Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4329 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי התקנות יש לבצע תיקונים רק באיזור שטח העבודה ורק למי שיש לו רשיון מוסך נייד ראשי לבצע תיקון תקלות קלות ברחוב

חנייה שייכת לעסק וזה עדיין חלק מהמוסך אבל לא מוגדר כשטח עבודה וכל אחד יכול להסתובב שם אז אי מני שזה עונה לשאלתך

פורסם

נורות ופיוזים אפשר להחליף בחניה של המוסך, אין עם זה שום בעיה לדעתי.

גם בעל הרכב בבית יכול להחליף נורות ופיוזים. כמו גם למלא שמן ויתר הנוזלים. זה חלק מטיפולי הנהג ולא דורש מוסך.

רישום ביומן עבודה מסדיר את עיניין החיוב.

לגבי תיקונים יותר מורכבים - כנראה דני - דין צודק.

נ.ב.

בעלי מוסכים/מכונאים שעובדים בתחום ועדיין לא חברים בפורום המקצועי שלנו (פורום סגור לאנשי מקצוע בענף), מוזמנים לפנות אלי בהודעה פרטית עם ציון מקום עבודה, תפקיד וניסיון ולקבל הרשאות גישה.

פורסם

שמע אני לא עורך דין או זה שכתב את הכללים אבל לא בטוח שזה שהמה שאמרת זה נכון

אולי באמת אני יכול להחליף נורה ברכב שלי הפרטי בכל מקום אבל תחת כובע של בעל מקצוע ותחום מסגרת העבודה של מוסך יש כללי בטיחות ואפילו נורה אתה צריך להחליף בשטח עבודה גם מטעמי ביטוח מקצועי

פורסם

בספר נהג שמסופק עם הרכב מסבירים איך להחליף נורות ופיוזים.

כלומר כל אחד ללא שום ידע יכול לעשות את זה, לא צריך מוסך ולא צריך מכונאי.

ולכן לדעתי זה יכול להתבצע בחניה של הבית או בחניה של המוסך ללא שום בעיה.

אם צריך להחליף נניח ציריה, ברור שזה צריך להתבצע בתוך איזור העבודה ולא בחניה.

פורסם

אבל אם כבר פנית למכונאי לבצע תיקון גם אם רשום בספר הרכב, זה צריך להתבצע בשטח העבודה ולא ברחוב או בחנייה.

אני לא סגור אל זה לגמרי אבל מבחינה מקצועית וממה שאני זוכר מימודי ההסמכה אלו ההנחיות.

• תוכן חדש...