Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אתמול הייתי במתחם הגדול של חברות הליסינג בפי גלילות בחיפוש אחר מאזדה 3 שנת 2010.

נכנסתי לקחת הצעות מחיר מכל החברות המוכרות, אוויס, שלמה סיקס ואלבר. החברה הראשונה שנכנסתי אליה הייתה חברת אוויס שהציעה לי מאזדה עם נתונים מאוד מרשימים במחיר מאוד אטרקטיבי, ביקשתי שידפיסו לי את טופס הבדיקה של הרכב, בעיקר כדי לקבל כאן בפורום חוות דעת על תוצאות הבדיקה.

יצאתי מאוויס כדי לבדוק איזו הצעה אני יכול לקבל גם בחברות השכנות. לאחר הביקור באלבר ושלמה סיקס הבנתי שהמאזדה שהציעו לי באוויס היא סוג של מציאה שאסור לי לפספס, חזרתי אליהם חצי שעה אחרי שיצאתי מהם ולתדהמתי המאזדה נמכרה :shock:

בצער רב חזרתי לשלמה סיקס ואלבר שהציעו לי מכוניות עם נתונים קצת פחות טובים. המכוניות שהוצעו לי היו בסניף אחר וכדי לראות אותן התבקשתי לשלם מקדמה של 1000 ש"ח, נשמע לי קצת מוזר שאני צריך לשלם על שינוע אז שאלתי את הנציגים בשתי החברות מה קורה במידה ואני לא מרוצה מהמכונית, שני הנציגים אמרו לי בפירוש שאני מקבל החזר כספי מלא. מישהו מכיר את ההתנהלות הזאת של חברות הליסינג? האם אני באמת אקבל החזר או שיעשו לי בעיות אחרי שהכסף אצלם?

עוד שאלה קטנה ברשותכם, חשבתי גם על האפשרות לקנות שברולט קרוז שנת 2011, איזו מכונית מנצחת מבניהן מבחינת נתונים טכניים ואמינות?

תודה לכם!

פורסם

למאזדה ביצועית טובים יותר ואמינות גבוהה יותר, הקרוז עברה מקצה שיפורים ב-2011 שהביא את מעמדה למצב של "אפשר לרכוש".

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם (נערך)

תבקש בכתב התחייבות להחזר של "דמי רצינות".

אני לא ממש רוצה שוב לנבור ברשת ולחפש את התחקיר על שלמה סיקסט והמקדמות מהסוג הזה...

תבדוק מה יש באלדן גם כן.

אם אין עכשיו רכב עם נתונים כמו זה שפספסת, אולי כדאי לא לקנות בחיפזון רכב בעל נתונים נחותים ולהמתין כמה ימים/שבוע או להמשיך בחיפושים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תקפוץ גם לאוטוסנטר מניסיון יש להם שירות מעולה.

גם עכשיו אחרי יותר משנה לאחר שקניתי אצלם רכב פניתי אליהם בבקשה לקבל מסמך כלשהו שאבד לי מהרכישה,תוך חצי שעה היה אצלי במייל.

מאלבר אני כבר יותר מחצי שנה לא מצליח לקבל תשובה לגבי חלק שהם עדיין חייבים לי לרכב אחר.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בוא נתחיל מלינקים לסרטון של תרמית הליסינג לגבי דמי המקדמה...

לאחר שתראה את התחקיר ותראה איך הכל מתנהל, תהיה זהיר.

*** דמי המקדמה שלך לא יוחזרו ככל הנראה לעולם, הזהר.

פורסם

אני חושב שכבר עברו הימים בהם היו בעיות עם המקדמות.

בחברות הגדולות אלפי אנשים רוכשים רכבים יוצאי ליסינג והשכרה ורובם מזמינים יותר מרכב אחד למגרש ולכן אם התופעה עדיין הייתה קיימת היינו שומעים על עשרות או לא מאות מקרים בהם לא הוחזרה המקדמה.

אני הזדמנתי רכב בקרסו ושילמתי מקדמה שהוחזרה לי במלואה בתוך כחודש בצ'ק ובלי שום ויכוח או אי הבנה.

פורסם

עברו/לא עברו...

עדיף שיהיה כתוב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
בוא נתחיל מלינקים לסרטון של תרמית הליסינג לגבי דמי המקדמה...

לאחר שתראה את התחקיר ותראה איך הכל מתנהל, תהיה זהיר.

*** דמי המקדמה שלך לא יוחזרו ככל הנראה לעולם, הזהר.

אני לא יודע אם המועצה לצרכנות או כל גוף אחר שינה את החוק לגבי המקדמות שגובות חברות הליסינג, אבל לאחר שראיתי את הסרטון אני ממש לא מתכוון לתת מקדמה של אלפי שקלים. מחר אני נוסע שוב פעם לפי גלילות כדי לחפש רכב, ואם הרכב שאני ארצה נמצא באילת אז הם יצטרכו לשנע אותו על חשבונם, אני לא מתכוון לחתום על כלום.

תודה לכם!!!

פורסם

אין בעד מה,

בוא נגיד ככה, אם אין ברירה ויש לרכוש מליסינג? רוכשים מליסינג. גם אני מנסה ומקווה ורוצה להאמין שלאחר 4 שנים דברים השתנו וכאמור, חברי הפורום רוכשים המון רכבים דרך הליסינג בכיף ואף ממליצים לאנשים וכמובן שכשפי שקיבלת מידע כאן למעלה, נראה שזה בסדר אבל, אל תשכח את מה שראית בכתבות כאן.

יכולים לעשות לך קטע של לחתום או להעביר כספים כדי להוציא חוזה, הפעל שיקול דעת.

גם אני אולי אצטרך לרכוש את הרכב שאני רוצה ספציפית ( לא פופולארי בכלל ) אבל חייב להזהר כי מה שקורה שם זה דברים דרקוניים.

אתה באמת מאמין שאותו משנה מנכ"ל עבריין לא קיים בכל חברה? קיים ועוד איך.

• תוכן חדש...