Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4359 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על איזה לאון אתה מדבר בדיוק ?

1.2 - חלשה מדי.

1.4 - גם רק 122 כ"ס וגם רק בידני.

1.8 - הלוואי, עולה 157-159K. יותר מדי..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לגבי הקורסה כתבת שהיא יקרה מידי, אבל שים לב שבזמנו התעניינתי בליסינג והחברה הסכימה לקחת את מחיר המבצע כבסיס לחישוב. לא יודע איך זה עובד מול ניכוי במשכורת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
לדעתי ההונדה אופציה טובה בשבילך:כוח לא חסר,די מרווח,די חסכוני,עיצוב יפה[/quote

הוא נסע עד עכשיו בפוקוס ומחפש קומפקטית עם פלפל,

סיוויק לא עונה על הדרישות....

פורסם

בינתיים קיבלתי הצעה רק על המאזדה 3 אקטיב, תוספת של 790 שח לחודש מעל הסטנדרט (ה1.5 ליסינג למשל). מחיר גבוה באופן מוזר לעומת הפוקוס שעלתה בזמנו 141k, והתוספת הייתה 550 שח.

קיבלתי הערכת מחיר לאוקטביה 1.4 הפשוטה, מחיר דומה למאזדה, אבל היא עולה 139k, כך שהשווי מס גבוה יותר קצת.

לפי התנאים בחברה אני יכול לקחת רכב סטנדרטי (ללא תוספת תשלום) כמו מאזדה 3 1.5, ולהחזיר אותו בכל זמן שבא לי ללא קנס. במקרה כזה אם אני רוצה לקחת ליסינג אני צריך לחכות שנה. אז זו גם אופציה..

חושב על קורולה או מאזדה מבין האפשרויות הלא רבות שיש.

אייל לגבי הקורסה - אין מצב שיתנו לי רכב כזה בליסינג (ידני). בלי קשר שווי המס של הרכב נקבע לפי המחיר הרשמי. יותר מזה - בזמנו היה מבצע מעולה על הלאון, בליסינג נתנו לי הצעה על בסיס המחיר המלא.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

בזמנו (סוף 2008) הייתי בדילמה דומה לשלך. התעניינתי בגולף 1.4 TSI 140 כ"ס. ההצעה הייתה גבוהה מאד ואז בדיוק נכנסה הסיטרואן C4 1.6 THP ולובינסקי נתנו אותה במחיר מעולה לליסינג. 300 שקלים לחודש תוספת. רכב הליסינג הכי טוב שהיה לי (עד שהתחילו הבעיות :)

היום אני עם רכבים פרטיים כי צריכת הדלק שלי לא גבוהה והליסינג מאד לא משתלם. אם אתה בטוח שהליסינג עדיין משתלם לך, העסקה הכי טובה שתוכל לעשות היום היא גולף 1.2 TSI שתרכוש לה עדכון ניהול מנוע בכספך הפרטי בעלות של בערך 2000 שקלים שיביאו אותך לאזור ה 140 כ"ס. הרכב מתנהג יפה מאד ביחס למחירו וייעודו.

If you wanna turn, turn, don't brake

פורסם

בלבלת אותי קצת. אתה יכול להסביר איך זה עובד בחברה שבה אתה עובד?

אני מכיר את זה ככה - עובד מקבל רכב מהעבודה, משלם עליו את שווי המס ושווי השימוש (או שזה אותו דבר? בכל מקרה, משלם עליו), וזהו. נוסע ברכב.

אתה אומר שאתה יכול בעצם לקחת איזה רכב שאתה רוצה (כמעט) ולקבל עליו הצעת מחיר מחברת הליסינג.

מה אומרת ההצעת מחיר הזאת? נקבת בסכומים - 550 ש"ח, 790 ש"ח, מה זה הסכומים האלה? אלה סכומים שאתה תצטרך לשלם מעבר לתשלום השווי מס/שימוש?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

טויוטה? אני מאוד מרוצה משלי, אבל דחילק - לנהוג איתה בבית אורן זה לא ממש חוויה... (מאוד בטוח, כן? אבל לא חוויתי)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

עופר - גם אני כמעט לקחתי את הC4 טורבו, רכב מדהים, רק הגיר גומר אותו. קיבלתי עליו גם הצעה סבירה אז.

אני לא יכול להתחיל להתעסק עם שיפורי מנוע וכו׳ - מסתכלים עליי בזכוכית מגדלת בחברת ליסינג.

GhostBuster לגבי התנאים בחברה- מה שאתה מכיר ברגיל זה שהעובד משלם את עלות הליסינג (נגיד 3000 שח) ובנוסף את שווי השימוש/שווי מס, היינו הך. אצלנו אני זכאי לרכב רגיל ללא תשלום לליסינג, שווי מס משלם לפי עלות הרכב. אם אני רוצה אני יכול להזמין רכב מיוחד ולשלם את ההפרש מעל הרכב הרגיל.

במקרה כזה אני מחויב ל3 שנים עם קנס החזרה מוקדמת כפול מהרגיל.

המחירים שציינתי זה העלות הנוספת בברוטו, שמשולמת לחברת הליסינג, בלי תוספת העלות לשווי מס.

אופציה נוספת לרשותי - לוותר על הליסינג ולקבל סכום מכובד של אחזקת רכב. בחישוב של הפרופיל שלי זה בערך שקול מבחינה כספית.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אישית אני לא מבין את ההשקעות שלך על רכב ליסינג. כמי שמעדיף 'רכב אחר' ולוקח אותו למגבלות שלו, לדעתי עדיף לך למצוא את הרכב הפרטי המושלם לך ולא לעבור דרך ליסינג. בטח אם אתה יכול לקבל אחזקת רכב.

BMW 120i*Ford Focus III 2000cc

MINI 998cc*MINI 998 cc*Ford Focus I 1600cc

פורסם

הבעיה היא הדלק - אני עושה 35-40 אלף בשנה. ברכב פרטי אני אתחיל לחשוב על כל נסיעה ועל כל קיקדאון, אם זה משתלם או לא.. החופש הזה שווה התפשרות על הרכב עצמו מבחינתי.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

אני הייתי לוקח פיג'ו 107 או כל סופרמיני אחרת לנסיעות של העבודה ומחזיק בבית איזה סדרה 3 ישנה עם מנוע בריא לסופשבוע.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

מבחינתי הנסיעות של העבודה זה גם נסיעות פאן, אני לא עומד בפקקים באיילון.. אז אין ממש הגיון להחזיק שני רכבים לאדם אחד.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם
עופר - גם אני כמעט לקחתי את הC4 טורבו, רכב מדהים, רק הגיר גומר אותו. קיבלתי עליו גם הצעה סבירה אז.

אני לא יכול להתחיל להתעסק עם שיפורי מנוע וכו׳ - מסתכלים עליי בזכוכית מגדלת בחברת ליסינג.

אף אחד לא באמת יכול לגלות עדכון תוכנה לניהול מנוע. מניסיון של שנים, גם שלי וגם של חברים.

If you wanna turn, turn, don't brake

• תוכן חדש...