Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4393 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מאזדה לאנטיס 2003.

החלפתי את המסנן דלק לאחר קושי רב בהנעה.

ההחלפה הייתה חלקה (יחסית), בנסיון ראשון הרכב הניע ישר, אבל נכבה אחרי כמה שניות ולא הצלחתי להניע אותו יותר:oops:

מה פיספסתי?

האם יש להסיר את החלק מהמסנן דלק שמופיע בתמונה? (מסומן בעיגול)

FF.jpg

תודה

פורסם

תבדוק שחיברת את חיבור החשמל היטב, גם מהמשאבה לפילטר וגם מהרכב לפילטר.

זה פילטר סיני או מקורי? אם זה סיני תבדוק היטב ההארכה שם, היא בקומבינה כזאת לפי מה שזכור לי.

שי.

פורסם (נערך)

תודה על התשובה, זה סיני.

הארכה לא מחוברת, איך היא קשורה להנעה ולמה צריך אותה?

ולגבי השאלה מהתמונה בפוסט הראשון האם יש צורך להסיר את החלק הזה?

עריכה אחרונה על ידי avic78
פורסם

עידכון, החזרתי למסנן את הקליפס הנ"ל (שרואים בתמונה הראשונה) והרכב עדיין לא מתניעה לי.

יש רעש מכיוון המשאבה בזמן נסיון ההתנעה, כך שנראה שהיא עובדת....

דבר נוסף מד הדלק בדשבורד מראה שאין דלק במיכל והנורת דולקת

:cry::cry::cry:

פורסם

היה דלק במיכל לפני החלפת המסנן?

אם לא הוסף 10 ליטר לפחות, ונסה להתניע.

חזור לפורום, לעדכון.

בהצלחה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

הוספתי דלק , דבר שכמובן לא עזר כי המיכל כבר מלא, הוצאתי את הפילטר וחיברתי רק את הפלאג של המצוף הבאתי סיבוב עם הסוייצ' כדי לראות עם מד הדלק תקין, שיחקתי קצת עם המצוך והמחוון של הדלק בלוח השעונים זז:-D

נחזור לבעייה העיקרית.

א. המסנן לא הורכב הפוך (פיזית לא ניתן), נשפתי רוח דרך הפילטר ויש זרימה, אבל פה אני חושב שעליתי על הבעייה, יוצא אויר גם מהפלאג שאמור היה להיות סגור (והוא סגור) מהתמונה הראשונה, פירקתי אותו והרכבתי שוב את הגומיה ואין דליפת אויר.

טוב נסיון הרכבה אחרון (מקווה :loco:

פורסם

לא מניע.

המד דלק טיפה עלה אחרי התדלוק, יש מצב שחלק מהדלק שהיה לי במיכל התנדף??:screwy: המיכל היה פתוח די הרבה זמן ......

פורסם

אם המד דלק מראה שאין דלק - ויש דלק, אז כנראה שקיימת בעיה בחיבורים החשמליים.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

יש לציין שתידלקתי עכשיו כולה ב-8 ל' ולכן המד עלה טיפה (לעומת פעם קודמת), המד תקין הצאתי את כל העסק מחוץ למיכל ושיחקתי איתו כשהוא מחובר לחשמל ובלוח מחוונים המד זז למעלה מה שמעלה לי את החשד שרוב הדלק שהיה לי במיכל התנדף.....

פורסם (נערך)

סליחה על הבורות אבל ככה נראה מסנן דלק? זה לא הסנדר? במסנן שאני מכיר יש רק כניסה ויציאה שמסומן בחץ.

אגב כשאני שיחקתי עם הסנדר שלי באוטו, כמובן ניתקתי את הממסר של החשמל על מנת שלא יהיה חשמל סטטי שיגרום ל"בעיה".

כשאתה מסובב את הסוויץ אתה שומע רעש של המשאבת דלק?

עריכה אחרונה על ידי bditai
פורסם

טוב חברים אני התיאשתי, המכל דלק מלא (וגם המחוון בלוח מחוונים מראה זאת), יש רעש מכיוון המשאבה בהתנעה.

מבקש המלצה למוסכניק בנתניה או באזור שיוכל ליפתור לי את הבעייה

תודה

• תוכן חדש...