Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי רכב בלי טסט???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מיתכון פיאט אונו שנת 92.

אכשיו לרכב ניגמר טסט עוד שלוש ימים, ואני מיתכון ליקנות את הרכב ככה היה לי כסף עוד 5 ימים.אז ככה אני קונה אותו בלי טסט וכאילו טסט עלי.

ניתן לעשות העברת בעלות לרכב שאין לו טסט 4 ימים.

כי אני שמעתי שניתן לעשות העברה עש שלוש חודשים מרגע שניגמר הטסט.

מישהו יכול לתת לי תשובה בבקשה תודה רבה.

פורסם

למה הטסט עליך?

תדאג שהוא יוריד מהמחיר...

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם

כן אחי צודק.אני כבר הורדתי לו והוא ככה חושב על זה.הגעתי איתו לסכום ממש מקובל 5 אלף וניתן להוריד.

רק מה שחשוב אם אני יכול לבצע את העברת בעלות 5 ימים אחרי שניגמר לרכב הטסט.

למה הקטע אני לא משלם טסט אני משלם 21 שקל כי יש לי בעיה ברגל אז איך שהוא אני מיתקזז עם הביטוח לאומי.זה כמו מי שניפצע בזמן שירותו בצבא אז המדינה נותנת לו עזרה בכל מיני דברים.

אז את הטסט אני יכול לשלם 21 שקל כשהרכב על השם שלי.

???

פורסם

רגע,אז בכל מיקרה אני אמור ללכת למישרד הרישוי מכדי לבצע העברת בעלות אז זאת אומרת שניתן לבצע זאת גם אחרי שאין לרכב טסט 3 ימים????????????????????????

פורסם

נכון מאד

רק מה שניכם צריכים ללכת ביחד ואז אתה חותם על טופס שאתה יודע שלרכב אין טסט

ביי.

פורסם

אתה יכול לבצע העברת בעלות בכל סניף דואר שמבצע העברות בעלות כל עוד לא עברו יותר מחודשיים או שלוש, אבל אתה אומר שזה רק 5 ימים יוצא, אז אין לך בעיה.

ומי שחושב שאני טועה, אז טועה הוא בעצמו, את האופנוע האחרון שלי קניתי ללא טסט והטסט פג כ-15 יום לפני הרכישה, הטסט בוצע לאחר העברת בעלות בסניף דואר ביפו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...