Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

מברר עבור קרוב משפחה שעומד לפני רכישת רכב חדש: איזה רכב עדיף לדעתכם ומדוע - סיאט טולדו או יונדאי I35? אילו יתרונות ואילו חסרונות יש לכל רכב?

אני תמיד ממליץ על יונדאי. רוב הרכבים בחיי היו של החברה ובשכלול של עלות מול תועלת תמיד בחרתי ביונדאי. לעומת זאת, קרוב משפחתי, כרגע, בעל סיאט טולדו 2002 ומרוצה מאוד ולכן נטייתו הטבעית היא לרכוש אחת חדשה.

מה דעתכם?

תודה!

פורסם

יש הבדלים משמעותיים למדי בין שתי אלה.

היונדאי היא משפחתית סדאן והטולדו היא תת משפחתית שמתחרה ב-I25 ולא ב-35.

בנוסף הטולדו משתמשת ביחידת הנעה עם מנוע טורבו וגיר רובוטי לעומת קומבינציה מסורתית יותר ביונדאי של מנוע אטמוספרי וגיר פלנטארי.

מה הצרכים והדרישות של הקרוב?

פורסם

תודה מייק,

הקרוב בחור פנסיונר שנהנה מהחיים. מטבע הדברים דרישותיו יהיו רכב אמין, מרווח, "נעים לנהיגה" ובעל מזגן חזק...

אגב, הגיר הרובוטי מועד לפורענות לא?

פורסם
תודה מייק,

הקרוב בחור פנסיונר שנהנה מהחיים. מטבע הדברים דרישותיו יהיו רכב אמין, מרווח, "נעים לנהיגה" ובעל מזגן חזק...

אגב, הגיר הרובוטי מועד לפורענות לא?

הגיר מהנה מאוד,

בשל העובדה שישנם 2 מצמדים בקושי מרגישים את העברת ההילוכים.

בכל אופן,

כפי שנקבו קודמיי,

אכן מדובר בקטגוריות שונות.

הייתי פוזל לכיוונים של אוקביה,ג'טה,ואולי אף פורד פוקוס.

בחירות עדיפות לדעתי על הרכבים שנקבת בהם.

-----------------------------------

Audi A8 6.0L W12 '08

פורסם

תודה לכל המגיבים.

בימים האחרונים הסיאט ירדה מהפרק מסיבות כאלו ואחרות וטויוטה קורולה עלתה כאופציה.

מה דעתכם על הקורולה מול הI35?

פורסם

הקורולה והיונדאי הן לדעתי שתי מכוניות משעממות. מה שנקרא- לזרום עם העדר.

לדעתי, האוקטביה הרבה יותר מעניינת, אבל זה ענין של טעם.

עד שלא נוהגים באוקטביה לא מבינים עד כמה הרכב מהנה לנהיגה.

יחד עם זאת, אם קרוב המשפחה שלך הוא פנסיונר שמחפש רק מזגן חזק ורכב אמין, אולי הטויוטה/יונדאי זה בדיוק מה שמתאים לו.

בהצלחה

פורסם
הקורולה והיונדאי הן לדעתי שתי מכוניות משעממות. מה שנקרא- לזרום עם העדר.

לדעתי, האוקטביה הרבה יותר מעניינת, אבל זה ענין של טעם.

עד שלא נוהגים באוקטביה לא מבינים עד כמה הרכב מהנה לנהיגה.

יחד עם זאת, אם קרוב המשפחה שלך הוא פנסיונר שמחפש רק מזגן חזק ורכב אמין, אולי הטויוטה/יונדאי זה בדיוק מה שמתאים לו.

בהצלחה

אני לא מבין מה אתה רוצה מהבחור, ברשימת הדרישות שלו כתוב הנאה מנהיגה?? רשום נעים לנהיגה ולפי מה שאני מבין מהקריאה הוא מחפש אמין, אמין, מרווח ומזגן חזק (את העדר אם לא הבנת) ולכן כן הקורולה\I35 יתאימו לו כמו כפפה ליד.

שיסע לאולמות התצוגה, יחליט מה יותר מתאים לו ושיתחדש.

לגבי האוקטביה היא לא "מהנה" לנהיגה בצורה משמעותית מהקורולה והגיר שלה אמנם לא רע אבל לוקה באמינות חסרה לאחר אי אלו ק"מ (אם הבחור מחזיק טולדו 2002 נראה לי שגם כאן הוא יחזיק אותה לאורך זמן).

החבילה כמרחב פנים וגיר מנוע נחמדים נותנים תמורה טובה לכסף (מושלמת לא הייתי אומר היא עולה משמעותית יותר מהI35).

פורסם

אני גם לא חושב שהאוקטביה מהנה לנהיגה במיוחד, בקטע הזה היא משעממת בדיוק כמו הקורולה וה-I35.

אפשר להגיד עליה שתא הנוסעים איכותי, תא המטען שימושי והיא מאוד מרווחת.

בנוסף יחידת הכוח שלה מודרנית יחסית לשתים האחרות אבל ממה שאני זוכר במבחנים שנערכו בארץ הקורולה הציעה צריכת דלק דומה והפערים לא היו משמעותיים.

בנוסף האוקטביה יקרה מהשתים האחרות, 130 אלף שקלים זה המחיר של הקורולה GLI וה-I35 סופרים, הדגמים המאובזרים, האוקטביה אמבינייט הבסיסית עולה 132 אלף שקלים ומגיעה עם טאסות דיי מכוערות, ללא בקרת אקלים, אין סאנרוף שיש בשתי רמות הגימור ב-I35 ואין מצלמת רוורס.

מעבר לזה, כמו המגיב שלפניי, אני חושב שלדרישות שהוצבו קורולה או I35 יתנו מענה מצויין.

• תוכן חדש...