Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני לפני טיפול טיימינג לפולו 2003 1.4 אוטומט ,חשבתי להוזיל את עלויות הטיפול על ידי רכישה עצמית של הקיט בעצמי מחו"ל.

הממחיר הוא בסביבות ה830 ש"ח כולל משלוח לחברות כמו INA, FEBI BILSTEIN, BOSCH

הבעיה היא שיש כמה חברות שמייצרות את הקיט, מישהו יודע מה מומלץ ומהי החברה המקורית לרכב הזה?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

INA זאת חברת בת גרמנית של SKF ההולנדית שהיא יצרנית המיסבים הגדולה בעולם, אי אפשר ליפול איתה, ויש לה יבואן בדרום ת"א באזור מאחורי בנין מרכזים השרוף ליד בלומפילד, ויתכן שיצא לך זול או אותו מחיר ללא ההמתנה.

גם FEBI בילשטיין מצוינת

פורסם

אני רק הערה קטנה - תצטרך להוסיף גם עלות מכס/מס' קניה שיבקשו ממך.

תבדוק עלויות שוב ותראה אם משתלם (אם התחשבת בכך - ראה דבריי אלה כמבוטלים).

כ"כ - קח בחשבון שבמקרה של יבוא חלק מחו"ל ותקלה (חו"ח) - תמיד יוכל המוסכניק להאשים אותך (או את החלק כמובן. במילה אחרת - אין לך אחריות. לפחות לא בארץ).

alfa 156 2.5.

פורסם (נערך)

מצאתי טלפון של החברה מ144, לפי הרישומים של בזק החברה נמצאת בפרדס חנה- לא עונים לטלפון

לא צפוי מכס על הפריט הנ"ל. אלא רק מע"מ , כך שבמקרה הגרוע הפריט יעלה כ980 ש"ח.

באשר לאחריות, צודק שאין אחריות ,אך חיסכון ביותר מ1000 ש"ח ( על חלקים מקוריים ולא תחליפיים באיכות ירודה) שווה את "הסיכון",שגם הוא לא רב.

עריכה אחרונה על ידי shacharlevy013
פורסם

במקרה אני יכול לעזור בעניין ,כי ביום חמישי האחרון חזרתי מחופשה בארופה ,וגם אני כמוך צריך לעשות טיימינג לרכבי (סקודה סופברב 2006) והמחיר פה בארץ הוא סביבות ה1000 שקל פלוס.. ושם קניתי בחנות מורשה וואג קיט הכולל טיימינג מותחנים ומשאבת מיים של חברת ina ב420 ש"ח .במכס אף אחד לא הסתכל.. וכמובן נשאר לי רק להרכיב ולצפות לטוב

אגב שם שמוכרים קיט ,לא מתקמצנים ,ויש בפנים את כל המותחנים כולל התושבות שלהם וכולל 2 רצועות אביזרים

בהצלחה

פורסם
לא הבנתי, איך אתה יכול לעזור אם כבר חזרת לארץ ?

לעזור זה גם ביעוץ!

בן אדם מתלבט אם זה אפשרי.. אז מישהו בא ומייעץ לו שכרגע הוא עשה את זה וזה אפשרי!

לגבי החנות ,זה בבלגרד (סרביה) + auto senter a s כך קוראים לחנות זה ברחוב borska לפי דעתי הם לא ישלחו.. צריך להגיע ולקנות

מה שכן ,יש עוד מלא חנויות בכל סרביה והמחירים מאד זולים ,וכמובן חלפים מקוריים מגרמניה

פורסם (נערך)
לעזור זה גם ביעוץ!

בן אדם מתלבט אם זה אפשרי.. אז מישהו בא ומייעץ לו שכרגע הוא עשה את זה וזה אפשרי!

לגבי החנות ,זה בבלגרד (סרביה) לפי דעתי הם לא ישלחו.. צריך להגיע ולקנות

אז אתה מייעץ לו לטוס לסרביה (461$) בשביל לקנות סט טיימינג ב- 400 ש"ח פחות ?

אני מקווה שאתה לא יועץ השקעות בזמנך הפנוי.

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם

proxima אין צורך לתקוף אותו הוא בסך הכל התכוון לרעיון שלהביא את החלק באופן עצמאי למוסך.

התקשרתי לחברה לשאול כמה עולה הקיט: נמסר לי שהעלות היא 880 ש"ח לקיט גרמני שאינו כולל את משאבת הטיימינג. אני קיבלתי הצעה ל830 ש"ח עם טיימינג מהאתר בחו"ל כולל משלוח.

היינו אופטימיים מדי לכך שנמצא בארץ את הקיט במחיר זול יותר מבחו"ל

פורסם
proxima אין צורך לתקוף אותו הוא בסך הכל התכוון לרעיון שלהביא את החלק באופן עצמאי למוסך.

התקשרתי לחברה לשאול כמה עולה הקיט: נמסר לי שהעלות היא 880 ש"ח לקיט גרמני שאינו כולל את משאבת הטיימינג. אני קיבלתי הצעה ל830 ש"ח עם טיימינג מהאתר בחו"ל כולל משלוח.

היינו אופטימיים מדי לכך שנמצא בארץ את הקיט במחיר זול יותר מבחו"ל

תודה על ההבנה!

מסתבר שעדיין באמת שווה לייבא אפ' כולל מחיר המשלוח עדיין ההבדל גדול

אני הייתי מייעץ לך ,לחפש איזה חבר או מכר שיוצא או חוזר מחופשה ברחבי ארופה (ויש הרבה בתקופה הזו של השנה),שם המחירים יותר זולים אפ' מהאיביי (מנסיון) וגם אתה חוסך את כסף וזמן המשלוח.. (זו קופסא קטנה שכל אחד יסכים לדחוף במזוודה..) אני הבאתי עוד מלא חלקים ,לכמה חברים וגם חלקים שבעתיד אני יצטרך.. (כמו רפידות דיסקים וכ')

בהצלחה!

פורסם

האמת שאני מכיר מישהו שעכשיו נמצא בחופשה בברלין, אבל לא כל כך נעים לי לבקש ממנו להתעסק בחיפוש אחר קיט טיימינג בזמן החופשה שלו.

אני יבצע את ההזמנה ב830 ש"ח ויקווה לטוב

• תוכן חדש...