Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ראשית, תמיד כיף לבקר כאן ולהנות מהתוכן, המידע, וכל השאר! תודה :)

אני רוצה לרכוש רכב חדש. כמו הרבה, גם אני נחשפתי למחיר האטרקטיבי (?) של האיביזה 1.2 T

אני מכיר את המוניטין ואת האיכויות של היצרן. לא כל כך מכיר את הרכב הנ"ל.

הוא מתאים לי. 1- המחיר. 2- עונה על הצרכים מבחינת גודל וכו'.

השאלות:

1- מלבד יתרונות וחסרונות להם אני זקוק בכדי להחליט, האם מדובר ברכב משנת ייצור 2014?

2- קראתי ( לא זוכר היכן ) שמדובר בגרסה יחסית חלשה, מבחינת ביצועים, אבזור וכו'. מה אתם יכולים לספר לי?

3- אחת ולתמיד .. מוכן לשלם את המחיר ולקבל את העובדה של 'התקשרות' עם צ'מפיון. ( כן .. קראתי כאן שזה לא הולך להיות גן עדן ..), האם אפשר סוף סוף לבטוח בגיר ה DSG הידוע לשמצה (?), מה בדיוק לא טוב בו? האם זה השילוב עם מנוע טורבו, או לכשעצמו מדובר בגיר בעל היסטוריה ענפה של בעיות?

4- ביום חמישי אני אמור לשבת עם נציג מכירות לגבי הרכב. מכיוון שזו הפעם הראשונה בה אני מתעניין לגבי רכישת רכב חדש, אשמח לקבל מס' טיפים, בהם אצא סוג של מרוויח / לקבל יותר ולסגור עסקה. לוקח בחשבון שהנציגים ממולחים ויודעים לעשות עבודתם נאמנה. לא רוצה שירגישו שנפלתי להם בידיים על כל המשתמע מכך.

מתנצל על מס' השאלות,

בברכת תודה

יוסי

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יש פה שירשור ענקי על האיביזה במצבע,מציע להסתכל.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב אני גם לא מוצא

1-הרכב חדש מודל 2014 צריך להגיע באוקטובר לפי אנשים שרוצים להזמין.

2-היא לא חלשה,לא מדובר על המנוע ה1.4/85 אלא על מנוע הטורבו 1.2,לבן אדם ממוצע המנוע בהחלט מספק,אכן הרכב לא הכי מאובזר,אבל המחיר בהתאם.

3-החל מ2013 אמרו שפתרו את הבעיות,אבל יש פה מישהו שחבר שלו החליף מכטרוניק,אוקטביה 2014 שגם ביקרה המוסך עקב גיר,ככה שעוד לא יודעים האם באמת לאורך זמן יהיה שיפור.

4-תסנה אולי לקבל טיפול מתנה,דברים כאלו.

5-תכנס לסוכנות שברולט ותבדוק את הסוניק באותו המחיר.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בגלל המחיר הזול לא יהיה לך שום כושר מיקוח איתם, רוצה תיקח לא רוצה אל תיקח הם לא מורידים שקל, המקסימום שהצלחתי זה לקבל 10% הנחה על האבזור.

החסרונות הם בעיקר רמת האבזור ואחריות של שנתיים רק שנותנים כרגע.

הגרסה הזאת לא חלשה יותר מהאחרות זה בדיוק אותו מנוע וגיר שיש בשאר האיביזה (הרגילות כמובן).

אה עוד דבר, כל צבע למעט לבן זה תוספת של 1600 ש"ח והמחיר כמובן לא כולל אגרת רישוי.

פורסם

א- תודה שהגבתם :)

ב- YULIANX --> למה בדיוק התכוונת כשכתבת 'צריך להגיע באוקטובר' ? הרכב לא זמין מיידית?!

ג- zoyaniv --> סה"כ האחריות היא שנתיים בלבד?!

פורסם

לפי מה שחברים פה רשמו לא.

כן לסיאט רק שנתיים אחריות.

פורסם

אני חייב להבין, מה הקטע ב לצאת במבצע אגרסיבי מבחינה תקשורתית כשהרכב כלל לא זמין? מה אני אמור לעשות עכשיו, פשוט לשבת ולהמתין?

פאק .. זה הזוי! סורי .. אל תצחקו, לתומי חשבתי ש גג שבועיים אני עם אוטו חדש!

מבאס!

פורסם

זה תקין שיש זמן המתנה,בזמנו חיכו לפינקטו כ חצי שנה.

פורסם

אם אתה מתכוון להחזיק ברכב יותר משלוש שנים, תוסיף 6,000 שקל ויש לך פיאסטה 1.6 0 ק"מ מליסינג - בשתי רמות למעלה מהאיביזה הפשוטה, שמלבד ביצועים טובים לא מוצלחת במיוחד.

פורסם

וקיבלת רכב שהשוק מוצף בו והסחירות שלו בהתאם.

רכב גניב שדורש מיגון.

רכב שהביטוח של יקר.

אמינות מעורפלת, אחריות קצרה ורצון טוב שהוא בדרך כלל רע...

תתחדש

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מניסיון רב שנים עם סיאט ליאון ואיביזות, כרגע במשפחתי הגרעינית שתיים, יכול להעיד על שביעות רצון מלאה. לא היו תקלות DSG ולא שום תקלה. לדעתי פה בפורום שבויים בסטיגמות ומנפחים. לא תקבל שום רכב חדש אחר עם ביצועים והנאה במחיר הזה.

נהג מנוסה
:roll:

• תוכן חדש...