Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים.

משקפי השמש ששימושו אותי עד כה התפרקו (היו סיניים), אי לכך אני מחפש לרכוש משקפי שמש חדשים, רק שהפעם אני מעוניין להשקיע קצת יותר ולקבל משהו יותר איכותי.

אשמח לקבל המלצה לחנות שמוכרת מבחר משקפי שמש באזור הקריות אשר שדורשת עבור אלה מחירים סבירים (עד 350 ש"ח).

תודה רבה.

פורסם (נערך)

תבדוק באופטיקנה, יש להם יופי של דילים על Ray Ban. קניתי מהם לפני 4 חודשים - מהקולקציה החדשה.

(נ.ב, תבדוק באתר האמריקאי של Ray Ban, יש אפשרות לעשות משקפי שמש Custom Made. בניתי לי זוג באתר - יצא 163 דולר, כולל מס - והן נשלחו אל אחי בסאן פרנסיסקו, ללא דמי משלוח. גם דרך Oakley קיימת האופציה ל-Custom Made והמחיר מעט זול יותר).

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אם אתה רוצה שיחזיקו לך שנים והרבה , אז תבדוק אוקלי !!

הידעת שאוקלי שייכת לבעלי הבית של רייבאן / פראדה / וכו'? אוקלי זהים באיכות לרייבאן, יש אפילו לא מעט דגמים דומים.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אם יש משקפי שמש שאני ממש לא אוהב? אלו אוקלי. (גם לא מבחינת איכות, בטח לא עיצובי, אבל על טעם וריח...)

מעדיף את סרנגטי (נכון לא זולים במיוחד) או רייבנד.

פורסם
לטעמי העדשות של אוקלי איכותיות יותר מאשר של רייבן, בין אם פולורואיזד או רגילות

לפי מה את קובע דבר כזה, כלומר מה לדעתך יותר "איכותי" באוקלי מאשר רייבאן או כל חברה אחרת.

אחרי הרבה משקפיים וכסף שנשפך לא יצא לי להרגיש שוני חוץ מבחינת נוחות בצבע העדשה.

פורסם

האיכות אמורה להיות זהה, היות והן מיוצרות ע"י חברת האם של רייבאן. אולי זה היה נכון לימי עבר, אך לא לשנים האחרונות - בהן אוקלי שייכת לתאגיד Luxottica (חברת האם של RB).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

זה שאותה חברה מחזיקה בבעלותם זה לא אומר שהם מאותו מפעל או רמת איכות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הייתה כתבה על הנושא לפני שנה - ולקחו את משקפי השמש של פראדה וגוצ'י (של Luxottica) כדוגמה. העדשות זהות לחלוטין לאלו של רייבאן, כאשר רק המסגרות מעט שונות בין המותגים וכמובן כיתוב המותג על פני העדשות.

התלבטתי לגבי אוקלי מסויימת (Frogskin), הן הרגישו דומות מאוד לרייבאן (Justin) - מכל בחינה. העיצוב של אוקלי צעיר ו"ספורטיבי" יותר. העיצוב של רייבאן קלאסי ואלגנטי יותר - זה הפער העיקרי בעיני. לבסוף בחרתי ברייבאן כי יש אופציות מגניבות יותר להרכבה בהתאמה אישית (נמסרו לאחי לפני כמה שעות).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
לפי מה את קובע דבר כזה, כלומר מה לדעתך יותר "איכותי" באוקלי מאשר רייבאן או כל חברה אחרת.

אחרי הרבה משקפיים וכסף שנשפך לא יצא לי להרגיש שוני חוץ מבחינת נוחות בצבע העדשה.

העין שלי מרגישה יותר טוב עם האוקלי מאשר עם הרייבן

פורסם

אולי זה נכון, אולי זה פסיכולוגי ואולי זה רק אתה.

לעיני הן זהות, לא מרגיש הבדל ביניהן.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

יש מבצעים באופטיקה הלפרין כמעט כל השנה ומשקפיים לא רעות/רעים בכלל.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...