Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

אני בד"כ בן אדם של וויסקי / טקילות מיושנות מאוד, אבל לקיץ..אין כמו בירות

אז לקחתי על עצמי כמעט כל יום עם המונדיאל לשתות איזו בירה נחמדה בבית או בחוץ, אני אוהב ווינשטפן, הוגארדן ושות' בעיקר בסגנון.

שמתי לב שלא משנה מה, בירה קלילה וטעימה מאוד (והכי חשוב! לא מרה) - היא קורונה.

אז אני מחפש בעקרון בירות שיהיו קלילות כמו הקורונה..היא פשוט זורמת בגרון בלי הטעם המריר של הכשות.

למשל בגולדסטאר/היינקן/קרלסברג או טובורג אני לא נוגע, הטעם שלהן מזעזע (מלבד הגולדסטאר לא מסוננת).

אשמח לעצות מהחברים בעלי כרס הבירות :)

Opel Adam S 2017

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מצטרף לבקשה.

באמת שהקורונה אחלה, ואני קניתי כבר מספר קרטונים בחודשים האחרונים, אבל אני פתוח להצעות נוספות.

M-TECH E46

פורסם

תנסה את סאן מיגל, לא שתיתי ממנה כמה שנים אבל אני זוכר שנהנתי ממנה מאוד בקיץ.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם
קורונה זה לא בירה.

אבל למה הציניות :-D כאילו אני הבחור הכי ציני חח והפעם הייתי ממש רציני, למרות שאני יודע שהיא נחשבת כבירה לא משהו בכלל גם בארץ המוצא אבל היא אחלה בירה לים לקיץ וכו'.

אני לא נוגע בבירות כהות כמו גינס וכו'

לגבי סאן מיגל - צודק גם בירה נחמדה אבל פחות קלילה מהקורונה, ניסיתי כמה תוצרת הארץ כמו בזלת ונגב..לא הכי מתקרב

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

מה שאתה מחפש נקרא שתן. אני אוהב את זה מאוד. זה טעים ומרענן. היותר נפוצות הן הייניקן וקרלסברג.

ישנה בירה שלא הצלחתי למצוא בבקבוקים בארץ שנקראת סטארופרמן. הנה לינק מהאתר של טמפו. בחיי שלא ראיתי אחת כזו בחנויות. היא אמורה להיות במגה או שופרסל לפי האתרים שלהן, אך אין קול ואין עונה. בינתיים אני מסתפק בה מחביות בפאבים צ'כיים למיניהם. סטארו היא הבירה האהובה עליי מכולן. בהינתן האופציה לבחור בסטארו - אבחר בה על פני כל בירה אחרת.

עוד בירה מצוינת בבקבוק היא באדווייזר. ושוב קישור. אותה אפשר למצוא בכל מיני מרכולים. אפשר גם להזמין משלוחה מהאינטרטנט. בד"כ עולה כ-50 שקלים לשישייה, אבל שווה כל שקל. בירה מצוינת. אבי למשל אהב אותה יותר מאשר באדוויזר מחבית ששתה בפראג. עניין של טעם אתה יודע.

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

מילר ומרפי'ס. אני יודע שתרים גבה לגבי המרפיס, אבל עצם זה שיש בה רק 4% הופך אותה לקלילה מאוד.

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

סול אכן מה שאתה מחפש, בעיקר מהסיבה שמעטים יבדילו בינה לבין קורונה בטעימה עיוורת. מצטרף להמלצה על סן מיגל. אם אתה מוצא (לא בטוח שמייבאים) קרוננבורג 1664, היא צריכה להתאים יופי.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בתור אחד שממש לא מבין בבירה, אני מתפלא איך לא הוזכרה לף בלונד.

פורסם

בקלילות אני אוהב את ה witt beer ההולנדית. מצויינת עם פלח לימון ביום קיץ.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...