Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)
proxima אין צורך לתקוף אותו הוא בסך הכל התכוון לרעיון שלהביא את החלק באופן עצמאי למוסך.

התקשרתי לחברה לשאול כמה עולה הקיט: נמסר לי שהעלות היא 880 ש"ח לקיט גרמני שאינו כולל את משאבת הטיימינג. אני קיבלתי הצעה ל830 ש"ח עם טיימינג מהאתר בחו"ל כולל משלוח.

היינו אופטימיים מדי לכך שנמצא בארץ את הקיט במחיר זול יותר מבחו"ל

אתה צריך להבין איך העסק הזה עובד, יש כאלו שלא מוכנים למסור מחירים בטלפון, וכשתגיע לעסק תקבל מחיר לא רשמי נמוך,

אם אתה לא מתרגש מהמחיר שזורקים לך, אז כדאי שתהיה מודע לכך שזהו מחיר פתיחה וקיים מרווח מיקוח והוא די גדול,

נסה גם את מכוגום ביפו, אני לא הייתי מצליח למצוא בחו"ל מחיר זול יותר כולל משלוח וגם אם כן הפער קטן מידי.

בפעם אחת אפילו שלחו לי את החלק עם שליח עד הבית כלול במחיר, היה מצחיק לראות את הפרצוף של השליח כשהוא הגיע למדרכה במקום למוסך.

עוד משהו: אין דבר כזה "משאבת טיימינג" .

עריכה אחרונה על ידי proxima
פורסם
הקיט של חברת INA מגיע עם המשאבה?

המחיר כולל משלוח?

אפשר לשלם באמצעות PAYPAL?

הקיט מגיע ללא משאבת מים.

משאבת מים בנפרד של חברת KWP איטליה שנה אחריות ב 200 ש"ח כולל מע"מ.

מחיר משלוח 40 ש"ח לכל הארץ מגיע עד אליך לרוב בין 24-48 שעות.

תשלום אתה יכול לעשות סליקה אצלנו באתר.

http://WWW.JUSTMOTOR.CO.IL

פורסם

הטיימינג בפולו הזו מסובך ורגיש (2 רצועות ולא זוכר כמה מותחנים).

לדעתי, אל תסתבך עם הזמנות מחו"ל. אני מציע לך להוסיף כמה שקלים ולעשות את זה במוסך שמכיר את הרכב וייתן לך אחריות.

פורסם (נערך)

לנו יש את הפולו השלישית במשפחה עם מנוע ה 1.4 הוותיק. הראשונה הייתה 2002, לאחר מכן אני קניתי 2003 ולהוריי כרגע יש פולו 2007.

החלפת הטיימינג לא עבודה פשוטה בכלל וטעות עלולה לעלות לך ביוקר!.

ראית פעם איך מחליפים שם את הטיימינג? זו עבודה לא פשוטה בכלל. אם יש מישהו שמנוסה ואתה סומך עליו- מה טוב. אם לא- אני ממליץ לך לא לקחת סיכונים, לשלם עוד טיפה ולישון בראש שקט עם אחריות.

מהיכן אתה בארץ?.

עריכה אחרונה על ידי itamarg
פורסם (נערך)
שלום, תוכל להשיג אצלנו את הקיט טיימינג המדובר בעלות של 720 שקל בחברת INA או GATES.

שניהם מיוצרים בגרמניה.

אתה מוזמן ליידע את הנהלת GATES על המפעל שאין להם בגרמניה.

ל- INA יש 70 מפעלים בעולם וחלק מהם בסין, אמנם החברה גרמנית אבל יתכן מאוד שהקיט יוצר ב Jiangsu.

רצוי לדעת קצת על היצרנים שאתה משווק.

פורסם (נערך)
אתה מוזמן ליידע את הנהלת GATES על המפעל שאין להם בגרמניה.

ל- INA יש 70 מפעלים בעולם וחלק מהם בסין, אמנם החברה גרמנית אבל יתכן מאוד שהקיט יוצר בJiangsu.

רצוי לדעת קצת על היצרנים שאתה משווק.

אתה מוזמן לעשות שיעורי בית :-D.

מה לעשות שהקיט הוא תוצרת גרמניה??

צילמתי במיוחד בשבילך. 20140825_150849.jpg

רצוי לייעץ לאנשים על נושאים שאתה מבין..

עריכה אחרונה על ידי אבי חלקי חילוף לרכב
פורסם (נערך)

המוסך הוא מ.ב כרמל

התקשרתי למכוגום - עלות הקיט תוצרת GATES שלטענתם זה המקורי עבור הרכב הנ"ל, ביקשו 900 ש"ח לקיט שאינו כולל משאבת מים.

את הקיט אני כנראה אזמין מחו"ל ב830 ש"ח כולל משלוח ,לקיט שכולל גם משאבת מים תוצרת INA

עריכה אחרונה על ידי shacharlevy013
פורסם

קח לתשומת ליבך מה שאמרתי לך לגבי הטיימינג. אני לא אגיד לך סתם אין לי שום אינטרס. אני מכיר הרבה אנשים שניסו לחסוך בטיימינג ואחרי זה בכו (לאו דווקא בפולו) פשוט בפולו אני מכיר את הרכב הזה מכיון שהיו אצלנו הרבה שנים במשפחה וההחלפה שמה מסובכת ולכן, חשוב שבעל מקצוע טוב יעשה זאת וכמובן ייתן לך אחריות (עדיין לא אמרת לי אם המוסך נותן לך אחריות או לא).

מנסיון שלי עלות החלפת טיימינג נעה בין 1700-2000 ש"ח בצ'מפיון אבל אל תשכח שיש לך שנתיים אחריות.

כדאי גם לבדוק אצל מוסך רון כמה עולה טיפול כזה, אולי שווה לך לנסוע עד לרון או אם תהיה שמה בהזדמנות.

פורסם (נערך)
אתה מוזמן לעשות שיעורי בית :-D.

מה לעשות שהקיט הוא תוצרת גרמניה??

צילמתי במיוחד בשבילך. [ATTACH=CONFIG]393403[/ATTACH]

רצוי לייעץ לאנשים על נושאים שאתה מבין..

הדבר היחיד שמיוצר עבור גייטס בגרמניה זה חגורת טיימינג, גייטס לא מחזיקה שום מפעל לחלקי מתכת בגרמניה,

יש לה רק מרכז מכירות באאכן

ומפעל למוצרי פוליאורטן בשם מקטרול המייצר בין השאר חגורות טיימינג.

http://ww2.gates.com/europe/brochure.cfm?brochure=7680&location_id=3628#Germany

להדפיס מדבקות גם אני יכול.

קפיש ?

פורסם
הדבר היחיד שמיוצר עבור גייטס בגרמניה זה חגורת טיימינג, גייטס לא מחזיקה שום מפעל לחלקי מתכת בגרמניה,

יש לה רק מרכז מכירות באאכן

ומפעל למוצרי פוליאורטן בשם מקטרול המייצר בין השאר חגורות טיימינג.

http://ww2.gates.com/europe/brochure.cfm?brochure=7680&location_id=3628#Germany

להדפיס מדבקות גם אני יכול.

קפיש ?

לפני רגע לא היה בכלל מפעל בגרמניה, עכשיו יש רק לרצועות?

בבקשה להיות החלטי כי אני מבולבל!!!

ואני מבין שאתה מתכוון שאני מדפיס מדבקות?

• תוכן חדש...