Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קסטרול אד'ג 5W30 FST

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב

רכשתי השמן אתמול ללנסר 1800 ספורטבק שלי-מנוע 4B10,

אין לי בעיה שיהיה OVER KILL השאלה אם הוא מתאים או לא-ע"פ קסטרול סדרת המגנטק מתאימה יותר אך האם האדג' יותר טוב ומתאיםֱ

גל

פורסם

סדרת ה EDGE כוללת מגוון רחב של מוצרים עם שמות דומים. בדוק על המיכל הספציפי אותו אתה מעוניין לרכוש אם הוא עומד בתקני ה API / ACEA הרלוונטים לרכבך כמופיע בספר הרכב.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דרישות היצרן שלי מאד כלליות,a3b3,a3b3,a5b5 ובנוסף תקן sg ומעלה!

השמן תומך בהרבה תקנים אחרים הגבוהים יותר.השמן גם תומך בתקן c3 שאם זכור לי מכיל בתוכו את a5b5.עזור לי להחליט

גל

פורסם

בכל הקשור לתקנים של ACEA, מספר גבוה יותר לא אומר שמדובר בתקן מתקדם יותר. כל משפחה מתייחסת בעיקר לשגרת הטיפולים / הדרישות מהשמן שדורש היצרן. ה"עדכון" של התקן מתייחס לשתי הספרות שבאות אחר כך, 04 זה 2004, 08 זה 2008 וכך הלאה.

c3 לא קשור ל A5/B5. לכן כתבתי את שכתבתי, בדוק מה רשום על המיכל הספציפי אותו אתה מעוניין לרכוש.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...