Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4364 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור מתקשה לבחור בין שני הרכבים הנ"ל, תתעלמו מסוגיית התקציב וההבדלים הלא מהותיים (כך נראה לפחות) בצריכת הדלק.

תודה מראש !

פורסם

אני יכול לכתוב רק מניסיון שלי עם הג׳אז- מרווחת, חסכונית, אמינה וסחירה מאוד, ביצועים מפתיעים ביחס למנוע.

בשלילה- עיצוב מכוער, יקרה, אבזור קמצני וטיפולי שגרה מעט יקרים מהמתחרות. אם מדובר במחיר זהב, לדעתי, היא קניה הרבה יותר טובה מהפביה.

פורסם

תודה רבה על התשובה, באשר לביצועי מנוע. רוב הזמן אסע לבד, אני שואל האם הרכב הזה מסוגל לקחת שני נוסעים בקיץ עם מזגן לירושלים. למה דווקא לשם ? מדובר בסוג של סיוט אישי להגיע לשם עם רכב פרטי. האם ג'אז סוחבת בעליות כאלה עם מזגן ? ;)

פורסם

אתה מכיר את הגרוטאות המחלידות בצידי הדרך לירושלים? אלו ג'אז ישנות שלא הצליחו לטפס את העלייה...

תגיד אתה אמיתי? נראה לך שיש מכונית אחת שנמכרת היום שלא מסוגלת לטפס לירושלים? למה באיזה גובה ירושלים, 7000 מטר?

(טיפ: גם סוזוקי אלטו עולה לירושלים - בדוק!)

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

הג׳אז עושה את זה ובכיף, היום כל מנוע יכול לשרוד את זה אפילו כמה פעמים בשבוע, אני עשיתי את זה לפחות פעם בשבוע עם פיאט פונטו שנת 2000 ומנוע 1290 ללא שום בעיות ועם 2-3-4 נוסעים ביחד איתי ברכב.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

הייתי בטוח שמדובר בשרידי שריוניות שנסעו בדרך בורמה, מסתבר שאלה הונדות שלא הצליחו לטפס.... Damn, my life was a lie :cry:

בכל מקרה כששאלתי את השאלה זה הגיע ממקום "רגיש", כאמור מדובר בכביש סיוט שאני לא סובל לנסוע בו (כביש 1, פחות 443). גם הפוקוס שלי עולה לי-ם עם מזגן אבל להגיד שאני נהנה מן התהליך, לא ממש.

תודה רבה על התשובות ובדיחות הדעת, כן גם זה במיוחד בימים אלה לא מזיק קצת על אף התקופה, נראה שג'אז אכן תהיה הבחירה הבאה שלי.

אם תשמעו על מישהו שנתקע בדרך לי-ם תדעו שזה אני והנקמה של בוא תבוא !!!

תודה רבה חבר'ה, המשך שבוע טוב ושקט לכולנו.

• תוכן חדש...