זו לא תהיה בעיה לחנות שם 10 ימים רצוף? מנסיון אני יודע שיש מצוקת חנייה מטורפת במקומות כאלה באמצע שבוע..

עריכה אחרונה על ידי אספ
פורסם

מונית ספיישל מחיפה לנתב"ג לפי המחירון הרשמי של משרד התחבורה עומד על 397 שקלים בתעריף 1 ו-487 שקלים בתעריף 2, ושבת זה תעריף 2.

כנ"ל חזור.

הכי קרוב לדעתי איירפורט סיטי או כפר טרומן (שזה הלכה למעשה מעבר לכביש).

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שבת בצהריים זו שעה די נורמלית.

אין קרוב משפחה/חבר שיכול להקפיץ אתכם לנתב"ג תמורת מחיר הדלק או קצת יותר?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

בשבת בצהריים זה עולה ל600 ש"ח. לא חיפשתי באינטרנט מחירון, פשוט התקשרתי לכמה תחנות...

אפשר לחנות באיירפורט סיטי ל10 ימים? הכניסה לשם לא מצריכה תג עובד/שלט או משהו בסגנון?

אדם שאני אמור לשלם לו על הדלק של ההקפצה - אני בכלל לא מרגיש נח לבקש ממנו, ואדם שלא - ובכן, כולם לא יכולים...

פורסם

דווקא לא הייתי מחנה באיירפורט סיטי. זה אזור תעשיה עם כל המשמעויות שלו (מלא ביום, ריק בלילה) - זה מתכון לפריצות.

תחנה או בכפר טרומן או באחד הרחובות השקטים בשוהם וקח מונית משם.

פורסם

קיבלתי המלצה על איזור בלוד, אבל תמיד טוב שיש עוד אופציה לדעתי..יש לך המלצה על רחוב מתאים בשהם?

פורסם
בשבת בצהריים זה עולה ל600 ש"ח. לא חיפשתי באינטרנט מחירון, פשוט התקשרתי לכמה תחנות...

אפשר לחנות באיירפורט סיטי ל10 ימים? הכניסה לשם לא מצריכה תג עובד/שלט או משהו בסגנון?

אדם שאני אמור לשלם לו על הדלק של ההקפצה - אני בכלל לא מרגיש נח לבקש ממנו, ואדם שלא - ובכן, כולם לא יכולים...

תחנת מוניות מחיפה רוצה 600 שקל על נסיעה לנתב"ג? זה מעל למוגזם!

ואם ביררת לגבי מונית שתבוא מנתב"ג לחיפה כדי לקחת אותך זה דיי מיותר ולכן המחיר הגבוה.

באיירפורט סיטי יש גם מתחם קניות.

אישית כפר טרומן נראה לי נחמד כמקום להחנות בו, אני לקוח קבוע של הפנסיון כלבים שם, ביישוב יש הרבה רכבים שחונים לאורך הרחוב (הדיי בודד) ביישוב.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כפר טרומן זה ממש סבבה

ואם תרצה יש גם את בית נחמיה (ששם אני גר), כמה דקות נסיעה מכפר טרומן, 10 דקות נסיעה מנתב"ג.

ואפשר ללא בעיה להחנות אצלנו (אם תרצה גם אפשר מול ביתי).

אני גרתי בלוד 15 שנה ולא הייתי משאיר שם רכב ללא השגחה.

308GTI 2017 - כיום.

1994 CLIO RSI - נמכרה!

פורסם

רחוב וייצמן ביהוד, זה הרחוב הראשי כשנכנסים לעיר.

יש שם חנייה בשפע ואין בעיה לחנות שם 10 ימים רצוף.

משם לנתב"ג זו נסיעה של עשר דקות גג, מונית תעלה בהתאם.

• תוכן חדש...