Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4404 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא עיניין של הגיוני או לא הגיוני.

ברכב "רגיל" עיקר פעולת הבלימה מתבצעת על ידי הגלגלים הקידמיים ולכן רפידות קידמיות נשחקות מהר יותר.

אבל כפי שכבר הסביר איציק, בשנים האחרונות יש ברכבים מערכות אלקטרוניות לחלוקת עוצמת בלימה, שמעבירות יותר כוח בלימה לאחור.

והתוצאה היא - בדגמים מסויימים - רפידות אחוריות נשחקות מהר יותר מהקידמיות.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בוקי - זה מעבר לכך, שטח הרפידה האחורית הוא פחות מחצי שטח הרפידה הקדמית, אז אפילו שהעומס עליה קטן יותר כמות חומר הבלימה שברפידה האחורית קטנה יותר והתוצאה בהתאם.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
בנוסף בחלק מהמקרים רפידות אחוריות חדשות דקות יותר מהקידמיות בכמה מ"מ.

שלום חברים.

כנראה שזו איכות של המכוניות הקוריאניות.

ברשותי קיה ריו 2012 (מונית) ,טורבו דיזל ,ידנית.

כל 15000 ק"מ יש צורך בהחלפת רפידות.

שמעתי כבר את כל הקשקושים שיכולים להשמע ע"י בעלי המוסך המורשים שמטבע הדברים כפופים למרות היבואן.

אני נהג יחיד ברכב והרכב שלי "מתוקתק" ברמה של פדנט . נאמר לי שזה בגלל ש"רוב הנסיעות שלי הן בעיר" .

כשהלך קלאץ' (מצמד) בפחות מ-80000 ק"מ ,נאמר לי שזה בגלל ש....נכון : "רוב הנסיעות שלי הן בעיר".

את הסיפורים האלה מספרים לכל נהגי המוניות בעלי הריו החדשה ,שבאין ברירה ,ממשיכים הלאה,שכן מדובר ברכב לצרכי פרנסה.

במשך 7 שנים בהן הייתה לי לגאסי אוטומטית מודל 1991 ,לא החלפתי מעולם רפידות בקילומטראז' כזה.

בקרוב אפתח פוסט חדש על סיפור טרי עם הריו , ועם סולר בתוך השמן בגלל : ניחשתם נכון - "רוב הנסיעות הן בעיר ".

ואז תוכלו להבין באיזה רכב מדובר.

לא נוגע יותר בקוריאנית .נקודה.

לפותח השרשור :

אני יכול (כמעט) להבטיח לך ,שאם תתקין רפידות אחרות כמו שרשמו כאן ,הן יחזיקו יותר.

ברשותי קיה ריו 2014 סדאן אוטומטית מנוע בנזין (נקנתה מאלדן), אומנם עוד לא עשיתי טיפול בה אבל חוות דעתי על הברקסים בה שהם ספוגיים ולפי התחושה אני חושב שעד ה15000 גם שלי הולכות להאכל הקדמיות :( בגדול הברקסים עושים יפה את העבודה אם כי מרגישים פשוטים מדיי..

<Kia Rio LX 1.4 4DR automatic 2014 <SOLD

TOYOTA COROLLA SUN 2011 automatic

פורסם
ברשותי קיה ריו 2014 סדאן אוטומטית מנוע בנזין (נקנתה מאלדן), אומנם עוד לא עשיתי טיפול בה אבל חוות דעתי על הברקסים בה שהם ספוגיים ולפי התחושה אני חושב שעד ה15000 גם שלי הולכות להאכל הקדמיות :( בגדול הברקסים עושים יפה את העבודה אם כי מרגישים פשוטים מדיי..

אם הרפידות חדשות או רפידות שדורשות החלפה בקרוב התחושה של ברקסים ספוגיים לא קשורה לעניין.

מה זה ברקסים שמרגישים פשוטים מידי ?

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...