Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אפשר לקבל עדכון אחרי שתהיה במוסך :lol:

יש לי את אותו רכב וגם אני מעוניין להחליף מסנן.

ודרך אגב כמה עלה המסנן?

פורסם

עידכון

אחרי שהייתי במוסך התברר שהמשאבה פגומה (יש מצב שאני דפקתי אותה בהחלפת הפילטר למרות שאין לי מושג איך זה יכול לקרות:sad:, המשאבה השמיע רעש אבל לא שאבה את הדלק) אחרי החלפת משאבה למשאבה של acdelco הכל חזר לקדמותו.

ממליץ מראש ללכת לעשות הכל במוסך עם חלפיים מקוריים ולא לנסות להתעסק לבד, עדיין אין לי מושג איך נדפקה המשאבה.

נ.ב. המסנן החליפי ששמתי הוא זה שבשימוש כרגע והוא בסדר.

בעייה נוספת שלא כל המוסכים מבינים בזה ......

בימים הקרובים אני אכתוב אם הבעייה שהייתה לי מלכתחילה (הנעה קשה וחוסר סחיבה) נפתרה

פורסם
עידכון

אחרי שהייתי במוסך התברר שהמשאבה פגומה (יש מצב שאני דפקתי אותה בהחלפת הפילטר למרות שאין לי מושג איך זה יכול לקרות:sad:, המשאבה השמיע רעש אבל לא שאבה את הדלק) אחרי החלפת משאבה למשאבה של acdelco הכל חזר לקדמותו.

ממליץ מראש ללכת לעשות הכל במוסך עם חלפיים מקוריים ולא לנסות להתעסק לבד, עדיין אין לי מושג איך נדפקה המשאבה.

נ.ב. המסנן החליפי ששמתי הוא זה שבשימוש כרגע והוא בסדר.

בעייה נוספת שלא כל המוסכים מבינים בזה ......

בימים הקרובים אני אכתוב אם הבעייה שהייתה לי מלכתחילה (הנעה קשה וחוסר סחיבה) נפתרה

אם אין לך מושג איך נידפקה המשאבה אז ככל הניראה היא הגיעה עם פגם וזה יכול לקרות וכבר קרה לי עם סט של טיימינג שהמותחן הגיע דפוק...אז גם זה קורה. אם היה ברשותך שעון לבדיקת לחץ דלק היית עולה על זה מייד.

פורסם

קרה לי מקרה ממש דומה לשלך , גם אני החלפתי את הפילטר דלק ובעקבות כך הרכב לא הניע - לאחר אין ספור נסיונות ובדיקות הרכב עדין סרב להניע , התקשרתי לגרר של הביטוח והם שלחו לי נידת שירות שגם שם הבחור לא הצליח לגרום לרכב להניע , בלית ברירה הרכב נגרר למוסך מורשה , הורדנו את הרכב בכניסה למוסך , יוצא המוסכניק , אני מסביר לו את התקלה , הוא נכנס לרכב מסובב מאת המפתח ו..... הרכב מתעורר לחיים !! עד עכשיו אין לי מושג מה הייתה הבעייה , פשוט נכנסתי לרכב ונסעתי הביתה .

• תוכן חדש...