Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי שONR עוזר בריכוך הלכלוך האם כדאי לרסס על הרכב לפני הsnow foam או לא?

בנוסף אני גם משתמש בשיטת 2 הדליים,אני שם קצת שמפו בדלי,האם לשים ONR בדלי במקום השמפו או בנוסף לשמפו? או רק שמפו?

גם אשמח לקבל המלצה לחומר לניקוי שמשות.

תודה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ONR לריכוך- מעולה! גם אני משתמש ולא רק אני.

אפשר לשים או ONR או שמפו בדלי, אני לא שמעתי על בעיה בערבוב אבל זה מיותר, אם השמפו הוא טוב כמו ה CITRUS לדוגמא הוא עדיף, אם זה משהו פשוט אז ONR עדיף.

לגבי נוזל לניקוי שמשות, אתה מדבר על ספריי שכאשר אתה שוטף את הרכב אתה מרסס ? אם כן:

מוצר חדש של סונקס XTREME

ריחני של CG

זול מאוד של CARPRO.

בתור אחד ששוטף את השמשות עם הסבון בזמן השטיפה,ממליץ על אחד זול וזהו, אלא אם כן אתה רוצה מן אטימה על החלון ובמידה וכן קח את הסונקס.

אם רצית בכלל נוזל לניקוי שמשות אז המוצר של סונקס יעשה את העבודה.

Miata ND2

 

פורסם

כשיגיע honeydew אני אשתמש בו,אז אתה אומר שכדאי לרסס קצת ONR על כל הרכב לפני הsnow foam?

עד עכשיו הייתי מתחיל את השטיפה עם נקיון עם מים בלבד של כל הרכב עם המכונה,ולאחר מכן snow foam,ואז שיטת 2 הדליים עם קצת Mr pink בדלי.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

הonr יעזור מעט לשטיפה הראשונית של המים, להגיד לך שזה בגדר חובה אם אתה עושה שלב של snowfoam על כל הרכב ? לא ככ... אור אל תשכח שאצלינו אין תשלב הזה כרגע בשטיפות שלנו.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

צודק ,פספסתי את ה SNOW FOAM.

אם אתה עושה SNOW FOAM אין סיבה לרסס ONR לדעתי, אם זה יעזור בריכוך כלשהו זה יהיה מאוד מינורי ולא שווה את זמן הריסוס. תרכוש HONEYDEW והוא יעשה את העבודה של הריכוך.

לגבי שיטת 2 הדליים עם MR PINK, לא אומר לך לרכוש אחד אחר, אבל כשהוא יגמר או שימאס לך ממנו רכוש סבון אחר, זה לא השמפו האידיאלי לדליים, יותר טוב להקצפה (אבל ה HONEYDEW יותר טוב ממנו), כמובן שאין שום מניעה להשתמש וגם CG מראים הדגמות שלו בדלי, אבל הוא לא אפקטיבי וטוב כמו סבונים אחרים לשיטת 2 הדליים.

Miata ND2

 

פורסם

Citrus wash and gloss.

מוריד לכלוך גיבור.

אני שם 2 טיפות בשפריצר ומרסס לפני השטיפה (עם אותו החומר). מוריד לי חרקים שנצלו שבוע על הרכב (עם קצת עקשנות אומנם). סימנים של אבק בלמים/ כביש ונותן ברק

יפה.

מתאים גם להקצפה

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

SNOW FOAM-תרשום ביוטיוב והתוצאה הראשונה זה זה, בגדול זה הקצפת הרכב עם מקציף וסבון שמתחבר לג'רניק.

ONR-חיפוש פה בפורום יניב לך מאות תוצאות.

Miata ND2

 

פורסם
SNOW FOAM-תרשום ביוטיוב והתוצאה הראשונה זה זה, בגדול זה הקצפת הרכב עם מקציף וסבון שמתחבר לג'רניק.

ONR-חיפוש פה בפורום יניב לך מאות תוצאות.

 

ומזה ג'רניק?

×
×
  • תוכן חדש...