Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4399 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

shellcase

מה קשור משטרה? מה זה טרנד חדש להכניס את המילה "משטרה" או "מדינת משטרה" בכל משפט עכשיו? זה מבליט אותך? נותן לך יותר אינטלגנציה?

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אתה רומז למעשה שאני עובד בבטר פלייס או מטעמם?

קטונתי מלענות עד הדברים הללו, אני אפילו לא אנסה להכחיש, כי...מה הטעם?

לא רומז שאתה כזה, אומר מפורשות אותך שאתה נשמע כמו אחד כזה.

בכל העולם הנאור, זה שאנחנו מסתכלים עליו בעיניים כלות, "מתי גם אנחנו נהיה כאלה", אז בכל אותם טריטוריות נחשלות שכוללות את האיחוד האירופי וארה"ב, הולך לו כל דיכפין, נכנס לחנות, קונה רכב חשמלי ומטעין אותו, שומו שמיים, ירחם השם, ישר מהשקע שבקיר.

בלי בבל"ת, בלי יחצנות מטעם, בלי מקדמי פאניקה הזויים, בלי מתווכי מיניים שגוזרים קופון ובלי לשרוף את השכונה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בעבודה הקודמת שלי נתקלתי בלא מעט כאלו.

לקחו מקל של מטאטא, קדחו בורג אחד בכל צד וחיברו חוט חשמל בין 2 הברגים.

איתרו חוט מתח נמוך של חברת החשמל שתלוי בין עמודים ותלו את המקל על החוט.

את החוט מהמקל של המטאטא חיברו לבית שלהם.

עשרות אנשים התחשמלו למוות.

בעבודה הקודמת שלי ראיתי אנשים מפוחמים אחרי שהתחשמלו למוות, בטיחות בחשמל זה חולשה שלי.

אבל אם תרצה לחשוב שאני "מגיב מטעם" אתה בהחלט מוזמן להמשיך לחשוב ככה.

פורסם

shellcase

מה קשור משטרה? מה זה טרנד חדש להכניס את המילה "משטרה" או "מדינת משטרה" בכל משפט עכשיו? זה מבליט אותך? נותן לך יותר אינטלגנציה?

אתה נוטה להעליב ולעקוץ את כל מי שדעתו לא מוצאת חן בעינייך?

הביקורת שלי אינה כלפי החוק, כי הוא לא מעניין - וזו בדיוק הבעיה, כל מי שהטעין את הרכב שלו מהשקע עד עכשיו, ימשיך.

למה? כי הוא יכול!

למה הוא יכול? כי אף אחד לא יגיד לו לא.

למה זה? כי אין למדינה מספיק כח לאכוף את זה.

בדיוק כמו שאין למדינה מספיק כח לאכוף מכירה של אלכוהול לילדים, ובדיוק כמו שלמדינה אין מספיק כוח לאכוף את כל מה שמצולם בשרשור הדבילים והDVR.

אז אני סך הכל בא להגיד, שאולי, רק אולי, החוק הבא - צריך להתמקד דווקא באכיפה, ולא בעוד הנפצה כנ"ל.

נ.ב.

יכולת גם פשוט לשאול למה אני מתכוון ולמה אני חושב את מה שאני חושב מבלי להעביר ביקורת על האינטלגינציה שלי, שהיא בסך הכל די בסדר (אני סטודנט בטכניון, ובפסיכומטרי קיבלתי 745, מקווה שזה עומד בקריטריונים שלך) מה שכן - זה היה מאד אינטלגנטי מצדך לרדת איתי לפסים אישיים, בכך אין לי ספק.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

SHAY222

אני אנסה להוביל אותך ישר לתשובה.

1. כמה צרכני חשמל יש בישראל?

2. כמה מתוכם עובדים בשיטת המטאטא?

3. כמה מהם התחשמלו למוות? (אתה טוען עשרות, אני טוען צואת פרים).

4. כמה שכלל לא קשורים לקומבינה הזו נפגעו ממנה?

עכשיו אם הבנת למה אתה טועה, אתה מבין שצריך לחוקק ולאכוף חוקים לבטיחות בחשמל ולא ללכת בדרך הקלה של לאסור כל מה שבראש שלך כי "נראה לך שזה מסוכן לאללה".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בעבודה הקודמת שלי ראיתי אנשים מפוחמים אחרי שהתחשמלו למוות, בטיחות בחשמל זה חולשה שלי.

איפה לכל השדים והרוחות עבדת? :shock:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

איך נטעין חשמלית משקע ביתי אם את המכוניות שנבנו במיוחד לשם כך לא מייבאים בשל אותה רגולציה?

פורסם
צריך לחוקק ולאכוף חוקים לבטיחות בחשמל ולא ללכת בדרך הקלה של לאסור כל מה שבראש שלך כי "נראה לך שזה מסוכן לאללה".

my point exactly!:mm_yeah::mm_yeah:

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אתה נוטה להעליב ולעקוץ את כל מי שדעתו לא מוצאת חן בעינייך?

הביקורת שלי אינה כלפי החוק, כי הוא לא מעניין - וזו בדיוק הבעיה, כל מי שהטעין את הרכב שלו מהשקע עד עכשיו, ימשיך.

למה? כי הוא יכול!

למה הוא יכול? כי אף אחד לא יגיד לו לא.

למה זה? כי אין למדינה מספיק כח לאכוף את זה.

בדיוק כמו שאין למדינה מספיק כח לאכוף מכירה של אלכוהול לילדים, ובדיוק כמו שלמדינה אין מספיק כוח לאכוף את כל מה שמצולם בשרשור הדבילים והDVR.

אז אני סך הכל בא להגיד, שאולי, רק אולי, החוק הבא - צריך להתמקד דווקא באכיפה, ולא בעוד הנפצה כנ"ל.

נ.ב.

יכולת גם פשוט לשאול למה אני מתכוון ולמה אני חושב את מה שאני חושב מבלי להעביר ביקורת על האינטלגינציה שלי, שהיא בסך הכל די בסדר (אני סטודנט בטכניון, ובפסיכומטרי קיבלתי 745, מקווה שזה עומד בקריטריונים שלך) מה שכן - זה היה מאד אינטלגנטי מצדך לרדת איתי לפסים אישיים, בכך אין לי ספק.

לא רציתי להעליב אותך, ומצטער שירדתי לפסים אישיים. פשוט התגובה הקודמת שלך מתאימה יותר לטוקבק לכתבה ב YNET ולא לפורום אוהבי רכבים שהרמה פה היא קצת יותר גובה מאשר תגובות בסגנון "מדינת משטרעע!!!11".

פורסם
SHAY222

עכשיו אם הבנת למה אתה טועה, אתה מבין שצריך לחוקק ולאכוף חוקים לבטיחות בחשמל ולא ללכת בדרך הקלה של לאסור כל מה שבראש שלך כי "נראה לך שזה מסוכן לאללה".

אבל זו לא הדרך שהכל עובד בה בארץ?

אנשים מעבירים חוקים פופוליסטיים בלי מושג בתחום בו הם עושים זאת, אנשים מקבלים אחריות על תיקים וגופים שאין להם מושג בתחום שלהם וכו'.

מן הסתם, "אם אני לא יודע איך זה עובד סימן שזה מסוכן" חזק אצלנו בארץ.

המדינה ששואפת להקרא "קדמת הטכנולוגיה בעולם" ממציאה דרכים אפקטיביות לתקוע מקלות בגלגלים של עצמה, אין ספק ביצירתיות בתחום הזה אנחנו מובילים.

פורסם

אוקי, נתת דוגמאות לכך שיש אנשים סתומים. זה עדיין לא מצדיק את האיסור. יש ילדים סתומים שמשחקים בכדור ליד הכביש, זה אומר שצריך לאסור מכירת כדורים?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

מה הקשר לבטיחות, זה נטו עניין של מיסוי!

כותב את הברור מאליו, אם כולם יטעינו את הרכב ויתדלקו פחות המדינה תפסיד המון כסף ממיסוי דלק, לכן המדינה תרשה להטעין רק משקע ייחודי שאפשר יהיה למסות.

פורסם (נערך)

:shock:

170474fe838dd1a9ad.jpg

עריכה אחרונה על ידי Arco
פורסם (נערך)

הסתכלת מה הולך בסוכות?, כל אחד מעביר כבלים מאריכים לחצרות עד לסוכה, חצרות של בתים משותפים הופכים למסלול מכשולים של כבלים מאריכים שנרטבים בטל של הבוקר, ובאמת שאין הרבה אנשים היום שבונים סוכה.

תחשוב מה היה קורה אם הישראלי המצוי (או עשרות אלפים מהם) היה מביא רכב חשמלי, קח בחשבון את כל מה שאתה יודע על החיים בארץ, על האנשים שגרים פה, על המנטליות שלהם ועל איך הדברים מתנהלים פה פחות או יותר, ותגיד לי אתה.

וברור כשמש שהאיסור נובע משיקולים זרים מהצד הכלכלי של המטבע של הפסד הכנסות למדינה (אני לא טיפש כד-כדי כך), אבל זה לא פוסל את הטענות לגופו של עניין.

ארכו, אין לי שום עניין להחשף בפניך, לא בא לשכנע אף אחד וגם לא אותך, אם אתה חושב שאני ממציא, אתה בהחלט מוזמן להמשיך ולחשוב ככה, אני כותב את מה שאני חושב.

עריכה אחרונה על ידי saay222

• תוכן חדש...