Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צבע למכלולי הרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אמנם לא אספנות, אבל בטוח כולכם נתקלתם בזה, ולא פעם.

צריך לצבוע את חלקי הרכב שנמצאים מלמטה. ציריות, מוטות, דריבשאפט וכו'

כיצד מומלץ לצבוע שיחזיק היטב? יסוד? 2 שכבות?

מהן החברות של ספריי צבע המומלצות למטרה זו? שלא יתקלפו מהאבן הראשונה, או מטיפת שמן שתתפטף.

תודה מראש

מיכאל

פורסם

ספריי צבע ב-20 ש"ח עושה את העבודה יופי, מיותר להשקיע בצבע "ייעודי", סתם בלוף וחבל על הכסף.

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אני חושב שלמכלולים מהסוג הזה הצביעה המתאימה ביותר היא איבוק אפוקסי (נקראת גם צביעה אלקטרוסטטית) powder coating

היא תראה הכי קרוב למקורי והצבע עמיד ביותר.

החסרונות:צריך לפרק את המכלולים מכל חלק גומי או פלסטיק,לנקות אותם היטב עד רמת ניקוי חול ולמסור אותם למצבעה.

פורסם

תודה לכולכם.

עופיר, אמנם צבע רגיל יעשה יופי של עבודה, מניסיוני הוא יתקלף כבר בפגיעת האבן הראשונה, טיפת שמן וכו'

ישנם צבעים דיי זולים ומאוד עמידים.

אילן, תודה, אני מנסה להשיג מהם מידע.

ערן, אין ספק שזהוא הפתרון המושלם, והעמיד ביותר, אך יש לו חיסרון, ולא מה שציינתה, אלה המחיר, מחיר לעבודה כזאת בקלות מגיעה לפי 10-20 מצבע ספריי ביתי. אמנם במקרים מסויימים הדבר כדאי ביותר, אך כאן זה overkill. תודה בכל זאת

מיכאל

פורסם (נערך)

במידה ולא הולכים על צביעת אבקה אני ממליץ על צביעה בצבע פוליאוריטני דו קומפוננטי.

הצבע הוא באיכות גבוהה מאוד, הוא מתקשה ונותן עמידות גבוהה ומחירו לא בשמים בניגוד לצבעי רכב.

משתמשים בצבעים האלו לצביעת משטחים גדולים שרוצים לקבל בהם צביעה טובה במשוואת עלות תועלת.

ניתן לדחוס לאירוסול אבל עדיף ליישם באקדח- כך ניתן להגדיל את מרכיב המקשה לטובת העמידות.

באופן כללי ונכון לכל יישום צבע באשר הוא יש להקפיד על הבאים ע"מ לקבל תוצאה טובה ומובטחת:

ניקוי המכלולים מכל שאריות שמן

ליטוש החלק להסרת צבע רופף/חלודה וכו'

צביעה בצבע יסוד איכותי/ יסוד צורב.

לרכיבים שציינת הכי מתאים שחור מט (הכי קל לתקן אח"כ ומשתלב יפה עם הלכלוך של תחתית הרכב :lol:)

אורן

עריכה אחרונה על ידי orenuchx
פורסם

אורן, מודה לך מאוד.

לצערי עדיין אין ברשותי אקדחי צבע, לכן בשלב זה אני חייב תרסיס.

יש לך מושג לגבי שם של מוצר או חנות שמוכרת צבעים אלו?

מיכאל

• תוכן חדש...