Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יפייפיה ברמות!

חתיכת קלאסיקה - שאפו על הבחירה והרבה הנאה.

ד"א - אתה בטוח שהיא שוקלת 1700 ק"ג !?

מה תורם להמשקל המטורף הזה (זה בטח לא פאסטה ברוטב רוזה :-))

עריכה אחרונה על ידי menir1

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

תתחדש ותהנה. על איכות העיצוב ואפקט ההגעה של הרכב הזה, אין לנו ויכוח.

חלוקת המומנט של ההנעה הכפולה היתה 40/60, לטובת החלק אחורי. לטעמי האישי ומנסיון עם רכב ההדגמה של סמל"ת בשעתו(כפולת הנעה, אוטומטית ושחורה), היא לא מרגשת בניהוגה כפי שאפשר היה לצפות מנתון בסיסי כזה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

תתחדש, היא מההמת ומסובבת ראשים.

מספר שאלות ברשותך:

אחד וחצי בלילה, אתה לא נרדם, אמצע שבוע והכבישים ריקים.

איפה "סיבוב על האלפא" נמצא בסולם ה"דברים שיפיגו את השיעמום"?

ברור לי מדבריך וביקורות שקראתי בעבר שהיא לא בדיוק רכב מסלול, השאלה הם היא מרגישה בבית בסשן התגרזנות או שהיא משדרת שהיא רוצה שיעזבו אותה בשקט וסתם ינסעו בה מהר?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

תתחדש נמרוד. נראית מצוין. הצבע מאוד מחמיא. הפנים פנטסטי. מאחל לך רק נסיעה בדרכים טובות.

גם לי יש שאלה, אתה כבר מתחיל להשוות בין האיטלקיה לגרמניה? זאת אומרת כבר נתקלת במשהו שגרם לך להגיד "בבימר זה לא היה קורה"?

סה"כ מסקרן אותי לדעת אם אתה מרגיש שהחוויה הזו היא שדרוג, שנמוך או סתם שינוי כיוון כללי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תתחדש! גם קנית רכב מעניין וגם הכרת אנשים טובים בהחלט :-)

תהנה ותבוא להראות את עצמך במפגשי מועדון אלפא רומיאו בהרצליה בימי שישי אחה"צ.

מה שהוא אמר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

בשתי מילים?

אוטו הצגה! מדהימה!

תתחדש.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• אחראי פורום
פורסם

תתחדש! עדיין יחודית ומרשימה מאוד, גם אם אני לא מעכל לגמרי את הפרופורציות שלה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תתחדש ותהנה! את האוטו אני מכיר היטב, עכשיו הזמן להכיר את הבעלים החדש... בוא לבקר במפגש הקבוע בהרצליה כדי שנאשר אותך, כי אתה יודע כשאתה רכב מאלפיסט זה בא קומפלט עם החברים! (אם כי, אלון, בפעם הבאה לפי הנוהל צריך להביא את הקונה לאישור לפי סגירת עסקה :))

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

תתחדש ותהנה!

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

• תוכן חדש...