Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רכב שנמצא עדיין תחת אחריות יבואן, אחרי תקופה מסויימת על חלק מסויים של הריפוד הופיע כתם/שינוי צבע של הריפוד כך שבאותו איזור הריפוד הפך לכמעט לבן/אפור לעומת הצבע הכהה/שחור המקורי של הריפוד.

המוסך של היבואן הפנה אותי לרפד שעובד איתם באיזור רחוק יחסית ממקום מגוריי על מנת שהוא יבצע תיקון של הריפוד על חשבונם.

לא ממש מפריע לי לעשות את הנסיעה הזאת, אני פשוט די חושש שהחלפת הריפוד לא תבוצע בצורה מקצועית מספיק ושהמראה הכללי של הריפוד בכיסא לא יהיה כמו שהוא יצא במקור במפעל (שלא לדבר האם זה בכלל יחזיק לטווח הארוך או יתפרק מתישהו).

האם החשש שלי מוצדק? מה אוכל לעשות במידה והתיקון לא יהיה מוצלח שלא לאמר יחמיר את המצב הקיים במידה והרכב כבר לא יהיה באחריות?

מה שיותר הגביר את החשש שלי הוא שכשאלתי את הרפד אם אחרי התיקון הריפוד יראה מקצועי כמו שהוא יצא מהמפעל של היצרן הוא די גימגם בתשובה שלו. רק טען שהוא עובד מול כמה יבואנים גדולים וכבר עשה המון החלפות ריפוד.

פורסם

אם הרפד באמת(!) מקצוען אתה לא תשים לב שבכלל נגעו בכיסא הזה, לרמה של המפעל אני לא חושב שאי-פעם תגיע בגלל כל הביקורות איכות שהרכב עובר במפעל, אבל תגיע מאוד קרוב לאותה איכות.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אני לא הייתי מסכים. בחלק מהרכבים לריפוד יש מקט משלו, דרוש שיביאו לך ריפוד חדש מקורי

פורסם

יקח כבוד היבואן את הכסא וישלח לאן שיחפוץ ויחזיר לשביעות רצונך. לא מבין למה היבואן מתזז אותך? לדעתי הכי נכון שיבואן יאתר כיסא תקין מפירוק.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

היבואן זה צ'מפיון, למוסך הגעתי דרך שיחה עם נציג במוקד השירות.

בכל אופן היום הייתי במוסך וכרגע אני קצת יותר רגוע לגבי החלפת הריפוד, בגלל שהם הזמינו בשבילי מהיצרן ריפוד שלם מקורי של החלק התחתון של המושב, ולא רק את הקטע שבו יש את הכתמים/שינוי הצבע של הריפוד. עכשיו זה מסתדר לי בראש שאפשרי להחליף את הריפוד כי כל הזמן דימיינתי בראש שהרפד יתפור חתיכת בד במקום המוכתם ועכשיו אני מבין שהוא בעצם מבצע החלפה של כל הריפוד.

קצת לא בסדר שהם מתזזים אותי עם החלק לנסוע 20 קילומטרים לרפד, אבל הם עושים את זה כיוון שבמוסך עצמו הם לא מספיק מקצועיים לבצע את ההחלפה ומעדיפים שבעל מקצוע יעשה את זה, כך שזה מקובל עלי.

עריכה אחרונה על ידי roy4
  • תוכן חדש...