Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלי, פתחת את השרשור בתזמון מושלם. בדיוק אתמול בן הזוג שלי דיבר איתי על זה.

אני קניתי לאישתי אחד כזה ואני מוודא שהוא יהיה לה בתיק באופן קבוע.

לא תופס יותר מידי מקום ואני מעט יותר שקט.

גם קניתי את האריזה הגדולה יותר (שגם הזרם מגיע למרחק רב יותר), כדי שיהיה בבית בדרך קבע.

ה SABRA נחשב לתרסיס פלפל מצויין וחזק.

שלא נדע מצרות :?

עודד

עודד, תודה רבה! מזמינה אחד גם לעצמי.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

~

משעשע לראות שפתאום כל בני הזוג מדברים על זה עם הנשים שלהם, כאילו הם בעצמם לא בסיכון ויוכלו להדוף כל מתקפה במו ידיהם החסונות. כמה טיפוסי.

פורסם

צודק בגלל זה הזמנתי לעצמי אלה טלסקופית ותרסיס פלפל. אבל בתכלס נשים הן מטרה יותר קלה לכן היה חשוב לי שיהיה לה לפחות משהו שהיא תוכל להיעזר בו. מבחינתי הייתי מצייד אותה גם בגלוק אם היה אפשרי. חוץ מזה גבר שמשדר בטחון עצמי יתעסקו איתו פחות

פורסם

אלה מאוד מרתיעה אנשים, 99 אחוז מהמקרים אדם שיראה אותך מוציא אלה יעשה אחורה פנה ויעוף מהמקום. האחוז האחרון זה אנשים משוגעים שעדיף שתהיה לך אלה ביד למקרה שנתקלת בהם.

פורסם

עודד, תודה רבה! מזמינה אחד גם לעצמי.

בכיף! הלוואי שישאר בתיק ללא שימוש עד שיהיה פג תוקף!!

~

משעשע לראות שפתאום כל בני הזוג מדברים על זה עם הנשים שלהם, כאילו הם בעצמם לא בסיכון ויוכלו להדוף כל מתקפה במו ידיהם החסונות. כמה טיפוסי.

ממש לא נכון במקרה שלי. גם לי יש אחד!

אמנם אני לא מסתובב איתו באופן קבוע, אך כשאני יוצא לטיולים עם הכלבה מאוחר בלילה/מוקדם מאוד בבוקר, אני כן לוקח אותו איתי. למרות שאני בספק אם מישהו באמת ירצה להתעסק עם מישהו עם חזות מאיימת (בכל זאת, מעט שחום עם זיפים), שמסתובב עם פיטבולית עם חזות עוד יותר מאיימת :shock:

אני מעדיף לתת שפריץ אחד, לנטרל וללכת משם, מאשר להתחיל להשתמש באגרופים ו/או שחס וחלילה הכלבה תנסה לתקוף.

שלא נדע מצרות.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

• תוכן חדש...