Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה למזגן 1 כ"ס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יודע על מה להמליץ - אני מציע להתרחק ממזגני LG.

כל הבית שלי עם החרא הזה, ואני לא מרוצה מהם. תקלות, נזילות. מה לא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

המזגן של חברת המדבקה של אלקטרה ,פמילי, שקט , בגלל התקנה מרושלת ברח הגז, הגיעו במהירות ונתנו שירות טוב.

יש לי גם lg 3 כ"ס שעושה בדיוק מה ש disco טוען, חימום לא עובד והמזגן נוזל.

בקיצור, הייתי הולך על מזגן של אחת מחברות הבת של אלקטרה.

Miata ND2

פורסם

ממליץ על מזגן PILOT מדגם pin11. הוא 1.25 כ"ס שמקרר מצויין, שקט ואמין.

פחות ממליץ על 1 כ"ס של MIDEA, שקטים אבל לוקח להם הרבה זמן לקרר חדר שינה.

פורסם
עבור חדר בגודל 12 מ"ר. חשוב לי שיהיה שקט ככל האפשר ושרות סביר.

תדיראן ומידאה יתנו לך מה שאתה צריך. מזגנים טובים, שקטים למדי והשירות סביר לגמרי.

אם אתה מחפש מידאה זול, קח את ה SAGA A12.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

להורים שלי LG בעיצוב זכוכית מרובע, פלסטיקה התקלפה ונשברה, התריס התחיל לעשות בלגן והיו נזילות.

אצלי בחדר יש גם LG עם הכיתוב NEO עליו, לא הייתה שום בעיה בכל הזמן שהיה אצלי (4 שנים בערך) שני המזגנים הנ"ל נקנו באותו זמן.

בבית הכנסת בשכונה שבה ההורים שלי גרים, יש שלושה מזגנים של LG עם אותו העיצוב כמו שיש לי בחדר אבל נושאים את הכיתוב PLASMA GOLD. עובדים קשה מאוד בבית הכנסת כבר יותר מ-5 שנים. לא זיהיתי בעיות נראות לעין ומעולם לא היה מזגן מושבת, אולי היו דברים שתוקנו במהירות בלי ששמתי לב.

אולי יש ל-LG דגמים ספציפיים בעייתיים, חבל לפסול על הסף.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

יש לי גם lg .לא מומלצים בכלל,בני 5 שנים 2 פלזמה גולד 1 1/4 ואחד 2 כוח סוס עם חיפו זכוכית,כולם אחרי שנתיים התחילו תקלות של נזילות וקבלים פנימיים שהלכו,מחכה שיתפנה כסף להחליף אותם

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לי יש LG מיני מרכזי אינוורטר של 5 כ"ס עם דאמפרים של טוויטופלסט שמאוד מכערים את העסק והופכים לי מזגן אינוורטר למזגן ON OFF רגיל.

גם השרות של ברימאג מזעזע.

פורסם

קניתי לפני כמה חודשים (3-4) את ה Saga A12.

הוא 1 כ"ס, הדירוג האנרגטי לא ברור - יש אתרים שטוענים לF, יש אתרים שטוענים לA, כל מוכר בחנות יגיד לך A. מעניין לי את הלונגלונג, בכל הכנות.

שמתי אותו בחדר השינה שלנו, 15 מ"ר. כמה לילות ראשונים הפעלתי על מיזוג והייתי צריך להפשיר במשך כמה דקות כדי לקום, אחרי זה גיליתי שיש לו מצב Auto נהדר - כמו בקרת אקלים באוטו. שם 24 מעלות והולך לישון שנת ישרים.

בדיעבד, יש את אותו אחד גם לסבא שלי בדירת הדיור המוגן שלו (2 חדרים, 20 ומשהו מ"ר) וגם שם זה מספיק.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

בדיוק אתמול הותקן אצלנו Saga A12,

ברור שיותר מהתרשמות מינימלית עוד אין מה להגיד (בנושא של אמינות לדוגמא),

בסך הכל הקפיא את החדר, לא שמעתי ממנו איזה רעש ברמה חריגה או מפריעה,

בפרוספקט הדירוג האנרגטי שלו כתוב A,

אבל במדינה שלנו אני מאמין שכל אחד יכול לכתוב ולהדפיס מה שנוח לו ולמכור,

כי בד"כ לא בודקים ואוכפים כאן כלום, בתקווה שהוא באמת בדירוג הנ"ל.

so far so good so what

פורסם (נערך)

אני רק אניח את זה כאן.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4523872,00.html

או כמו שאמרו הגשש החיוור "עובדים עלינו ישר בעיניים, עובדים עלינו בפנים ואנחנו לא רואים, לא רואים, לא רואים"

עריכה אחרונה על ידי amir74

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
קניתי לפני כמה חודשים (3-4) את ה Saga A12.

הוא 1 כ"ס, הדירוג האנרגטי לא ברור - יש אתרים שטוענים לF, יש אתרים שטוענים לA, כל מוכר בחנות יגיד לך A. מעניין לי את הלונגלונג, בכל הכנות.

אל תשכח שמזגן הוא צרכן חשמל משמעותי מאוד בבית, אז אם אתה לא משלם חשמל זה באמת מעניין לך את השמוליק, אבל אם אתה משלם או כשתתחיל לשלם חשמל אתה תחסוך על כל דקת מזגן, וההבדל בין דירוג A ל F הוא גדול.

Miata ND2

פורסם
אל תשכח שמזגן הוא צרכן חשמל משמעותי מאוד בבית, אז אם אתה לא משלם חשמל זה באמת מעניין לך את השמוליק, אבל אם אתה משלם או כשתתחיל לשלם חשמל אתה תחסוך על כל דקת מזגן, וההבדל בין דירוג A ל F הוא גדול.

אני משלם את חשבון החשמל כבר לא מעט שנים, מאחר ואני גר לבד.

בפועל - ההבדלים בצריכת החשמל פר שעה בין מזגנים בקטגוריית ה 1 כ"ס לא כל כך משמעותיים. אני לא מרגיש את זה בכיס, לכל הפחות.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

• תוכן חדש...