Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו שמע על "רחיצת כלי רכב ע"י משחה או אבקה בלבד" האם קיים כזה דבר?



 

אני מכיר את השטיפה ללא מים אבל זה בתרסיס - האם יש במשחה או אבקה?

פורסם
ראיתי שיש במשחה, זה נקרא פלסטלינה ועולה 600 שקל..

תשלח לינק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אתה בא לעשות מהפורום הזה צחוק ?

סע סע מפה .

 

סתם שאלה, אם הוא כותב במקלדת סביר להניח שהוא יושב בחדר ללא הרכב שלו ככה שבפועל הוא לא נוסע, נכון?

 

 

עכשיו, בטח שיש וזה נקרא תרסיס לניקוי רכב ללא מים. יש לי המון בקבוקים כאלו ויש את זה בכל מיני חנויות. הבקבוקים בד"כ עולים כ50 שקלים.

 

התרסיסים מבריקים את הרכב בצורה בלתי רגילה וגם מנקה אותו מצויין, אבל, בגלל ש אתה מרסס את זה ללא מים אתה תגרום לשריטות קטנות (סירוולים).

פורסם

אין מניעה להשתמש בתרסיס "ללא מים" כשאין אבק על הרכב, אחרת אתה תגרור את האבק בזמן הניקיון על הלכה וזה מה שיוצר סווירלים.

פורסם
אין מניעה להשתמש בתרסיס "ללא מים" כשאין אבק על הרכב, אחרת אתה תגרור את האבק בזמן הניקיון על הלכה וזה מה שיוצר סווירלים.

 

כן, אבל לא שווה כי אתה תקבל ברק אבל גם אם הרכב נקי פתאום האבק יידבק מהר מאוד לרכב, וניסיתי את זה כל הזמן תאמין לי. זה טוב ללית ברירה, להברקה לכמה ימים ונקיון חפיף, אך עם אפשרות לשריטות ומשיכת אבק אז לקחת בחשבון.

×
×
  • תוכן חדש...