Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4349 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מחיפוש כללי במחירי הביטוח לגבי רכבים כדוגמת:focus st,octavica rs ,megane rs .נתקלתי במספר תופעות:

א.לא כל חברות הביטוח מוכנות לבטח את הגרסאות הנ"ל.

ב.אלו שכן , גובות מחיר מרקיע שחקים (הצעה לאוקטביה rs נהג וותיק ללא תביעות עבר 12K!)

ג.דרישות מיגון שיגמרו את המצבר תוך שנה במקרה הטוב.

בתור "בוגר מיאטה" והטראומה שקיבלתי מהגיית המילים "רכב ספורט" (למרות שהיא לא בדיוק ענתה להגדרה) ותגובת סוכני הביטוח,

אפשר להגיד שיש לי סוג של "טארומה מהעניין.

האם בפועל (שכן עשיתי סקר כללי מאחר ועדיין לא רכשתי את הרכב ) אכן יש קשיים כאלו למרות שלא, מדובר ברכב קבריולט, שבזמנו הרתיע

רבים מהם..

תודה למשיבים.

פורסם

על קליאו rs קיבלתי הצעות של פחות מ6000₪ מחיפוש פשוט

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

רכבי ספורט מבטחים דרך סוכן - רוב החברות מסרבות לבטח או נותנות מחיר מופרז כשפונים אליהן באופן ישיר.

פורסם

פנה לסוכן, הוא כבר ימצא הצעה משתלמת. היתה לי VRS וWRX ומחירי הביטוח היו נורמלים לגמרי. נסה לדוגמא את אריק יעקב: 08-6466664

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא יודע איך בדקת ואיפה השוואת, אבל לפי WOBI הביטוח הכי יקר לכל נהג מעל גיל 24 עם שנתיים רישיון והעדר תביעות, זה 6600 וזה למגאן RS 2012, אחרי זה נמצאת האוקטביה RS 2011 עם 6200 ואחרי זה נמצאת הפוקוס 2013 ST עם 5600 שקלים.

+ מקבלים תלושים של 250 שקל מתנה.

Detailer.gif
פורסם
לא יודע איך בדקת ואיפה השוואת, אבל לפי WOBI הביטוח הכי יקר לכל נהג מעל גיל 24 עם שנתיים רישיון והעדר תביעות, זה 6600 וזה למגאן RS 2012, אחרי זה נמצאת האוקטביה RS 2011 עם 6200 ואחרי זה נמצאת הפוקוס 2013 ST עם 5600 שקלים.

+ מקבלים תלושים של 250 שקל מתנה.

כפי שציינתי אני מתעניין ברכב חדש, ואכן במחירים שציינתי בwobi מגיעים באוקטביה ל12000! ולשאר הרכבים בהתאמה, בלי שום קשר , אכן הרנו זולה יחסית במחירי הביטוח משאר הרכבים.

פורסם
כפי שציינתי אני מתעניין ברכב חדש, ואכן במחירים שציינתי בwobi מגיעים באוקטביה ל12000! ולשאר הרכבים בהתאמה, בלי שום קשר , אכן הרנו זולה יחסית במחירי הביטוח משאר הרכבים.

שוב פעם, לא יודע מה אתה שם בקונפיגורטור (התנאים אצלי: לכל נהג מעל גיל 24 עם שנתיים רישיון והעדר תביעות 3 שנים.) אבל לי יצא 8600 לאוקטביה RS חדשה, פורד פוקוס ST חדשה 5800 , והכי יקר זאת המגאן RS חדשה 9100.

כנראה שהרנו לא הכי זולה.

Detailer.gif
פורסם

אני לא יודע מה wobi נותן אבל במקום להתעסק בניחושים, לך תברר אצל סוכן על רכב שאתה באמת מתעניין בו. אם זה המגאן, כנס לסוכנות ותבדוק את הביטוח שלהם, הם היו מאוד תחרותיים כל פעם.

למספרים שרשמתם פה אין הרבה קשר למציאות (למגאן קיבלתי ב-wobi רק חברה אחת ומחיר תלוש, כנראה שזה לא הכלי האידיאלי לבדוק רכבי נישה/ספורט), אני אומר מניסיון שלי ושל עוד הרבה חברים עם מגאן RS שמשלמים בסביבות 6 אלף על חובה+מקיף (אפילו עם תביעות).

• תוכן חדש...