Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
פעם הבאה אל ת***ן באוטו והכל יסתדר.

חחחחח אני לא אפסיק:-D:-D:-D פשוט למדתי לקח.. חברים, לשים מגבת קבוע באוטו!!! 8):wink::roflmao:

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
קניתי מברשת שמיועדת לנעליים ב7 שקל בסטוק. לא קשה או רכה מידי - בדיוק מה שהיה חסר לי. נראה איך היא תעמוד מול מבחן הזמן.

למעוניינים, יש שם גם מרסס ליטר וחצי בעשרה שקלים, קניתי... אין מה להפסיד. זה יכול להיות מעולה עבור ONR, או לנסות להפוך אותו למקציף.

והיא טובה לניקוי ריפודים?

תמונה משהו יש? שאני אדע מה לחפש.

פעם הבאה אל ת***ן באוטו והכל יסתדר.

אאוץ'..

פורסם

האמת ? שרכשתי אותם אתמול. עדיין לא יצא לי לבדוק.

אשתדל להעלות תמונה מחר. היא רכה יותר מהמברשת המוכרת של איקאה שעלולה לפגוע בסיבי הבד העדינים יחסית. במברשת של איקאה אני משתמש לכתמים קשים בשטיחים.

M-TECH E46

פורסם

מתנצל שאני מתעלק על השרשור,

יש לי מושב קדמי (ריפוד בד פשוט) בן איזה 12 שמדיף ריח של פרמומריה מוטורית שאני באופן כללי לא אוהב.

אין ברשותי גרניק או שואב אבק רטוב/יבש.

מה הנוהל עם ה apc?

פורסם

אני פירקתי את המושב,השפרצתי APC,עברתי עם מברשת,אחרי זה עם צינור,נתתי למושב קצת להתייבש ואז שאבתי עם שואב בייתי.

עכשיו הוא כמו חדש,אפשר לאכול ממנו או במקרה שלך לה****ן עליו שוב.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אוקי, אנסה את זה מחר, עכשיו בקשר לחומר.. דילול של אחד לעשר אני יודע לעשות אבל כמה לשים? נגיד חצי כוס כל חמש כוסות מים?

פורסם
אוקי, אנסה את זה מחר, עכשיו בקשר לחומר.. דילול של אחד לעשר אני יודע לעשות אבל כמה לשים? נגיד חצי כוס כל חמש כוסות מים?

אם אתה משתמש בשפריצר . אז נכנס שם ליטר במקרה הטוב, תנסה לחשבן. בל כוס ח"פ בערך 180 (מקס' 5.5 כמו שאמרת).

אם בתוך קערה אז תבדוק כמה נכנס שם, ולפי זה תתאם

פורסם

אגב, אם אתה חושש שהריח מגיע מהמושב האחורי שאותו כבר פירקת, למה שלא תנסה לנסוע מספר ימים בלי כל המושב האחורי ותיראה אם הריח באמת הגיע משם?

פורסם
אגב, אם אתה חושש שהריח מגיע מהמושב האחורי שאותו כבר פירקת, למה שלא תנסה לנסוע מספר ימים בלי כל המושב האחורי ותיראה אם הריח באמת הגיע משם?

אז ככה, אני מהיום שפתחתי את האשכול בלי המושב ועדיין יש ריח לא נעים באוטו, ביום שישי אני אנקה את המושב האחורי ואז יפרק את המושב שליד הנהג, עכשיו ישלי שאלה, כיצד אני מפרק את המושב ליד הנהג ואת מושב הנהג?

• תוכן חדש...