Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מעניין למה מכובדינו "ג'ון קרי" לא מזדעק מיד לאיזור,

מדוע אובמה לא מגנה את האירוע,

מדוע כל העולם שותק, ורק כשיש איזה קשקוש מצד הפלסטינים אז כל העולם ממהר לגנות את ישראל,

עם ידידים כמו ארה"ב לא ממש צריך אוייבים,

ואל תתחילו לקפוץ על זה שהם נותנים סיוע וכסף ובלה בלה בלה... כי הם לא עוזרים לישראל כי אנחנו אהובים עליהם, אלא כי יש להם אנטרסים,

קרי יגיע ומה בדיוק הוא יעשה?

הוא דיפלומט ולא טיש צבא. הדיפלומטיה באה בשלב הרבה יותר מאוחר אחרי שיש חוטפים ויש דרישות כמו שהיה במקרים הקודמים שהמתווכים נכנסו לפעולה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 232
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בינתיים אין דרישות, אין לקיחת אחריות, השכילו ולמדו הנבלות האלה! :evil:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

התנהלות בהחלט שמראה על ביצוע שיעורי בית, תכנון נכון, וניצול מצב פתיחה, בשילוב עם מחדל בצד שלנו.

בגירה הזכרת את הקרב בג'נין, ומי שספגה את המהלומה הקשה ביותר היא חטיבה 5 במילואים, זאת שארבע שנים אח"כ נחטפו משורותיה אלדד רגב ואודי גולדווסר הי"ד.

ישראל חייבת לנצל את הערוצים המדיניים ולהפעיל לחץ כבד על הרשות ותנועת חמא"ס. מבצע צבאי לא יישא פירות, וכרגע עדיף המצב הזה, מאשר מבצע כולל, שייתכן ויתנהל בשתי זירות רצועת עזה, וגדה מערבית.

אגב חמא"ס עדיף מארגונים כמו דעאש הסלפים.

התענוג שמוביל אותך

פורסם
במידה וזה יתגלגל לארוע מיקוח (חטופים או גופות), יהיה מעניין לראות מה עושה עם זה קהילת איו"ש.

מצד אחד, הם היו המתנגדים הגדולים והקולניים ביותר לעיסקת שליט, מצד שני, פתאום החטופים הם מהקהילה שלהם.

לא יהיה להם קל להפוך עורם, מצד שני, בטח לא יהיה קל להמליץ על הפקרת השלישיה שבאה מהישובים והקהילה שלהם.

ימים יגידו.

באמת אפשר לראות את ההבדלים העצומים בין הוריו של גלעד שליט לבין ההורים של הנערים החטופים גלעד איל ונפתלי.

אם תשימו לב, המסר של ההורים ברור: אנחנו תומכים בצה"ל ובכוחות הביטחון, סומכים עליהם, סומכים על הממשלה.

ואילו המסר של הורי שליט היה הפוך, לפחות בשנים האחרונות לפני שחרורו מהשבי.

אני לא רואה את הורי הנערים יושבים באוהלים מול בית ראש הממשלה כדי להפעיל עליו לחץ ציבורי.

פורסם

אני לא רואה את הורי הנערים יושבים באוהלים מול בית ראש הממשלה כדי להפעיל עליו לחץ ציבורי.

נקווה שכולנו לא נגיע לזה אבל כשהבן שלך בשבי,בין את אתהמתנחל או מרמת אביב ג', אתה עושה הכל בכדי להפעיל לחץ לזרז את השחרור שלו.

עניינית, אני חושב שכל ה"כנסו לשם וכו'" זה לא רק לא הגיוני אלא גם לא יעיל, זה לא רק לחפש מחט בערמת שחט, אלא לחפש מחט ספציפית שמסתתרת ממך בתוך ערמה של מחטים.

הזכרתי מקודם את פרשת הסרג'נטים? המשטרה הבריטית חיפשה בבית המלאכה שבו הם היו מוסתרים ולא מצאו אותם.

אז ברור שצריך להפעיל לחץ בשטח, לבצע חיפושים, מעצרים וכו' אבל לא משם תבוא הישועה.

ברור לחלוטין שפריצת הדרך תבוא מאיזה משת"פ שפתאום רואה בשכונה רכבים שהוא לא מכיר, או איזה שיחת סלולר שאיזה לווין פתאום יינתר.

רק מודיעין.

פורסם
אתה זוכר כמובן שכל שטח שאתה מספח, אתה מיידית מאזרח בת.ז. כחולות את התושבים שלו, כן?

זה בהחלט לא מובן מאליו.

כמו כן, אני מזכיר לך שבשעת הכרזת המדינה, היהודים היו מיעוט. האם זה אומר שהקמת המדינה היתה טעות?

דני

פורסם
נקווה שכולנו לא נגיע לזה אבל כשהבן שלך בשבי,בין את אתהמתנחל או מרמת אביב ג', אתה עושה הכל בכדי להפעיל לחץ לזרז את השחרור שלו.

עניינית, אני חושב שכל ה"כנסו לשם וכו'" זה לא רק לא הגיוני אלא גם לא יעיל, זה לא רק לחפש מחט בערמת שחט, אלא לחפש מחט ספציפית שמסתתרת ממך בתוך ערמה של מחטים.

הזכרתי מקודם את פרשת הסרג'נטים? המשטרה הבריטית חיפשה בבית המלאכה שבו הם היו מוסתרים ולא מצאו אותם.

אז ברור שצריך להפעיל לחץ בשטח, לבצע חיפושים, מעצרים וכו' אבל לא משם תבוא הישועה.

ברור לחלוטין שפריצת הדרך תבוא מאיזה משת"פ שפתאום רואה בשכונה רכבים שהוא לא מכיר, או איזה שיחת סלולר שאיזה לווין פתאום יינתר.

רק מודיעין.

גם אני מאמין שזה רק המודיעין שיכריע את המערכה אם אפשר לקרוא לזה מערכה, אבל אנשים לא רואים את הרווח שקיים בהכנסת כוחות עד כמה שזה נשמע מוזר כי ממלחמה אין שום רווח אמיתי, אבל שנים שכוחות לא עשו שם ניקיון פסח אמיתי. אני חושב שעניין החטופים הוא העיקר אבל זה מין הרמה להנחתה לכוחות הביטחון לנקות את האזורים האלה מפעילי חמאס שהתרבו במהלך השנים.

אני תמיד מופתע מחדש איך זה שהם עוצרים כל הזמן כל כך הרבה פעילי חמאס. כבר לא מדובר במעצר פה ושם, בסיכול ממוקד של מי שתיכנן פיגוע או חטיפה אלא ב200 ובעוד שאני כותב בטח עצרו עוד כמה. יש שיגידו שזה בזבוז כסף, ופעילות מיותרת כמוך, אבל הדבר נכון גם כדי להראות נוכחות והרתעה מה שלא הראינו הרבה זמן, וגם בסופו של יום יעיל, כי אילולא החטיפה לא חושב שהיינו באמת נכנסים לשם ומנקים על ימין ועל שמאל את כל פעילי החמאס ופעילי הטרור המנוולים.

ועוד דבר שמעניין אותי נורא, ראיתם את ההתבטאויות של חנין זועבי? היא לא הסכימה להתראיין לאף כלי תקשורת ישראלי אך דווקא נענתה לבקשת כלי התקשורת האיראנים!

שם היא אמרה שישראל הם האחראיים היחידים לחטיפה, שהחוטפים אינם טרוריסטים ושארגון הטרור היחידי באזור הוא בעצם מדינת ישראל וממשלתו.

קצת מוזר להגיד כזה דבר בתור חברת כנסת, בכנסת של ישראל. מה אתם אומרים על כך? בית המשפט העליון מסכל כל הזמן ניסיונות לסלקה ואני עדיין לא מבין למה.

פורסם

dny'

אתה עושה צחוק?

זה אתר של חולי רוח מופרעים שכל מה שהם רוצים זה להתסיס ולפלג.

תחת תמונה של פלסטינאים חוגגים את החטיפה יש כותרת:

"שמאלנים וערבים חוגגים את חטיפת השלושה".

42-RJXpeboTD3.jpg

זאת תמונה של אישה ערביה מבוגרת ועוד פלסטיני עם חזות ולבוש יותר "מערבי", הם סומכים על זה שהקוראים ההזויים שלהם יגידו "אה, זה בטח השמאלן". זה השמאל החוגג! הוא חוגג רק במוחות המעוותים של המופרעים שבאתר הזה.

זה האתר של הזבלים שאתמול חתכו צמיגים לרכב צהלי ביצהר.

יש לך דוגמאות יותר נורמטיביות? אולי מאתר כהנא חי?

יש שיגידו שזה בזבוז כסף, ופעילות מיותרת כמוך

אני אמרתי שזו פעילות מיותרת? :shock:

אני אמרתי שזו פעילות הכרחית רק שלא ממנה יצמח הפתרון, אלא אם בפוקס אטומי הם יפלו בול על הבית שהחטופים מוסתרים בו.

ועוד דבר שמעניין אותי נורא, ראיתם את ההתבטאויות של חנין זועבי? היא לא הסכימה להתראיין לאף כלי תקשורת ישראלי אך דווקא נענתה לבקשת כלי התקשורת האיראנים!

שם היא אמרה שישראל הם האחראיים היחידים לחטיפה, שהחוטפים אינם טרוריסטים ושארגון הטרור היחידי באזור הוא בעצם מדינת ישראל וממשלתו.

קצת מוזר להגיד כזה דבר בתור חברת כנסת, בכנסת של ישראל. מה אתם אומרים על כך? בית המשפט העליון מסכל כל הזמן ניסיונות לסלקה ואני עדיין לא מבין למה.

בית המשפט מסכל נסיונות לסלקה?

אתה קורא באותו אתר של DNY?

פורסם

ואם באתר הזה שאתה לא אוהב יהיה כתוב "2+2=4"? האם תגיד שזה לא נכון, בגלל שזה מופיע באותו אתר?

הטענה הענינית בהקשר שלנו היא כזו:

• סיפוח שטח ללא מתן זכות בחירה זה דבר שנעשה בכל מיני מקומות בעולם, לדוגמה - האי פוארטו ריקו (3.6 מליון תושבים, נכבש מידי ספרד במלחמה לפני 116 שנים). יש גם דוגמאות נוספות.

העובדה שאתה לא אוהב אתר אינטרנט פלוני אינה פוגמת בנכונותה של הטענה.

דני

פורסם
dny'

אתה עושה צחוק?

תחת תמונה של פלסטינאים חוגגים את החטיפה יש כותרת:

"שמאלנים וערבים חוגגים את חטיפת השלושה".

[ATTACH=CONFIG]385865[/ATTACH]

זאת תמונה של אישה ערביה מבוגרת ועוד פלסטיני עם חזות ולבוש יותר "מערבי", הם סומכים על זה שהקוראים ההזויים שלהם יגידו "אה, זה בטח השמאלן". זה השמאל החוגג! הוא חוגג רק במוחות המעוותים של המופרעים שבאתר הזה.

זה האתר של הזבלים שאתמול חתכו צמיגים לרכב צהלי ביצהר.

יש לך דוגמאות יותר נורמטיביות? אולי מאתר כהנא חי?

בית המשפט מסכל נסיונות לסלקה?

אתה קורא באותו אתר של DNY?

קבל את התנצלותי.

כל רגע שבו חנין זועבי נמצאת בכנסת, פוגעת בנו, כבר לא מדובר בלתת חופש ביטוי אלא לתת למישהי את הכלים לפגוע בכנסת עצמה דבר שלא היה מתקבל בשום מדינה אחרת. נכון, יש כמוה רבים, ונכון שזה דבר שצריך להיות מקובל במדינה דמוקרטית אבל השאלה היא איך מתנהגים ובאיזה דרך אתה מממש את דעותייך.

היא חצתה גבול, ולא רק בגלל דבריה אלא בגלל שברגעים קשים אלה היא מנסה לייצר פרובוקציה מיותרת. כי לא משנה מי יהיה הבן אדם שיחטוף את ילדיה, כאשר מישהו יגיד לה שזהו אינו טרוריסט אני לא יודע איך היא הייתה מגיבה לכך אבל אני בטוח שהיא לא הייתה שותקת. אין פה שום פוליטיקה ושום אידאלוגיה מדובר בחטיפה של 3 ילדים. אני כבר לא מדבר על חמאס, צה"ל, מדינת ישראל, התנחלויות, הרשות הפלסטינית ושאר המושגים, מבחינה מוסרית חטיפה של ילדים זה פשוט דבר שלא מתקבל על הדעת, להגיד שזה לא טרור זה כמו להגיד שפיגוע בנייני התאומים הוא לא פיגוע טרור, דבר שנותן לגיטמציה למעשים האלה.

פורסם

שכחתי קצת את שיעורי האזרחות אז אם אני טועה, תקנו אותי בבקשה.

חנין זובי נהניית כרגע, מתוקף תפקידה, מחסינות.

מי שיכול להסיר את החסינות היא אך ורק כנסת ישראל.

1. היועץ המשפטי יכול כיום להגיש כתב אישום נגד חבר כנסת מבלי להסיר את חסינותו.

2. ועדת האטיקה של הכנסת יכולה להטיל סנקציות על מעשים/אמירות לא אטיות.

אז תתכבד כנסת ישראל, תסיר לה את החסינות ו/או תטיל סנקציות על הנבלה ואז כל מי שיגיש נגדה תלונה על "סיוע למדינת אויב" או משהוא בסגנון, ידאג לזה שהיא כבר לא תהיה חברת כנסת.

אבל כנסת ישראל ככל הנראה, כ"כ מצופפת שורות בעניין החסינות, שגם מעודדת טרוריסטים זה "סביר".

דני,

במאמר שהבאת כתוב בעיקר "אני ימני קיצוני הזוי שחושב שמה שאמריקה יכולה לעשות גם אני יכול".

בא נסגור את הפינה פה ועכשיו, חרף מה שהוא חושב, הוא לא!

פורסם
שכחתי קצת את שיעורי האזרחות אז אם אני טועה, תקנו אותי בבקשה.

חנין זובי נהניית כרגע, מתוקף תפקידה, מחסינות.

מי שיכול להסיר את החסינות היא אך ורק כנסת ישראל.

1. היועץ המשפטי יכול כיום להגיש כתב אישום נגד חבר כנסת מבלי להסיר את חסינותו.

2. ועדת האטיקה של הכנסת יכולה להטיל סנקציות על מעשים/אמירות לא אטיות.

אז תתכבד כנסת ישראל, תסיר לה את החסינות ו/או תטיל סנקציות על הנבלה ואז כל מי שיגיש נגדה תלונה על "סיוע למדינת אויב" או משהוא בסגנון, ידאג לזה שהיא כבר לא תהיה חברת כנסת.

אבל כנסת ישראל ככל הנראה, כ"כ מצופפת שורות בעניין החסינות, שגם מעודדת טרוריסטים זה "סביר".

דני,

במאמר שהבאת כתוב בעיקר "אני ימני קיצוני הזוי שחושב שמה שאמריקה יכולה לעשות גם אני יכול".

בא נסגור את הפינה פה ועכשיו, חרף מה שהוא חושב, הוא לא!

היה מי שניסה, כמו שאמרתי זה הגיע לבג"צ שם פסלו את ההצעה. כמו שאתה אומר, מבחינת הכנסת נראה שזה סביר שיש בין יושביה אחת שתומכת בטרור באופן מוצהר ומובהק, בין היתר השתתפה במשט לעזה, מתבטאת באופן חמור במיוחד. אפילו חברי כנסת ערבים כדוגמת טיבי וכו' לא מגזימים כמו חנין זועבי.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4293029,00.html

http://www.haaretz.co.il/news/elections/1.1896345

פורסם

יש הבדל בין לפסול מועמד מלהיבחר לכנסת, ובין שלילת החסינות לח"כ מכהן.

פסילת זועבי מלהיבחר כבר בוצעה לפני הבחירות האחרונות, ובמקרה הזה בג"ץ אכן הפך את החלטת ועדת הבחירות המרכזית ואיפשר לה להתמודד.

שלילת החסינות לח"כ מכהן היא קשה וארוכה, אפילו לבשארה לא שללו את החסינות ולמעשה הוא זה שהתפטר.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
יש הבדל בין לפסול מועמד מלהיבחר לכנסת, ובין שלילת החסינות לח"כ מכהן.

פסילת זועבי מלהיבחר כבר בוצעה לפני הבחירות האחרונות, ובמקרה הזה בג"ץ אכן הפך את החלטת ועדת הבחירות המרכזית ואיפשר לה להתמודד.

שלילת החסינות לח"כ מכהן היא קשה וארוכה, אפילו לבשארה לא שללו את החסינות ולמעשה הוא זה שהתפטר.

עכשיו הבנתי תודה רבה.

אני חושב שחנין זועבי לא מתארת לעצמה כמה נזק היא עושה, נזק לא רק לנו ההישראלים אלה גם לפלסטינים וערביי ישראל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...