Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקודה פאביה החדשה נחשפה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 103
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לי פאביה 2010, אמנם רכב טוב.

החדש לא מספיק שונה.

בתמונה הפאביה עם מגנזיום של היטי שלי ופנסי לד ששניהם אולי יגיעו כאופציה בדגם יקר.

חיכיתי לדגם כדי אולי להחליף את הישנה, ההנמכה של הגובה ובסיס הגלגלים הקטן לעומת אחרות מאכזב.

אני חושב שקיה ריאו \ קליאו עדיפים במקרה הזה.

Kia Niro 2017

פורסם
לא אוקטביה, ראפיד האצ'בק.

נכון, צודק זה יותר קטן הרי. ועוד דבר נוסף מזוויות מסוימות היא מזכירה לי את הלאון.

פורסם

כן יפה לא יפה, ענין של טעם. מה שברור שיש כאן אימוץ של קו אחיד לדגמי סקודה החדשים, מזכירה בהחלט את האוקטביה, פרופיל דומה לחלק הקדמי, גימור דומה בחלון האחורי עם אותה זוית מיוחדת. בסדר גמור הענין הזה, אני בהחלט מתרשם לטובה מעיצוב החדש של סקודה שאמנם לא מתנתק מהעבר, אבל הופך אותו למרשים יותר, נקי יותר ומודרני יותר.

פורסם

אפרופו ותיקן, איך זה שהאפיפיור - נציגו הבלעדי של האל עלי אדמות - מרשה לעצמו להתנייד בקיה?!

552800101000100490411no.jpg

אם יש מישהו מבין בני האנוש החוטאים שעוד עשוי לקבל היתר לנהוג בפאביה, זה הוא..

אה, אופס - נראה שהקדמתי לדבר.. האל התנקם בנציגו על כך שבחר בקוריאנית משמימה על פני מרכבת האלים:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4560303,00.html

מה מוסר ההשכל? ובכן, בפאביה זה לא היה קורה..

:idea:
פורסם

מי שרוצה איכות גרמנית,רכב מרווח,זריז וחסכוני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מיץ פטל,

אף אחד לא מסוגל לשרטט את הפרופיל של הרוכש הפוטנציאלי, שכן זה לא בידי בני תמותה שכמונו לבחור בעצמנו את הרכב.

הפאביה היא זו שבוחרת את מי שישרת אותה.

דרכי הפאביה נסתרות, ואין ביכולתנו לדעת במי היא תבחר.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מישהו מסוגל לשרטט את פרופיל הרוכש הפוטנציאלי ששקודה מכוונים אליו בפאביה ה"חדשה"?

מישהו שאין לו כסף לפולו.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

מעניין. אני לא בטוח שהם פוגעים, אם זו הכוונה. אתה מניח שאנשים ממש מודעים לקרביים של המכונית.

פולקסווגן מוכרים סגנון (מאופק, מכובד, איכותי/מדוייק) ופה זה ממש הפוך (ארכאי ולא קלאסי, גס לעין). כך אני חושב.

אני מתחיל להאמין שזו מכונית שנועדה לחברי קארספורום - שאפשר להתרשם שמה שמעניין אותם זה המהות והמחיר.

אנשים לעניין.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
פורסם
תקופה סוערת במיוחד, גם פאביה חדשה וגם מתיחת פנים לג'ולייטה.

אני לא חושב שהלב שלי יעמוד בכל כך הרבה התרגשות!

Long live the new FABIA!

אכן רכב מושלם בכל פרמטר.

איפה RS שיתן חוו"ד?

RS נטש את שקודה, עכשיו הוא מומחה לענייני פורד.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מישהו מסוגל לשרטט את פרופיל הרוכש הפוטנציאלי ששקודה מכוונים אליו בפאביה ה"חדשה"?

תראה, בקצרה - כולם הם רוכשים פוטנציאלים.

אבל הבנתי שבסקודה מדברים על משהו עם סנה בוער על מנת להיות בעלים של אחת כזאת.

• תוכן חדש...