Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכל שנה כשאני מעביר את הרכב טסט אני לא מבין את מהות הבדיקה - לא משנה אם הרכב חדש או ישן התהליך ארוך, לרוב מבקשים לכבות את המזגן כי שינוי טורים מפריע, לעתים הטסטר בעצמו רוצה לשחק עם הגז כדי שהכל יכנס לטווחים הירוקים ובסופו של דבר זה נראה כמו נסיון למצוא נקודה רגעית שבה הכל יהיה ירוק בגרפים ואז מיידית להדפיס וכולם מאושרים. הטסטר גם אמר לי שלפעמים ברכב ישן זה תהליך מהיר וברכב שזה הטסט הראשון שלו זה לוקח המון זמן. הגיונית הייתי מצפה שברכבים חדשים הבדיקה תהיה מאוד קצרה וזה ממש לא כך. מישהו יכול להסביר את ההגיון?

פורסם
בכל שנה כשאני מעביר את הרכב טסט אני לא מבין את מהות הבדיקה - לא משנה אם הרכב חדש או ישן התהליך ארוך, לרוב מבקשים לכבות את המזגן כי שינוי טורים מפריע, לעתים הטסטר בעצמו רוצה לשחק עם הגז כדי שהכל יכנס לטווחים הירוקים ובסופו של דבר זה נראה כמו נסיון למצוא נקודה רגעית שבה הכל יהיה ירוק בגרפים ואז מיידית להדפיס וכולם מאושרים. הטסטר גם אמר לי שלפעמים ברכב ישן זה תהליך מהיר וברכב שזה הטסט הראשון שלו זה לוקח המון זמן. הגיונית הייתי מצפה שברכבים חדשים הבדיקה תהיה מאוד קצרה וזה ממש לא כך. מישהו יכול להסביר את ההגיון?

בדיקת זיהום האוויר מחולקת ל 2 חלקים:

בדיקה בסרק: ללא גז, בדיקה במשך חצי דקה.

ובדיקה בסלד גבוהה ( בין 2500-3000).

לפעמים בעל הרכב מתקשה להגיע לאותו סלד, חייב להיות בטווח הסלד הרצוי במשך כל תהליך הבדיקה.

ברכבים ישנים עד 94 כולל, יש בדיקה בודדת רק בסרק. בדיקה אחת בלבד.

כל מה שמבקשים זה בגלל שהם רוצים שאותו רכב יגיע לטווח סל"ד הרצוי לפי המחשב,

ברגע שהרכב סוטה מהטוח הרצוי, אז הבדיקה יכולה להתארך עד שמגיעים לטווח הרצוי.

בברכה:

רוני אגזוזים, רחובות.

פורסם

למי זה טוב? לכולנו!

--תשובותי בכחול בגוף הציטוט

בכל שנה כשאני מעביר את הרכב טסט אני לא מבין את מהות הבדיקה -

מהות הבדיקה נועדה להפחתת זיהום אוויר

לא משנה אם הרכב חדש או ישן התהליך ארוך,

התהליך קצר. [קצר או ארוך זה עניין יחסי. מדובר בדקות בודדות]

לרוב מבקשים לכבות את המזגן כי שינוי טורים מפריע,

אין קשר לסל"ד. העניין הוא שבמצבים "גבוליים" [רכב שהממיר שלו מתפקד חלקית] יש השפעה לתוצאות הבדיקה. הווה אומר שהטסטר מנסה לעזור לבעל הרכב [כנגד איכות הסביבה] לעבור את מבחן זיהום האוויר.

לעתים הטסטר בעצמו רוצה לשחק עם הגז כדי שהכל יכנס לטווחים הירוקים ובסופו של דבר זה נראה כמו נסיון למצוא נקודה רגעית שבה הכל יהיה ירוק בגרפים ואז מיידית להדפיס וכולם מאושרים.

אכן, ושוב - ומסיבותיו של הטסטר- הדבר מצביע על כך שהטסטר מנסה לעזור לבעל הרכב [כנגד איכות הסביבה] לעבור את מבחן זיהום האוויר.

הטסטר גם אמר לי שלפעמים ברכב ישן זה תהליך מהיר וברכב שזה הטסט הראשון שלו זה לוקח המון זמן. הגיונית הייתי מצפה שברכבים חדשים הבדיקה תהיה מאוד קצרה וזה ממש לא כך.

ההפך. או שלא הבנת את הבוחן, או שהוא לא הסביר עצמו וב, או שפשוט אתה צודק. ברכבים חדשים הבדיקה מהירה ביותר.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...