Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב: MG3 בישראל, מחיר החל מ-67,990 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4355 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

MG3 בישראל - מחיר החל מ-68 אלף ש"ח

MG3 תשווק בישראל עם מנוע בנזין 1.5 ליטר וגיר ידני בלבד.

המכונית תשווק בישראל בשלוש רמות גימור. שלושתן כוללות 6 כריות אוויר, בקרת יציבות, תאורת DRL מבוססת LED, בקרת אקלים דיגיטלית ועוד. רמות האבזור הגבוהות יותר כוללות גם חישוקי סגסוגת, חיישני גשם/אורות, מושבי בד עם שילוב עור ועוד.

המחיר יחל ב-68 אלף ש"ח לדגם הבסיס ויגיע עד ל-79 אלף ש"ח לגרסה המאובזרת ביותר.

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

המחיר לגרסה הבסיסית נשמע סביר, רכב סיני אבל של חברה עם שורשים בריטיים וגם ציון סביר במבחני ריסוק.

עכשיו באמת מעניין מה הפראייר שיקנה את הגרייט וול.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אישית הייתי מוסיף עוד קצת וקונה סופר מיני כמו הקליאו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• אחראי פורום
פורסם

השורשים הבריטיים מסתכמים במדבקות המטופשות שהלבישו עליה.

עיצוב לא רע ואבזור מרשים, אבל היא לא זולה מספיק. אבל כמה כבר יקנו אותה בשוק הפרטי?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

הם לא מתייאשים בלובינסקי...לרכב יש פוטנציאל הצלחה אבל בתמחור הרבה יותר אגרסיבי.

במחיר הנוכחי, הוא לא רחוק ממובילות השוק כשהן במבצעים של 'חבר' או סתם מבצע עצבני.

לדוגמא: המבצע הנוכחי של צ'מפיון על איביזה אוטומטית ב 80.0 אש"ח - שהיא פחות מאובזרת מהסינית הזו, אבל אוטומטית.

אפילו מול סופר מיני מודרנית משומשת בת שנה, עם ק"מ סביר - אני אעדיף את המשומשת ולא ארצה להיות שפן נסיונות של לובינסקי.

it's all about the price baby...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אמנם סיני, אבל נותן את הכי הרבה סוסים לשקל ומגיע עם אבזור בסיסי גבוה.

נותן הכי הרבה סוסים לשקל אבל עושה 11 שניות ל 100 ... לא מרשים .

אוטו-מאניה :-)

פורסם

זה רכב הסופרמיני הכי זול בשוק כרגע, לא? אי אפשר לקבל הכל בחיים, ולקבל 11 שניות ל100 במקום 15 שניות ביקר יותר, נשמע דיי טוב.

לעומת זאת... רכב סיני. בואו נראה אם סוף סוף אפשר להרוג את הסטיגמה הזאת, כמו שהורגים את הסטיגמה על צרפתיות.

פורסם
נותן הכי הרבה סוסים לשקל אבל עושה 11 שניות ל 100 ... לא מרשים .

בפועל מה שצריך לעניין תגובת מנוע לזמינות כוח.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אם הקוריאנים עדיין לא הצליחו לייצר מתלים נורמליים שיתחרו במובילות השוק, אז אתם רוצים לנסות את הסינים? למי שלא חבל על הבריאות שלו - שינסה. אתם מוזמנים לקרוא ביקורות בריטיות כדי לבדוק אותי. גם שיא המומנט מגיע בכמעט-5 אלף סל"ד, אז תצטרכו לקרוע את המנוע כדי להשיג את השניות המדוברות. והוא גם זולל דלק.

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם (נערך)

אני לא יודע על מה אתה מדבר, או מול איזה רכב אתה משווה את הרכב הזה. זה לא רכב משפחתי, צריך להשוות אותו מול קטגורית הסופרמיני. בינתיים נראה כאילו הוא עוקף את הקוריאנית שלי לסיבוב, במחיר של 14 אש"ח זול יותר. שים לב שהם פרסמו צריכת דלק ממוצעת, ולא בין-עירונית. זה שילוב. בפועל אתה יכול לצפות לצריכת דלק של 15-16 קמ"ל בממוצע, וכנראה 19 בבין-עירוני. שזה לא כזה גרוע בהתחשב בתמורה למחיר.

השאלה האמיתית, זה אמינות, עלות אחזקה, וכמה היא באמת נוראית על הכביש.

עריכה:

גם כן, צריך לדבר על בטיחות.

http://www.euroncap.com/results/mg/3/554.aspx

עריכה 2: שמלוב! דווקא כשסיימתי לחקור את הנושא אתה עוקף אותי?! :lol:

עריכה אחרונה על ידי Yanlin
פורסם

השאלה האמיתית הכי בולטת צריכה להיות הבטיחות שלה!!!

ציטוט מ-CARTUBE:

"בתחום הבטיחות, הדגם מצויד בשש כריות אוויר, בקרת יציבות, מערכת סיוע לזינוק בעליה ועוד. לדגם ציון של 3 כוכבים במבחני הריסוק NCAP עם 69% בהגנה על נוסעים בוגרים מלפנים, 71% בהגנה על ילדים מאחור, 59% בהגנה על הולכי רגל."

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...