Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חדשות רכב: MG3 בישראל, מחיר החל מ-67,990 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר במבחן 2014, אותו אחד בו מגאן קיבלה 3 כוכבים, אין מה להתרגש.

אישית? בכל זאת הייתי מעדיף פיאסטה ידנית.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

^בסדר, הבנו שאתה לא מתרגש מבטיחות. לפי ההגיון שלך אם מגאן היא גרועה בבטיחות, אז אם האחרים גרועים כמוה זה בסדר. אני ההפך הגמור ממך (מייחס חשיבות עליונה לבטיחות), אז אל תיקח אישית. :lol:

בפועל אתה יכול לצפות לצריכת דלק של 15-16 קמ"ל בממוצע, וכנראה 19 בבין-עירוני. שזה לא כזה גרוע בהתחשב בתמורה למחיר.

באוטואקספרס קיבלו צריכה של 11.5 ק"ם לליטר, נחכה למבחנים בארץ.

פורסם

הבטיחות של המגאן לא 'גרועה', היא פשוט לא הצטיינה במבחן ש..מה לעשות, נועד להכשיל אותה.

עם שלושת כוכביה היא עדיין יותר בטיחותית מרכב שקיבל 5 לפני 8 שנים.

ואם בטיחות זה הדבר הכי חשוב מבחינתך - למה לא להתייחס למבחני ה small overlap האמריקאים שבהם (פחות או יותר) כל רכב נכשל?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הקמפיין הזה של דגל אנגליה בגג ושלל מדבקות מפגרות רק הופך את הרכב הזה לבדיחה יותר גדולה ממה שהוא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
הבטיחות של המגאן לא 'גרועה', היא פשוט לא הצטיינה במבחן ש..מה לעשות, נועד להכשיל אותה.

עם שלושת כוכביה היא עדיין יותר בטיחותית מרכב שקיבל 5 לפני 8 שנים.

ואם בטיחות זה הדבר הכי חשוב מבחינתך - למה לא להתייחס למבחני ה small overlap האמריקאים שבהם (פחות או יותר) כל רכב נכשל?

לא כל רכב, וולוו הצטיינו ועוד איזה מותג יוקרה יפני, לא זוכר איזה בדיוק. ברור לי שאין רכב מושלם, אבל ממה שיש עדיף לבחוק מהטובים ביותר לתקציב, לא? ופה אני איתך עם הבחירה בפיאסטה.

המגאן יצאה סבירה ברוב המבחן, אבל במבחן פגיעה מאחור היא נכשלה קשות, כמו גם ה-MG הזאת שבנוסף יצאה בינונית גם בפגיעה חזיתית. אגב האם הריסוק עצמו השתנה עם השנים? חשבתי שהשתנה רק שיקלול הנקודות עבור קביעת הכוכבים, אבל מבחינת הריסוקים עצמם הכל זהה (ז"א הבובה הזאת עם איזורים בגוף הצבועים בצבעים שונים לפי השפעת הריסוק עליהם). האם אני טועה?

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם

יש את הבחורה החמודה הזאת שנותנת ביקורת למכוניות.

הבעיה של הסינית הזאת היא הבעיה שיש לאסיאתיות אחרות וזה המנוע.

החברות האסיאתיות מפתחות מהר מכוניות אבל המנועים עדיין מיושנים עם צריכת דלק גבוה.

ופה היתרון שיש לדאצ'יה שיש להם מנועים חדישים, אפילו דגמים עם דור קודם של רנו המנוע יותר מודרני ממנוע שהאסיאתים משתמשים.

(אני מעלה את שני הסרטונים ביחד לשני השרשורים)

[video=youtube;tP2-gwd3QWk]

אייל

פורסם
יש את הבחורה החמודה הזאת שנותנת ביקורת למכוניות.

הבעיה של הסינית הזאת היא הבעיה שיש לאסיאתיות אחרות וזה המנוע.

החברות האסיאתיות מפתחות מהר מכוניות אבל המנועים עדיין מיושנים עם צריכת דלק גבוה.

ופה היתרון שיש לדאצ'יה שיש להם מנועים חדישים, אפילו דגמים עם דור קודם של רנו המנוע יותר מודרני ממנוע שהאסיאתים משתמשים.

(אני מעלה את שני הסרטונים ביחד לשני השרשורים)

[video=youtube;tP2-gwd3QWk]

אני מאוד אוהב את הביקורות של CARBUYER.UK, הם מדברים לעניין בדרך כלל ואני מוצא את הביקורות שלהם פשוט מעניינות.

לגבי הMG, עצוב לי לראות את הסמל הזה על רכבים סיניים. בנסיונם להגיע למערב הם דרסו כמה שמות שהיו פעם גדולים.

המחיר צריך להיות אטרקטיבי יותר לדעתי.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

השאלה האמיתית, זה אמינות, עלות אחזקה, וכמה היא באמת נוראית על הכביש.

?! :lol:

כאשר לוקחים רכב ובודקים אותו עד כמה הוא גרוע/נורא על הכביש...זה אומר עליו הרבה :)

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם
הקמפיין הזה של דגל אנגליה בגג ושלל מדבקות מפגרות רק הופך את הרכב הזה לבדיחה יותר גדולה ממה שהוא.

זה גם מה שחשבנו על הספייס סטאר, ותראה כמה כאלה כאלה יש היום על הכבישים

משכנתא זה קל

פורסם

לגבי הMG, עצוב לי לראות את הסמל הזה על רכבים סיניים. בנסיונם להגיע למערב הם דרסו כמה שמות שהיו פעם גדולים.

.

הסינים לא הרגו את המותג, רובר הרגו את עצמם, ולקחו את MG איתם. הסינים מנסים להציל את מה שנשאר, ולצערי הדרך היחידה לעשות את זה זה לקחת את הסמל ולהדביק אותו על מכונית חדשה לגמרי ולא מוכרת, ולא על רובר 200/400 מתפרקות, כמו שניסו הונדה ו-BMW.

סינים לא דורסים שמות, הם באים לחברה שפשטה רגל אחרי שכונס נכסים מסיים ועוזב, וקונים את מה שנשאר, שזה המותג עצמו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אישית הייתי מוסיף עוד קצת וקונה סופר מיני כמו הקליאו.

מסכים איתך, עדיין מעדיף כל רכב אחר מאשר סיני ב-6000 ש"ח פחות !!

חוץ מזה, איביזה/פאביה באותה רמת גימור בסיסות בערך, נמכרות ב 70K. לא הייתי רץ ל- MG.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

רק שספייס סטאר זה מיצובישי ולא רכב סיני,בגלל זה מיצובישי מוכרת אותם טוב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הספייס סטאר אמנם בסטנדרטים של pimp my ride india אבל לא מתיימרת להיות משהו אחר.

כולנו יודעים מה המותג MG סימל, ולהדביק אותו על המכונית הזו זה מגוחך עד כדי דיכאון.

זה כמו להציב לוגו של מסעדה יוקרתית על סניף של מקדולנס.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
הסינים לא הרגו את המותג, רובר הרגו את עצמם, ולקחו את MG איתם. הסינים מנסים להציל את מה שנשאר, ולצערי הדרך היחידה לעשות את זה זה לקחת את הסמל ולהדביק אותו על מכונית חדשה לגמרי ולא מוכרת, ולא על רובר 200/400 מתפרקות, כמו שניסו הונדה ו-BMW.

סינים לא דורסים שמות, הם באים לחברה שפשטה רגל אחרי שכונס נכסים מסיים ועוזב, וקונים את מה שנשאר, שזה המותג עצמו.

המותג כבר מת, אני מחשיב את זה כהתעללות בגופה.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

• תוכן חדש...