Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום לכולם. ברשותי יונדאי אלנטרה שנת 2001.

נכון להיום צריכת דלק שלה בארך בין 8-9 לליטר (בנסיעה משולבת בדרך כלל בלי מזגן ).

העם זה הגיוני או שהצריכה שלה מוגזמת?

בנוסף רצתי לדעת האם יש איזה רעיון לטפול לרכב שישפר את צריכה הדלק?

*טיפל 10000 הרכב עשה לפני בערך חודש וקצת.

אשמח לעזרה והמלצות.

תודה :-)

• ספונסר פורום
פורסם

8 קילומטרים לליטר נשמע לי קצת גבוה מהמקובל אבל יכול להיות אם מדובר בנסיעה שכוללת לא מעט פקקים, שימוש במזגן ורגל כבדה על הגז.

יש תוספים שיכולים לשפר בכמה עשרות אחוזים את צריכת הדלק ובנוסף כדאי גם לבצע בדיקת גזים ודיאגנוסטיקה ממוחשבת לאיתור תקלות במערכת הזנת הדלק.

פורסם

לצערי איני איש בשורות. אבל נראה לי שזו הצריכה הממוצעת. אני מכיר עוד מישהו עם אותו דגם ושנתון , מנוע 1800 וגם שם זו הצריכה. מנוע צמא.

פורסם (נערך)

שחכתי להגיד הרכב זה דגם של 1600

בנוסף עזרה אתה יכול לפרט איזה טיפולים אפשר לעשות ?

ועוד דבר העם יש קשר למסנן דלק ?

עריכה אחרונה על ידי alondon
  • ספונסר פורום
פורסם

אפשר לנסות לשים תוסף דלק שמשפר לעיתים את צריכת הדלק.

אפשר גם לבצע בדיקת ארבע גזים ודיאגנוסטיקה ממוחשבת במוסך כדי לוודא שאין בעיה בחיישן החמצן או משהו בסגנון הזה.

יכול להיות שזה קשור גם למסנן הדלק, לא החלפת אותו במסגרת הטיפולים השוטפים על פי הוראות היצרן? כתבת שהרכב עבר טיפול, וטיפול לפי הוראות היצרן זה א-ב של קבלת צריכת דלק אופטימלית.

פורסם

הרכב מטופל טיפולי 10000

וטיפולים שוטפים לפי הצורך אבל לא לפי היצרן

אשמח עם תוכל לפרט לי איזה טיפולים עוד מומלץ לעשות

פורסם

כן

זה לפי קילומטראז ברגע של תדלוק מכל מלא אני מאפס את הקילומטראז ועד לפעם הבא שבא אני נכנס לתחנת דלק

• תוכן חדש...