Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ,

אני בן 19 עם רשיון שנה ו 7 חודש ללא עבירות קודמות [נהג צעיר+חדש].

היום נסעתי בכביש של 90 קמ"ש במהירות של 105-115 קמ"ש , מאוחרי ג'יפ שברולט שחור ובצדד פולקסווגן גולף 2002 כסוף[זיכרון צילומי].

כשנסעתי בנתיב השמאלי מאחורי הג'יפ [עם מוזיקה] שמעתי צקלקות פשוט עברתי ימינה ואז עצרתי בצד כדי לעשות פיפי.

אני בא לצאת מהאוטו ניגש אלי שוטר אני אומר לו "מה?" הוא אומר לי "למה לאן אתה ממהר" אמרתי לו "יש לי פיפי" יצאתי מהרכב ועשיתי פיפי :)

הוא הולך לניידת וחוזר מראה לי אקדח כזה וכתוב 139 , אומר לי :"רואה זאת המהירות שלך" אמרתי לו "מאיפה זה?" הוא אומר לי "פה תפסתי אותך" אמרתי לו "לא יכול להיות חסמו אותי ככה וככה רכבים היתי בנתיב השמאלי מאחורי ג'יפ שברולט שחור שנסע לאט יותר מהגולף בנתיב הימיני".

פתאום השוטר עונה לי "אה לא זה כי לא תפסתי אותך פה תפסתי אותך שמה למעלה"

אמרתי לו "מזה למעלה איפה זה למעלה?".

הוא אמר לי "לא חייב לך הסברים תכנס לרכב תחכה לי".

בקיצור הוא בא עם שלילה רשיון במקום עם הזדמנות שאני יביא את הרכב את הבית [שעתיים לכניסת השלילה ] , וכתב לי בהזמנה לדין

שהתגובה שלי היתה למהירות כי יש לי פיפי ושטענתי שלא נסעתי במהירות הזאת.

ניגשתי לניידת שלו אמרתי לו "מזה מה רשמת לי פה? זה לא נכון אני עצרתי בצד לעשות פיפי אתה עצרת אחרי כשכבר באתי לצאת מהרכב .

למה לא רשמת שאמרתי לך שלא יכול להיות שתפסת אותי במהירות הזאת כי חסמו אותי הרכבים X Y Z ?" הוא אמר לי אני ירשום את מה שבאלי .

אמרתי לו יש לי את הזכות שתרשום את מה שאני טוען הוא ענה לי "אין לך שום זכות" והלך.

עכשיו הדביל הזה ניגש אלי כשאני בפיפי ואומר שאני נסעתי מ140 כי יש לי פיפי בעוד שאני התכוונתי "מה אתה ניגש אתה לא רואה שאני עושה פיפי תתרחק קצת".

אני מפחד אין לי שום עבירות בעבר ואמא שלי נכה וזה רכב נכים מסחרי אני הנהג שלה , אמרתי לשוטר גם "איך נסעתי 140 קמ"ש זה מסחרי נכים מזה פרארי?" הוא טען שזיקנתי כשהתאפשר לי ...

בתגובה הוא אמר לי "זה לא מסחרי זה פרטי וכן מצידי זה יכול לנסוע כמו פרארי".

מה צפוי עלי בבית המשפט? המכשיר הראה 139 עם הפחתה של 5 יצא 134 בכביש 90 שאינה עירוני עם קו הפרדה בנוי.

כמה שנים ישללו אותי ? איך אני יכול להוכיח שלא עשיתי את זה , איך אני יכול להוכיח שהוא משקר ושרשם את זה שעשיתי פיפי כתרוץ למהירות ולא את התגובה שלי שאומרת שזה לא יכול להיות כי חסמו אותי ואז הוא שינה גרסא.

אני מוכן לעבור פוליגרף השאלה אם זה בכלל מעניין את בית המשפט?

תשמעו תמים לא היתי 105-115 קמ"ש נהגתי וכן גם עברתי ניידת במהירות הזאת ביחד עם עוד רכבים שלא עשתה כלום.

אבל 140 קמ"ש לא נסעתי ובטח שלא בגלל שהיה לי פיפי.

חבר שלי אמר לי שישללו אותי ל 3 שנים...

אני מפחד לא יודע מה לעשות מחר אני אצל קצין שישלול אותי עד המשפט... את הרשיון כבר לקחו לי.

פורסם

הסיפור שלך נשמע קצת משונה, בלשון המעטה.

מה עבר בדעתך כאשר שמעת כריזה או סירנה (את הצ'קלקה לא שומעים) שהחלטת על דעת עצמך לעצור בצד?

האם זיהית או הבנת כי הכוונה לרכב שלך?

אם כן, מה עבר בדעתך כאשר החלטת להשתין מיד עם צאתך מהרכב?

למה אתה חושב שהשוטר דביל?

ועכשיו לשאלותיך:

למד מהירות לייזר קיימת חזקת אמינות בכל בתי המשפט.

קצין המשטרה ישלול את רישיון הנהיגה שלך למשך 30 יום שלילה מנהלית.

אני לא נביא אבל אני יכול לנחש כי העונש במשפט יהיה :

3 חודשים לפחות שלילה בפועל

3 חודשים על תנאי למשך שנתיים

קנס בין 1500 ל 2000 ש"ח

ועכשיו לבונוסים:

10 נקודות ממשרד הרישוי

אולי אולי (אני צריך לבדוק) הארכת תקופת נהג חדש לעוד שנתיים

קח עורך דין, שלם לו כמה אלפים כדי שאולי ימזער לך נזקים

בהצלחה

פורסם

אם זה נראה כמו פיפי, מריח כמו פיפי, חם כמו פיפי - זה פיפי.

שמע, לא קנית אותי עם הסיפור הזה. אני מציע לך להגיע מוכן היטב למשפט, רצוי בליווי עורך דין אם הרשיון חשוב לך כי נראה שאתה הולך לאבד אותו לתקופה. יותר מזה אין מה לייעץ. בהצלחה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אבי אתה צודק בכול מה שכתבת , יש מדיניות חדשה לתביעות שכל השופטים מקבלים אותה וזה שבעבירות מהסוג הזה זה מתחיל מפסילת מינימום של 3 חודשים,

אבל בנסיבות שהוא מציין צריך לבדוק טוב טוב את כל החומר ,

בשביל להוציא אותו הכי טוב .והוא כתב שאין לו עבירות אוי לו אם היה לו עבירות קודמות בשנה ו שיש לו רישיון נהיגה זה סיפור אחר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

כל עוד לא עשית פיפי על הגלגל של הניידת אין שום קשר לכמה השתנת ומתי.

כרגע אתה במצב של עלות מול תועלת.

עו"ד טוב שיעלה בהתאם יוציא אותך להערכתי עם 1000 ש"ח קנס ושלילה על תנאי של 3 חודשים למשך שנתיים.

בלי עו"ד, תצא עם קנס 1000-2000 ש"ח, שלילה למינימום 3 חודשים (כולל תיאוריה וטסט מחדש) ושלילה על תנאי.

אם תחליט שאתה מעוניין מעו"ג ואתה מאיזור המרכז, אתה מוזמן לפנות אלי בפרטי ולקבל המלצה ל2 עו"ד לתעבורה שהשתמשתי בהם בשנתיים האחרונות.

הם גם דאגו להחזיר לי את הרישיון של השלילה המנהלתית לאחר יום עד יומיים מרגע השלילה.

בהצלחה.

• תוכן חדש...