Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 216
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש לכם גם במקרה את הפנסים העגולים של RING (מה שנקרא SPOT LIGHT) ?

יש.

במשלוח הקרוב מגיע רק זוג אחד לדוגמא

פורסם

במשלוח הקרוב מגיע רק זוג אחד לדוגמא

יש לי אותם כבר שנים, אך אני מחפש זוג חדש מכיוון ששברו לי אותם בניסיון גניבה.

אשמח לקבל קישור או תמונה לדגם הספציפי ומחיר כמובן.

פורסם
יש לי אותם כבר שנים, אך אני מחפש זוג חדש מכיוון ששברו לי אותם בניסיון גניבה.

אשמח לקבל קישור או תמונה לדגם הספציפי ומחיר כמובן.

כנס לאתר ringautomotive.co.uk בחר את מה שאתה אוהב שלח המק"ט לפרטי וקבל מחיר.

פורסם

אני מחפש קצת חוות דעת על ה H7 XENON ULTIMA.. לאיביזה 2014. חבר שלי קנה מנורות H7 של OSRAM וזה נשרף לו פעמיים ואז אמרו לו שהבית מנורה יכול להישרף. זה תהיה בעייה עם הדגם הנל? אני רוצה משהו שיראה כמו קסנון

פורסם
אני מחפש קצת חוות דעת על ה H7 XENON ULTIMA.. לאיביזה 2014. חבר שלי קנה מנורות H7 של OSRAM וזה נשרף לו פעמיים ואז אמרו לו שהבית מנורה יכול להישרף. זה תהיה בעייה עם הדגם הנל? אני רוצה משהו שיראה כמו קסנון

ה-XENON ULTIMA של RING אנגליה [129 ש"ח לזוג] אינו מיועד לתת אלומה ברמת הלבנה של קסנון

האלומה אמנם בהירה ולא צהובה אך היתרון הגדול של הנורה הינו בטווח ובעוצמת האור.

יש מבחנים השוואתיים רבים ברשת [מבחן השוואתי באתר AUTO EXPRESS הבריטי למשל] וגם ב - YOUTUBE

אם הכוונה היא לקבל אלומה לבנה, מגיע דגם נוסף בטמפרטורת צבע אור של 4200 קלווין [109 ש"ח לזוג] ושם האלומה תהיה לבנה יותר אך הטווח

והעוצמה יהיו נמוכים יותר.

בברכה,

אבישי

פורסם
ה-XENON ULTIMA של RING אנגליה [129 ש"ח לזוג] אינו מיועד לתת אלומה ברמת הלבנה של קסנון

האלומה אמנם בהירה ולא צהובה אך היתרון הגדול של הנורה הינו בטווח ובעוצמת האור.

יש מבחנים השוואתיים רבים ברשת [מבחן השוואתי באתר AUTO EXPRESS הבריטי למשל] וגם ב - YOUTUBE

אם הכוונה היא לקבל אלומה לבנה, מגיע דגם נוסף בטמפרטורת צבע אור של 4200 קלווין [109 ש"ח לזוג] ושם האלומה תהיה לבנה יותר אך הטווח

בברכה,

אבישי

אני מעוניין בדגם אשר נותן גוון לבן, אך לא יותר מדי. איזה אחד אתה ממליץ?

פורסם

בברכה,

אבישי

אבישי שכתבת נמוכים יותר.

הכוונה מהנורת סטוק או מהקסנון אולטימה ( - מ פי 120% ) ?

פורסם
אבישי שכתבת נמוכים יותר.

הכוונה מהנורת סטוק או מהקסנון אולטימה ( - מ פי 120% ) ?

כל נורה "לבנה" תאיר פחות מנורת סטוק. בנורה איכותית הפגיעה תהיה קטנה, בנורה ממקור פחות איכותי צפה לפגיעה משמעותית

בעוצמה ובטווח, שינוי חזרה בתום זמן קצר לצבע צהבהב [הצבע הכחול בתוך הנורה מתפוגג], סנוור הנהגים ממול וחיים קצרים.

הקסנון אולטימה מעניקה אלומה בהירה בעוצמה ובטווח משופרים משמעותית מול נורת סטוק.

אצלי ברכב מותקן זוג כזה, אתה מוזמן להתרשם.

פורסם
אבישי תוכל להעלות תמונת התרשמות של המנורות על הרכב שלך ?

+1

יעזור מאוד אם תעלה תמונה שנוכל לראות את זה בבירור.

Seat Leon 1.8T 248Hp//2017

Stage 1 // Revo

• תוכן חדש...