Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר תקופה ארוכה אני מנסה לשכנע את אישתי להתחיל להסתובב עם תרסיס פלפל או טייזר, עד היום היא לא הייתה מוכנה להסתובב עם תרסיס שישנו בבית ''כי הוא גדול ומסורבל'' ולא רצתה לשמוע על טייזר ''ניראה לך שאני אחשמל מישהו??!'' היום הגיע הישועה והיא כבר ביקשה לבד שאקנה לה אמצעי להגנה עצמית, ועכשיו אני מבקש את חוכמת ההמונים של האוף טופיק. אז מה מומלץ/ איפה קונים/ מה עדיף/ טווח מחירים? מעדיף מהארץ כי אין לי כוח לחכות למוצר כל כך הכרחי בארצנו כמה שבועות. תודה מראש.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

טייזר לטעמי פחות יעיל, בגלל אופן השימוש והידע שצריך.

עדיפות לטעמי לאיזשהו תרסיס גז מדמיע.

לגבי מחירים יש לך:

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=g-selfdefence&db186823=3139739

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=g-selfdefence&db186823=471993

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=g-selfdefence&db186823=471988

כאשר הייתי שוקל לקחת גז מדמיע בצורה של אקדח, מתוך מחשבה שזה יוצר איום נוסף על התוקף (במקרה הקיצוני, לא עלינו).

*אין לי קשר ו/או ניסיון עם טייזר, במהלך קורסי אבטחה שעברתי בחיי נוסה עליי גז מדמיע (לא פלפל, שהוא חלש משמעותית), וכל הנאמר כאן הוא דעה אישית בלבד.

פורסם

כאשר הייתי שוקל לקחת גז מדמיע בצורה של אקדח, מתוך מחשבה שזה יוצר איום נוסף על התוקף (במקרה הקיצוני, לא עלינו).

אם נעזוב רגע בצד את האגרסיביות ייתר שזה עלול לייצר אצל התוקף, בכללי להסתובב עם משהו שנראה כאקדח בארץ, בלי רישיון לאקדח עלייך, עלול להיות בעייתי. התרסיסים הקטנים הרגילים, אלה שמחלקים לחיילות בצה"ל - מספיק לדעתי מאוד. בשילוב עם קצת הסברים והדרכה נכונה כיצד לפעול במקרה אמת - הרבה יותר יעיל. הדבר החשוב ביותר לדעתי - לדאוג שבעל/ת התרסיס יודעים להשתמש בו, והוא נמצא במקום מאוד נגיש יחד איתם (כי כולנו יודעים שאי אפשר למצוא כלום בתיק של אישה כשצריך).

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

יש לה תרסיס שהיא קיבלה מהצבא, עליו היא אומרת שהוא גדול מדי, השאלה אם יש משהו שמנטרל את התוקפים אבל נמצא במיכל קטן יחסית, אגב אני לא מחפש הרתעה אני מחפש יעילות.. יש אנשים שלא נרתעים ממראה של אקדח במיוחד כשהם באמוק

פורסם

יכולים להיות לה בתיק עשרות תרסיסים וגם20 תרסיסים שלK300 סכינים , ואקדח...

כל זה לא שווה אם ברגע הקריטי היא תיכנס לפאניקה\הלם\ תקפא במקום, מה שסביר מאוד להניח שיקרה.

שעורים של הגנה עצמית והתגוננות מפני מצבי תקיפה אפשריים תוך כדי תרגול, יגרמו לה לשבור את הפחד ולהיות יותר מוכנה פיזית ונפשית,

ואין צורך בחגורה שחורה או סלטות וכו', מספיק לתרגל שחרור מחניקה מאחור, שחרור מתפיסה לפנים, או מתפיסה של היד, דברים בסיסיים.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ממליץ מאוד לא לקנות ספריי בצורת אקדח. יש סיכוי טוב שהתוקף יפעל בצורה קיצונית שאף הוא לא התכוון אליה .למראה האקדח, הוא עלול לשלוף סכין או חס וחלילה אקדח אמיתי.

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם

אני עם ESTK.

אין תועלת בשום כלי אם לא מיומנים בשימוש בו.

ואם מיומנים- גם צרור המפתחות הוא נשק הגנה עצמית מעולה.

אני ממליץ לכל מי שזוגתו/בתו/אמו מתגוררת באיזור הרצליה להגיע לקורס הגנה עצמית לנשים בחינם אצל דניס השרדות

אני מתחייב אישית שלא מנסים למכור שם כלום ולא להחזיר אותך בתשובה/לצרף אותך לכת מסתורית.

זו אשכרה תרומה לקהילה מתוך הכרה בחשיבות העניין.

ומי שיגיע- כנראה יפגוש אותי במכון.

בתור צ'ופר :D

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

תרסיס גז קטן + ידע בשימוש בו יכול לחלץ אותה מ 3 גורילות

אין לדעתי פיתרון טוב יותר

מדבר מניסיון אישי וממה שראיתי בשירות צבאי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
צודק בהחלט, הבעיה שהיא סטודנטית בבן גוריון.. ואין להם חיים

חבר מהלימודים (שגם לומד בבן גוריון, ומתעסק בקראטה ושאר חארטות מגיל צעיר) מבצע הדרכות לנשים בדיוק בנושאים האלו. אם אני לא טועה מדובר במספר מפגשים בודדים (אולי אפילו רק 2) שבהם לומדים את הבסיס.

היה אפילו פרסום בפייסבוק, והיו לא מעט סטודנטיות שביצעו את ההדרכה הזאת.

אם תרצה אני יכול לבדוק איתו מה, כמה ולמה.

פורסם

~

הדרכה בסיסית בהגנה עצמית היא הפתרון האופטימלי. בהנחה וזה לא מתאפשר, יש שלוש אסכולות עיקריות ב"נשק לא קטלני": תרסיס גז, אלה טלסקופית ושוקר חשמלי.

אלה טלסקופית זה די כבד, לכן לא יתאים כנראה לשימוש המיועד כאן. תרסיס גז הוא הפתרון הנפוץ, אך גם הוא אינו חסין מבעיות - מספיק שהרוח תנשוב בכיוון הלא נכון וכל החרא הזה מגיע לעיניים של המתגוננת.

שוקר חשמלי קומפקטי יכול לעשות עבודה טובה לא רק במגע אלא גם ממרחק - הרעש שהוא מייצר מרתיע הרבה יותר מלעמוד עם מכיל קטן ולצעוק "עצור, יש לי גז מדמיע!". בשוקר חשוב שתהיה נצרה נוחה כך שלא יופעל בטעות. יש כאלה עם סוללה נשלפת ויש עם נטענת, יש כאלה המשולבים עם פנס קטן. סה"כ זה לדעתי אמצעי ההגנה הכי אפקטיבי. הם נמכרים בארץ במבחר מצומצם במחיר של כמה מאות שקלים, ניתן למצוא אותם בחנויות למטיילים ולמכירת נשק, כמו גם ביד2 (קצת יותר זול).

יש לי שוקר פשוט שקניתי לפני מספר חודשים בארה"ב ושימש אותי לאורך נסיעת עבודה ארוכה, כרגע כבר אין לי צורך בו. אם תרצה להגיע לאזור השרון ולהעיף מבט - אשמח למכור לך אותו במחיר עלות (20 דולר).

פורסם

אם היא מאב"ג אז שתיצור קשר עם החברה שיזמו את כרטיס סטודנטי, הם ביצעו כמה פעמים קניה מרוכזת של תרסיס פלפל קטן ורכשתי דרכם.

פורסם

יש לי שוקר פשוט שקניתי לפני מספר חודשים בארה"ב ושימש אותי לאורך נסיעת עבודה ארוכה, כרגע כבר אין לי צורך בו. אם תרצה להגיע לאזור השרון ולהעיף מבט - אשמח למכור לך אותו במחיר עלות (20 דולר).

פה חשדתי. לא אמרת שאתה ב"דפוס"?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...