Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4361 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש לי ריח רע באוטו ואני חושש שזה מגיע מהמושב האחורי, אז פירקתי את המושב ועכשיו אני מפחד לנקות אותו :(

הנה כמה תמונות של המושב

IMG_0689.jpgIMG_0691.jpgIMG_0692.jpgIMG_0693.jpgIMG_0694.jpgIMG_0695.jpg

החלק למעלה הוא בד והחלק בצד זה כמו עור פלסטיק כזה.

מה שמפחיד אותי זה הספוג הזה מאחורה... הוא לא יכול לההרס?

התכנון שלי זה לשים חומר לריפודים, לשפשף ואז להוריד את זה עם גרניק(100BAR) ולתת לזה להתייבש בשמש.

האם זה יהיה בסדר והאם יש איזה חומר ממולץ?ולא חומר מאוטוסטור או אוטודיפו,משו מהסופר.

תודה :)

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חס וחלילה להוריד עם גרניק, רק עם צינור גינה, הלחץ ל הגרניק יכול לעשות לך סימנים וקרעים , מניסיון.

Using Tapatalk

פורסם
חס וחלילה להוריד עם גרניק, רק עם צינור גינה, הלחץ ל הגרניק יכול לעשות לך סימנים וקרעים , מניסיון.

ועם איזה החומר אפשר?

פורסם

שאני עשיתי את הפרוייקט שלי ניקיתי עם בדין כי לא היה לי כתמים חזקים מאוד ורציתי ריח טוב, אבל הרוב פה ממליצים על apc של שופרסל בדילול שמתאים ללכלוך ולכתמים שעל המושבים.

Using Tapatalk

פורסם

אני מציע לך לעבוד עם הapc על לכלוך וכתמים, ואחרי שהמושב נקי , להספיג בדין לא מדולל כעוות נפשך(כמובן לתת לכל העסק להתייבש , לי זה הוציא את הריח המגעיל שהיה לי ברכב ( סיגריות עם חלונות סגורים זה הריח) .

ואם גם השטיח של הרכב מסריח אז תעבור עליו עם קצף לשטיחים.

Using Tapatalk

פורסם
אני מציע לך לעבוד עם הapc על לכלוך וכתמים, ואחרי שהמושב נקי , להספיג בדין לא מדולל כעוות נפשך(כמובן לתת לכל העסק להתייבש , לי זה הוציא את הריח המגעיל שהיה לי ברכב ( סיגריות עם חלונות סגורים זה הריח) .

ואם גם השטיח של הרכב מסריח אז תעבור עליו עם קצף לשטיחים.

הAPC גם מוציא ריחות רעים?

פורסם
תתחיל ב 1-10 ואם לא עובד אז תעלה את הריכוז בהתאם.

האם המברשת הזאת טובה?

IMG_0696.jpg

ואיך להשתמש בזה? לערבב את הAPC עם המים בקערה, לשפשף את המושב ואז לשטוף במים?

פורסם
1. מברשת מאוד גסה .

היא מיועדת לשטיחים , אבל לריפודים אתה צריך מברשת מאוד עדינה .

2.תדלל את החומר בשפריצר .

אז לשטיחים של הרכב זה טוב?

ואיך לנקות את השטיחים?

פורסם
1. מברשת מאוד גסה .

היא מיועדת לשטיחים , אבל לריפודים אתה צריך מברשת מאוד עדינה .

2.תדלל את החומר בשפריצר .

יש לך דוגמא למברשת?

אני גם רוצה לנקות את המושבים באוטו.

פורסם

קניתי מברשת שמיועדת לנעליים ב7 שקל בסטוק. לא קשה או רכה מידי - בדיוק מה שהיה חסר לי. נראה איך היא תעמוד מול מבחן הזמן.

למעוניינים, יש שם גם מרסס ליטר וחצי בעשרה שקלים, קניתי... אין מה להפסיד. זה יכול להיות מעולה עבור ONR, או לנסות להפוך אותו למקציף.

M-TECH E46

• תוכן חדש...